epp494 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχω το PC ης υπογραφής μου και έχω προχωρήσει έως τώρα στισ παρακάτω αναβαθμίσεις: -- Σκληρός δίσκος: Intel 540s 240GB SSD -- RAM: Corsair 16GB DDR3 1600MHZ Γενικά είμαι ικανοποιημένος από το PC και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα βοηθούσε η προσθήκη μιας κάρτας γραφικών, και αν ναι τότε τι κάρτα μου προτείνεται και τί συνδεσμολογία (π.χ. crossfire κλπ) Να ενημερώσω ότι το pc χρησιμοποιείται για δουλειά και διασκέδαση: word, excel, visio, remote desktop αλλά και χρήση ίντερνετ. (ΟΧΙ Gaming) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Duck Dodgers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Από την στιγμή που δεν θες gaming δεν βρίσκω τον λόγο για αγορά κάρτας γραφικών!
epp494 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Από την στιγμή που δεν θες gaming δεν βρίσκω τον λόγο για αγορά κάρτας γραφικών! thanks, αυτό σκεφτόμουν και γω απλά αναρωτιόμουν αν με μια κάρτα γραφικών θα είχα καλύτερη γενική απόδοση (π.χ. εικόνας, βίντεο, ακόμα και ταχύτητας λόγω έξτρα μνήμης), δεν ξέρω αν το σκέφτομαι λάθος.
Duck Dodgers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά με αυτά που πήρες! Ίσως αντί για τον intel να έβαζες έναν samsung evo αλλά και πάλι δεν θα έχεις θέμα!
epp494 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά με αυτά που πήρες! Ίσως αντί για τον intel να έβαζες έναν samsung evo αλλά και πάλι δεν θα έχεις θέμα! thanks για τον χρόνο σου.. Μία ερώτηση ακόμα.. Οι μνήμες μου είναι 4modules *4GB, οι δύο καινούριες που έβαλα παίζουν 8-8-8-24 ενώ οι παλιές 9-9-9-24. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα