prodigy7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια. Προσπαθω να βαλω μια αγγελια στο αγγλικο eBay και μου εμφανιζει το εξης :No insertion fees for auction or fixed price listings at any start price, excludes Motors Learn More ενω δεν εχω απληρωτα καποια fees... Εχω κανονικα paypal κλπ.Καμια βοηθεια?
newnick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που σου λέει είναι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΕΙ fee για την εισαγωγή της αγγελίας σου αρκεί να μην είναι στην κατηγορία Motors
prodigy7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ξερω τι σημαινει αυτο απλα η αγγελια κολλαει στο create your listimg κ οταν παταω continue αυτη η φραση κοκκινιζει στο πανω μερος της σελιδας κ δεν με αφηνει να παω στην επομενη σελιδα (Review your listing)
newnick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε κανα screenshot γιατί γιαυτό δεν πρέπει να σου κολλάει
newnick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να σου πω, μια χαρά μου φαίνεται... Δεν δοκιμάζεις να το βάλεις στο com αντί στο co.uk?
gbouros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε να το βάλεις σε 1 μόνο κατηγορία και όχι σε 2 ταυτόχρονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα