telis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Γάμοι. Κλασσικά όλοι και όλες στην εκκλησία ατσαλακωτοι και ντυμένοι στην πίεση. Μετά στο γλέντι φεύγουν οι γραβάτες, ξεκουμπωνουν πουκάμισα, και η μασχάλη ιδρωμένη. Τσάμπα το σιδέρωμα νωρίτερα. Οι δε γυναίκες κλασικά θα έχουν 2α παπούτσια για να χορεύουν, συνήθως άσχετα με τα φορέματα. Highlight οι τυππισες (συνήθως μεγαλύτερες, αλλά και πιο μικρές) που χορεύουν ξυπόλητες και στο τέλος θέλουν αμμοβολη να βγάλουν την μακα από την πατούσα. Κλασσικά τα μαλακοσφαιριδια πιτσιρίκια να τρέχουν ανάμεσα στα τραπέζια και να σου πρήζουν τα @@. Special παρουσίες οι χοντρές τύπου θωρηκτό Γιαμαμοτο , ντυμένες με 20 τετραγωνικά ύφασμα, αλλά τα χέρια γυμνά να δείχνουν τα τρικεφαλα, και τα βυζια έξω. Τρώνε λίγο στην αρχή, αλλά παρεκτρέπονται στα γλυκά και πάντα τις βλέπει κάποιος και της λέει "αδυνατησες" και αυτές χαμογελάνε.... 5
kokkigodynia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Γάμοι. Κλασσικά όλοι και όλες στην εκκλησία ατσαλακωτοι και ντυμένοι στην πίεση. Μετά στο γλέντι φεύγουν οι γραβάτες, ξεκουμπωνουν πουκάμισα, και η μασχάλη ιδρωμένη. Τσάμπα το σιδέρωμα νωρίτερα. Οι δε γυναίκες κλασικά θα έχουν 2α παπούτσια για να χορεύουν, συνήθως άσχετα με τα φορέματα. Highlight οι τυππισες (συνήθως μεγαλύτερες, αλλά και πιο μικρές) που χορεύουν ξυπόλητες και στο τέλος θέλουν αμμοβολη να βγάλουν την μακα από την πατούσα. Κλασσικά τα μαλακοσφαιριδια πιτσιρίκια να τρέχουν ανάμεσα στα τραπέζια και να σου πρήζουν τα @@. Special παρουσίες οι χοντρές τύπου θωρηκτό Γιαμαμοτο , ντυμένες με 20 τετραγωνικά ύφασμα, αλλά τα χέρια γυμνά να δείχνουν τα τρικεφαλα, και τα βυζια έξω. Τρώνε λίγο στην αρχή, αλλά παρεκτρέπονται στα γλυκά και πάντα τις βλέπει κάποιος και της λέει "αδυνατησες" και αυτές χαμογελάνε.... διαζευγμένος μόλις;
kokkigodynia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 χαιρομαι τέλη, τέλη , τέλη, τον ψεύτικο ντουνιά, τον έμαθες εν τέλει, μην σε ρίχνει πια 3
gs_ps4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικώς σε εμένα, από πολύ μικρός ποτέ δεν γούσταρα γάμους και τέτοια σκηνικά έθιμα και τελετές. Οχι οτι είμαι κατά των εθίμων και των παραδόσεων γενικά, κάθε άλλο, αλλά ειδικά ο γάμος δεν μου αρέσει καθόλου. αλλο ενα χρησιμο ποστ τι αρεσει στον Βασιλακη..... χααχαχαχαχ ε μα θα τρελαθουμε τελειως! για να σε προλαβω μην παρεις τους δρομους να σκιζεις τα ρουχα σου και βγεις εκτος εαυτου προς θεου!!! απλως θελησα να δειξω τι ακριβως εκανες σε μενα! σε αλλο ποστ. να βλεπουν κι οι υπολοιποι... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 αλλο ενα χρησιμο ποστ τι αρεσει στον Βασιλακη..... χααχαχαχαχ ε μα θα τρελαθουμε τελειως! για να σε προλαβω μην παρεις τους δρομους να σκιζεις τα ρουχα σου και βγεις εκτος εαυτου προς θεου!!! απλως θελησα να δειξω τι ακριβως εκανες σε μενα! σε αλλο ποστ. να βλεπουν κι οι υπολοιποι... Μιλάει το troll από τα Lidl που ούτε διάβασε τι γράφει ο ts. Όπως πάντα φυσικά. 1
kokkigodynia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 παλι τα ιδια με τα lidl παππου βαλε ταξη
Lee80 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το καθε τσολι με την επιδοτηση απο τα καπνα φευγει απο το περιστερι να κανει γαμο στην γλυφαδα, καλα ειναι και τα ονειρα 1
gs_ps4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μιλάει το troll από τα Lidl που ούτε διάβασε τι γράφει ο ts. Όπως πάντα φυσικά. τωρα γιατι γινεσε κακος εχω πεσει κατω απο τα γελια λεμε!!! εσυ ξεκινησες με την βλακια που σε δερνει να προκαλεις θελεις να σε ξεμπροστιασω ?..... μπορω !!! γιατι εισαι παναχρηστος να διαβασεις τι ακριβως εχω γραψει και γιατι!!!! ευτυχως ηρθε ο ανθρωπος και τον κατατοπισα σε προσωπικα μνμτα! φυσικα και διαβασα τι εγραφε αλλα εσυ που διαβασες ηρθες να κραξεις και μονο! οκ..... και που ασχοληθηκα μαζι σου χαμενος χρονος εισαι βασικα, σε αφηνω να σχολιαζεις απλα για να σχολιαζεις μπουρδολογιες! ξερεις εσυ!
kokkigodynia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια δεν εχω καταλαβει γιατι τρωγομαστε μεταξυ μας αντι να συνασπιστουμε ολοι εναντιον του apostol1s 2
spyros007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 ΔΙΑΖΥΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ...........................
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 τωρα γιατι γινεσε κακος εχω πεσει κατω απο τα γελια λεμε!!! εσυ ξεκινησες με την βλακια που σε δερνει να προκαλεις θελεις να σε ξεμπροστιασω ?..... μπορω !!! γιατι εισαι παναχρηστος να διαβασεις τι ακριβως εχω γραψει και γιατι!!!! ευτυχως ηρθε ο ανθρωπος και τον κατατοπισα σε προσωπικα μνμτα! φυσικα και διαβασα τι εγραφε αλλα εσυ που διαβασες ηρθες να κραξεις και μονο! οκ..... και που ασχοληθηκα μαζι σου χαμενος χρονος εισαι βασικα, σε αφηνω να σχολιαζεις απλα για να σχολιαζεις μπουρδολογιες! ξερεις εσυ! Κατά τα άλλα, μάθαμε να βάζουμε και clone ε;
Vapir Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα μου είχε τύχει άλλο περιστατικό όταν είχα πάει σε βάφτιση. Βλέπει ο ξάδερφός μου μια κοπέλα (κόρη κάποιας γνωστής μεγαλοδικηγόρου που ήταν καλεσμένη εκεί), ρωτάει ο ξάδερφος την θεία μου (μαμά πως την λένε αυτή την ξέρεις? Όμορφη είναι). Πλακώνει η θεία στην κοπέλα (την οποία ψηλογνώριζε) και της λέει ακούς τι λέει σου λέει ο γιός μου, οτι είσαι όμορφη (ή κάτι άλλο κοπλιμέντο δεν θυμάμαι). Έρχεται αυτή στον ξάδερφο, ευχαριστώ κτλ. Στο τέλος της βάφτισης όταν έφυγαν χαιρετήθηκαν και του έδωσε ένα φιλί αυτή. Τελικά δεν παίχτηκε τίποτα μεταξύ τους μελλοντικά. τι ηλικία ρε? εμένα δε θα μ τύχαινε αυτό , οι κοντινοί μου δεν με προτείνουν σε καμία τις προάλλες λέει στην αδερφή μ μια φίλη της γιατί δεν γνωρίζεις στην τάδε (φίλη τους) τον αδερφό σου ? της λέει θες να χουμε πάλι κλάματα ? φαντάσου ρε φίλε κ είμαι σωστός ε δεν ειμαι κανένας μαλάκας, λίγο λασκαρισμένη βίδα αλλα σωστός Από τις πιό ξενέρωτες ιστορίες. Πάντως ούτε εγώ έχω βγει ποτέ γκόμενο από γάμο γιατί συνήθως πήγαινα με τους γονείς μου. Την έπεφτα στην ψύχρα σε διάφορους αλλά όλοι σφύριζαν κλέφτικα. χαχαχ εγώ πάντα την πέφτω σε γκόμενες top , έτσι κ αλλιώς δεν πάω να βγάλω γκόμενα , την πλάκα μ κάνω κ περνάει κ η ώρα αλλιώς όχι ρε φίλε δεν παλεύεται , κλαρίνα , μεθυσμένα μπαρμπάδια και cringe για δυο ζωές
kokkigodynia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 ένα link θα μας σώσει https://www.youtube.com/watch?v=PKtgE3p9_-A
Προτεινόμενες αναρτήσεις