ELLINIKIfeta Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολο το φορουμ! εδω και μερες τα windows 10 education δεν κανουν εγκατασταση της εκδοσης 1607. Επισης αλλο ενα fail install ειχα χθες; Συγκεντρωτική ενημέρωση για Windows 10 Version 1511 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4034660) . Και μου λεει: Εντοπίστηκε ένα θέμα ασφαλείας σε ένα προϊόν λογισμικού της Microsoft που θα μπορούσε να επηρεάσει το σύστημά σας. Καμια ιδεα ή καποιος με αναλογη εμπειρια? Ευχαριστω για τον χρονο σας!
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ακόμα 1511;; Ουάου! Είσαι φοιτητής ή σε σχολή και έχεις τα edu; Δεν μπορείς να το πάρεις κάπου από τη σχολή; Δοκίμασες να κατεβάσεις το iso και να κάνεις update από usb; Καθαρή εγκατάσταση σε παίρνει να κάνεις; Δε θα βάλεις κλειδί στην αρχή και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα όταν συνδεθούν στο internet.
ELLINIKIfeta Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Φοιτητης ειμαι και απο την σχολη μου εχω τα education. Η αληθεια ειναι δεν ηθελα να φτασω σε καθαρη εγκατασταση γι' αυτο εστειλα στο φορουμ μηπως υπαρχει μια πιο συντομη λυση.
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει κάποιες οδηγίες η ms για να κάνεις reset τα update components εδώ.-> https://support.microsoft.com/en-us/help/971058/how-do-i-reset-windows-update-components Τι εντολές θα τις κάνεις copy-paste στη γραμμή εντολών. Αν μπορείς βρες το iso από τα 10άρια για την 1607 education έκδοση από την σχολή, κάψτο σε dvd (π.χ. με το imageburn) και προσπάθησε να κάνεις update μπουτάροντας από το dvd. 1
duffyduck Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκιμασε τον Update Assistant https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 ή κατεβασε το αντιστοιχο iso και κανε εγκατασταση/upgrade
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δε σου δίνει η ms την edu έκδοση για κατέβασμα.
duffyduck Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Το iso μπορεις να το κατεβασεις απο το πανεπιστημιο στο οποιο εισαι φοιτητης, μεσα απο το Microsoft Imagine (πρώην DreamSpark). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα