Salpy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά. Έχω μια απορία. Πήρα μια υδρόψυξη και μου βγάζει 3πινο καλωδιακι και η μητρική μου έχει θέσει μόνο για τετραπινο καλώδιο. Το 3πινο πανό στην τετραπινη υποδοχή της μητρικής κουμπώνει απλά δεν ξέρω αν είναι σωστό και αν χρειάζομαι κανέναν ανταπτορας για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Υδρόψυξη: https://www.skroutz.gr/s/10116438/CoolerMaster-Seidon-120V-Ver-3.html Μητρική: https://www.skroutz.gr/s/10788273/Asus-Prime-Z270-P.html?keyphrase=Asus+Prime+Z270-P
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε τον ανεμιστήρα στο τετράπινο cpu fan και την αντλία σε τρίπινο ή τετράπινο ό,τι έχει η μητρική σου cpu_opt. Δεν χρειάζεται κανένας αντάπτορας. Και ανάποδα να τα βάλεις πάλι κομπλέ είναι.
Salpy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε τον ανεμιστήρα στο τετράπινο cpu fan και την αντλία σε τρίπινο ή τετράπινο ό,τι έχει η μητρική σου cpu_opt. Δεν χρειάζεται κανένας αντάπτορας. Και ανάποδα να τα βάλεις πάλι κομπλέ είναι. Ααα σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα τώρα στο manual οτι δεν έχει cpu opt οπότε βάζεις τετράπινο ανεμιστήρα στο cpu_fan και την αντλία στο cha_fan1 και είσαι κομπλέ.
Salpy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα τώρα στο manual οτι δεν έχει cpu opt οπότε βάζεις τετράπινο ανεμιστήρα στο cpu_fan και την αντλία στο cha_fan1 και είσαι κομπλέ.Τα έχω βάλει ανάποδα από αυτά που λες. Να τα αλλάξω? Σε ξανά ρωτάω για να είμαι σίγουρος δεν πειράζει που είναι 3πινη και όχι 4πινη??? ????????
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν πειράζει. Βάλ'τα όπως σου είπα.
Salpy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ δευτέρα που θα ασχοληθώ πάλι με το pc θα σου πω τι έγινε! Και πάλι ευχαριστώ αγορίνα
Salpy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν έβαλα τα καλώδια όπως είπες άπλα βλέπω που και που όταν ζορίζετε ο επεξεργαστής φτάνει 80 βαθμούς είναι λογικό αυτό?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Tην αντλια βαλτην καλυτερα στο cpu_fan συνηθως οι κατασκευαστες εκει δινουν αντοχη σε μεγαλυτερο φορτιο , υπαρχει περιπτωση αν εβαλες την αντλια σto cha_fan Να υπολειτουργει μιας και δεν της φτανει το ρευμα
Salpy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ααα λες να την αλλάξω θέση δηλαδή την αντλία . Δες λίγο την μητρική που έχω και πες μου για 100% τι να κάνω. https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-Z270-P/
deafman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικα στη mobo που λες βλεπω και τα δυο cha_fan ειναι 4πινα. Τουλαχιστον ασε την αντλια στο cpu_fan για να ελεγχεται αντιστοιχα. Για θερμοκασιες που λες 80 βαθμοι σε υδροψηξη ειναι πολλοι οπως και να εχει. Μηπως εχει γινει λαθος στην παστα?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Βασικα στη mobo που λες βλεπω και τα δυο cha_fan ειναι 4πινα. Τουλαχιστον ασε την αντλια στο cpu_fan για να ελεγχεται αντιστοιχα. Για θερμοκασιες που λες 80 βαθμοι σε υδροψηξη ειναι πολλοι οπως και να εχει. Μηπως εχει γινει λαθος στην παστα? Eγω τουλαχιστον καταλαβα οτι μολις αλλαγες θεση τα καλωδια (τροφοδοσια αντλιας και ανεμηστηρα) τοτε ξεκινησαν τα προβληματα
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν έβαλα τα καλώδια όπως είπες άπλα βλέπω που και που όταν ζορίζετε ο επεξεργαστής φτάνει 80 βαθμούς είναι λογικό αυτό? Αν δεν εχεις σωστη ροη αερα το δωματιο καλοκαιριατικα ειναι φουρνος και δεν εβαλες σωστα παστα η δεν την κουμπωσες καλα ναι ειναι λογικο. Ενα 120αρι ψυγειο ειναι δεν νομιζω να φταιει το ρευμα αλλα δε χανει να δοκιμασει αλλαγη τα δυο καλωδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα