Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλα έχω λίγες απορίες σχετικά με το Google drive!

1) Πως μπορώ να αλλάξω φωτογραφια χρήστη;

2) Γίνεται αλλαγή ονόματος χρήστη;

3) μετά από πολύ καιρό μπήκα στο drive μου μέσω υπολογιστή και ειδα αριστερά εκεί που λέει "σε κοινή χρήση με εμένα" μια φωτογραφία που ανέβηκε από κάποιον άγνωστο χρήστη πριν 3 μήνες. Που μπορεί να με βρήκε αυτός και πως μου την έστειλε;;; Δεν έχει κανένας το drive μου. Υπάρχει περίπτωση να ήρθε σε μένα κατα λάθος; Αυτό με άγχωσε λίγο.

Να σημειώσω ότι μπήκα από browser στην σελίδα του drive και όχι από την εφαρμογή για υπολογιστές.

Δημοσ.

Πέρα από όλα αυτά που ρωτάς, το drive να ξέρεις 12/03/2018 σταματάει τη λειτουργία του.

1) Είναι η ίδια φωτογραφία που έχεις για το λογαριασμό σου Google.

2) Επίσης το ίδιο. Ρυθμίσεις Google (αλλά θα αλλάξει σε όλα τα αλλάξει επίσης).

3) Δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη το drive ειναι συνδεμενο με το gmail σου,τα πρωτα 2 ερωτηματα σου θα τα αλλαξεις εκει. Το 3ο δεν σημαινει οτι σε "βρηκε" καποιος... Εσυ απλα βρηκες καποιον που εχει "δημοσια" αρχεια... Ετσι μου μοιαζει τουλαχιστον..

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από όλα αυτά που ρωτάς, το drive να ξέρεις 12/03/2018 σταματάει τη λειτουργία του.

1) Είναι η ίδια φωτογραφία που έχεις για το λογαριασμό σου Google.

2) Επίσης το ίδιο. Ρυθμίσεις Google (αλλά θα αλλάξει σε όλα τα αλλάξει επίσης).

3) Δεν ξέρω.

Σταματάει;;; γιατί; Και τι άλλη εναλλακτική υπάρχει για μετά; εκτός του Dropbox.

Επειδη το drive ειναι συνδεμενο με το gmail σου,τα πρωτα 2 ερωτηματα σου θα τα αλλαξεις εκει. Το 3ο δεν σημαινει οτι σε "βρηκε" καποιος... Εσυ απλα βρηκες καποιον που εχει "δημοσια" αρχεια... Ετσι μου μοιαζει τουλαχιστον..

Η φωτογραφία ήταν μέσα στο δικό μου Account!!

Και την έσβησα. Άρα την έβαλε σε μένα.

Δημοσ.

Το οτι τα αρχεια στην 2η φωτο ειναι προσβασιμα απο το ντραιβ μου,δεν σημαινει οτι ειναι δικα μου ή καποιος τα "εβαλε". Ειναι δημοσια αρχεια στα οποια καποτε ειχα προσβαση

post-328006-0-88740400-1504992739_thumb.png

post-328006-0-76770800-1504992761_thumb.png

Δημοσ.

Επίσης έψαξα και δεν είδα κάπου κάποια ανακοίνωση ότι κλείνει το Google drive. Είδα όμως ανακοινώσεις ότι σταματάει η σάρωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ότι κλείνει το drive δεν είδα

Το οτι τα αρχεια στην 2η φωτο ειναι προσβασιμα απο το ντραιβ μου,δεν σημαινει οτι ειναι δικα μου ή καποιος τα "εβαλε". Ειναι δημοσια αρχεια στα οποια καποτε ειχα προσβαση

είναι δηλαδή αρχεία κάποιου που τα είχε στο drive του και μου έδωσε το λινκ για να τις δω η να τις πάρω.
Δημοσ.

Επίσης έψαξα και δεν είδα κάπου κάποια ανακοίνωση ότι κλείνει το Google drive. Είδα όμως ανακοινώσεις ότι σταματάει η σάρωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ότι κλείνει το drive δεν είδα είναι δηλαδή αρχεία κάποιου που τα είχε στο drive του και μου έδωσε το λινκ για να τις δω η να τις πάρω.

Δεν ειναι αυτην η αρχικη σου ερωτηση....

Δημοσ.

Ειναι απλα αρχεια σε δημοσια θεα ας πουμε. Εσυ οπως και εγω,κανοντας αναζητηση για κατι ,φτασαμε στα αρχεια αυτα. Και τα κατεβασαμε. Στην περιπτωση μου ειναι ρομς κτλ,που βρηκα στο ντραιβ

Δημοσ.

Και δεν μου απαντάτε σε αυτή δηλαδή γιατί δεν αναγράφεται στο πρώτο ποστ; χαχαχαχαχα

Καταλαβες κατι τετοιο;;;. Το οτι ξεφευγεις απο το αρχικο θεμα, το εχεις σαν option;;;. Εκει εγκειται η απαντηση μου

Δημοσ.

Εγώ το άνοιξα το θέμα για να λυθούν οι απορίες μου δεν "χαλάω" το θέμα κάποιου άλλου. Τέλος πάντων.. Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα τα ψάξω τα υπόλοιπα μόνη μου.

Δημοσ.

για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις 

δεν "κλείνει" το drive 

απλά το πρόγραμμα για τον υπολογιστή δεν θα "λειτουργεί"

θα θέλεις το backup and sync που έχει βγάλει το οποίο , χοντρικά , είναι το drive και με άλλες προσθήκες 

στο κινητό σου , μέχρι στιγμής , δεν αλλάζει κάτι , το app είναι το ίδιο 

επίσης όλα αυτα που λες αφορούν το google account σου , το drive είναι απλά μια υπηρεσία αυτού 

για την φώτο μάλλον εσύ πάτησες κάπου , δεν σημαίνει ότι την έβαλε κάποιος στο δικό σου χώρο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...