pananton Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) η αλήθεια είναι πως βαριέμαι άπειρα και εγώ...όχι τόσο τους γάμους πλέον (μιας και 30άρισα και όλοι πλέον είναι κοντά στην ηλικία μου οπότε από φίλους που παντρεύονται παρευρίσκομαι και στα bachelor) αλλά αυτό που μου προκαλεί βαρεμάρα ικανή να με ρίξει σε λήθαργο και να ξυπνήσω την επόμενη άνοιξη είναι τα βαφτίσια.... σκάνε όλοι με καροτσάκια-παιδάκια-pumpers-κουδουνίστρες και γίνεται ένας χαμός... άσε που το φαγητό για κάποιο περίεργο λόγο πάντα είναι κατώτερο ποιοτικά από τους γάμους στην πλειοψηφία... υ.γ: δεν κρίνω βέβαια κανέναν για τις επιλογές σε γάμους-βαφτίσια γιατί ξέρω-πιστεύω ότι και εγώ κάποια στιγμή τα ίδια θα κάνω και θα είμαι ο πρώτος που θα κράζει τον εαυτό μου! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2017 από pananton
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 O περίεργος λόγος είναι ότι μάλλον πάντα στα βαφτίσια παίζει πιο χαμηλό budget, καθώς εκεί δε πληρώνει ο πεθερός / συμπέθερος 1
Snolly Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ένα γάμο (συνήθως) δεν έχει λόγο μόνο το ζευγάρι. Οπότε ζυγίζεις τις πιθανές επιλογές, το συζητάς, σκέφτεσαι αν κάποιοι αδικούνται - στενοχωριούνται και βλέπεις τι κάνεις. Το καλύτερο σίγουρα είναι να θέλουν όλοι το ίδιο στυλ γάμου ή κάποιους να μη τους πειράζει πραγματικά καθόλου το τι γάμος θα γίνει. σε ενα γαμο θα επρεπε να εχει λογο το ζευγαρι και μονο το ζευγαρι 3
secr324 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ο τελευταίος γάμος που πήγα έγινε σε κυριλέ και καλά ξενοδοχείο της επαρχίας και μου βάζετε ζεϊμπέκικα? Έλεος βλάχοι Βλάχικο είναι το σκεπτικό σου. Μάθε από που προέρχεται το ζειμπέκικο αρχικά και μετά ξανά μίλα απαίδευτε. 1
pontez2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Βλάχικο είναι το σκεπτικό σου. Μάθε από που προέρχεται το ζειμπέκικο αρχικά και μετά ξανά μίλα απαίδευτε. Aπ τη Τουρκία?
Mansora Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ένα γάμο (συνήθως) δεν έχει λόγο μόνο το ζευγάρι. Οπότε ζυγίζεις τις πιθανές επιλογές, το συζητάς, σκέφτεσαι αν κάποιοι αδικούνται - στενοχωριούνται και βλέπεις τι κάνεις. Το καλύτερο σίγουρα είναι να θέλουν όλοι το ίδιο στυλ γάμου ή κάποιους να μη τους πειράζει πραγματικά καθόλου το τι γάμος θα γίνει. Το ζευγάρι δεν έχει λόγο γιατί συνηθως τα πληρώνουν οι γονείς και οποίος πληρώνει απαιτεί. Αποτέλεσμα ίδιοι γάμοι τις περισσότερες φορές σε καποιο κτήμα για να εχουν να λένε για την πισίνα του κτήματος λες και βούτηξε κανεις, νοικιασμένο ταλαιπωρημένο Ferrari 360 η cayenne από γνωστο του γνωστού, μπουφέ με τους καλεσμένους να περιμένουν στην ουρά το συσσίτιο για να κάνουν ένα βουνο στο πιάτο τους με μέτριο φαγητό, ένας DJ βαριεστημένος να παίζει "γαμοτραγουδα" ένας μετρ να τρέχει το ζευγάρι για να μην ξεφύγουν απ το πρωτόκολλο, τα σόγια να μην χορεύουν μεταξύ τους αλλά ξεχωριστά και γενικά μια φτήνια που προσπαθούν να την περάσουν χλιδή .
bluesattack Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ είμαι περίεργος ή αυτή η διαδικασία τελετή,χορός ζευγαριού, λαϊκή μουσική και όλα τα επακόλουθα του γάμου προκαλούν βαρεμάρα? Ήμουν σε γάμο στενού συγγενή και βρήκα δικαιολογία ότι κουράστηκε το παιδί για να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Συμβαίνει και σε σας? Ουτε σε πρωτα ξαδελφια δεν παω Παρακαλω να μεινει γεροντοπαλικαρο ο αδελφος μου για να την σκαπουλαρω
nick_gr2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Από μια ηλικία και μετά, ένας φυσιολογικός άνθρωπος έχει αυτό που λέμε "κοινωνικές υποχρεώσεις". Και καλώς ή κακώς υπάρχουν κάποιοι γάμοι που οφείλεις να πας. Το αν σου αρέσει η μουσική ή το φαγητό είναι παιδιάστικες δικαιολογίες και θεωρώ ότι εσείς που γράφετε "απλά δεν πας δε σε υποχρεώνει κανένας κλπ" είστε μικροί σε ηλικία. Και για να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα, βαριέμαι αφόρητα. Αλλά εκεί που πρέπει να πάω, πάω. 6
David20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 ....και αυτό κάποια στιγμή περνάει Ε ναι μωρε,σιγα τωρα ,γροθια ειναι, θα περασει.....
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Από μια ηλικία και μετά, ένας φυσιολογικός άνθρωπος έχει αυτό που λέμε "κοινωνικές υποχρεώσεις". Και καλώς ή κακώς υπάρχουν κάποιοι γάμοι που οφείλεις να πας. Το αν σου αρέσει η μουσική ή το φαγητό είναι παιδιάστικες δικαιολογίες και θεωρώ ότι εσείς που γράφετε "απλά δεν πας δε σε υποχρεώνει κανένας κλπ" είστε μικροί σε ηλικία. Και για να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα, βαριέμαι αφόρητα. Αλλά εκεί που πρέπει να πάω, πάω. Από ποτέ οι κοινωνικές υποχρεώσεις εντάσσονται στον ορισμό του φυσιολογικού ανθρώπου;
nick_gr2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Από ποτέ οι κοινωνικές υποχρεώσεις εντάσσονται στον ορισμό του φυσιολογικού ανθρώπου; Να το θέσω αντίστροφα. Θεωρείς φυσιολογικό το να μην παραστείς στο γάμο κάποιου πολύ κοντινού σου φίλου;
AristidisZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι. Σε ωραία εκτίμηση τους έχεις... 1
kokkigodynia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Να το θέσω αντίστροφα. Θεωρείς φυσιολογικό το να μην παραστείς στο γάμο κάποιου πολύ κοντινού σου φίλου; φιλε μην το σκαλιζεις υπαρχουν πολλα στην μεση και οχι δεν θα παω
Προτεινόμενες αναρτήσεις