Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλάχικο είναι το σκεπτικό σου. Μάθε από που προέρχεται το ζειμπέκικο αρχικά και μετά ξανά μίλα απαίδευτε.

Στα τέτοια μου από που είναι μορφωμενε. Ζεϊμπέκικο και άλλα λαϊκά προγράμματα σε γάμο είναι βλαχια.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στα τέτοια μου από που είναι μορφωμενε. Ζεϊμπέκικο και άλλα λαϊκά προγράμματα σε γάμο είναι βλαχια.

Σταμάτα, γιατί με τα επιχειρήματα σου, που ορίζουν την ''βλαχιά'' με μαθηματική ακρίβεια, μας φέρνεις σε δύσκολη θέση, εμάς της μη-μπετόβεν σχολής.

• Like 2
Δημοσ.

Οι βλάχοι πολέμησαν για να είμαστε ελεύθεροι πάντως... Αν και πόντιος εγώ μου αρέσουν οι βλάχοι έχουν τον δικό τους τύπο.

Δημοσ.

Όχι.

Είμαι τελείως κατά του γάμου και όταν και αν παντρευτούν οι καλύτεροι μου φίλοι, δεν πρόκειται να παρεξηγηθούν αν εγώ λείπω από την τελετή :D

Εγώ έχω δηλώσει πως αν παντρευτώ , θα γίνει είτε με πολιτικό ή με σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλω να ξοδέψω μια περιουσία σε κάτι ανούσιο απλά και μόνο για να πω ότι ο γάμος μου ήταν πιο φανταχτερός από τον γείτονα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω δηλώσει πως αν παντρευτώ , θα γίνει είτε με πολιτικό ή με σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλω να ξοδέψω μια περιουσία σε κάτι ανούσιο απλά και μόνο για να πω ότι ο γάμος μου ήταν πιο φανταχτερός από τον γείτονα.

Θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις γιατί παντρεύεται ο κόσμος!
Δημοσ.

Απο το αβαταρ μου και το δικό σου μπορείς να καταλάβεις τι ηλικία έχουμε....

• Like 2
Δημοσ.

Για πες μας και εμάς.

Δημοσ.

Κι αν ειναι γυναίκα με μουστάκι?

Να αγοράσει veet από τον Μασούτη, γιατί δεν θα μυρίσει τον κρίνο, αν αρχίσει να το στρίβει

Δημοσ.

#everydaysexism χαλαρουίτα

B) θενκς για την επισημανση, με εβγαλε απο αμηχανο ψαξιμο, μαζεψε ολα τα θηλυκα στα λάικ :shock:

νέγια απορρίπτεται, θα απαντήσει στην πετάω και την πιάνεις

μπασκετφολ, την προσέβαλλα ήδη :huh:

i337, τρέχει πριν καν στειλω :huh:

θα στειλω ιδομενεα7, εκλεισε

τελικα το μουστακι ηταν γραφτο μου

αυτο που μου αρεσει και με τρελαινει στους γαμους ειναι το βλεμμα της πεθερας στην νυφη

δεν με νοιαζει αν θα εχει καλο φαι, αν στο τραπεζι θα εχει βιολογικα ρολογια που χτυπανε εντονα, ποσο βαρετα θα ειναι, αρκει να εχω οπτικη επαφη με αυτο το βλεμμα :cry:

Δημοσ.

B) θενκς για την επισημανση, με εβγαλε απο αμηχανο ψαξιμο, μαζεψε ολα τα θηλυκα στα λάικ :shock:

νέγια απορρίπτεται, θα απαντήσει στην πετάω και την πιάνεις

μπασκετφολ, την προσέβαλλα ήδη :huh:

i337, τρέχει πριν καν στειλω :huh:

θα στειλω ιδομενεα7, εκλεισε

τελικα το μουστακι ηταν γραφτο μου

αυτο που μου αρεσει και με τρελαινει στους γαμους ειναι το βλεμμα της πεθερας στην νυφη

δεν με νοιαζει αν θα εχει καλο φαι, αν στο τραπεζι θα εχει βιολογικα ρολογια που χτυπανε εντονα, ποσο βαρετα θα ειναι, αρκει να εχω οπτικη επαφη με αυτο το βλεμμα :cry:

Στείλε στην i337, είναι καλή γκόμενα και ελεύθερη αυτόν τον καιρό! Το οτι τρέχει είναι επειδή θέλει τον άντρα, κυνηγό. :lol: :lol: :lol: :lol:
Δημοσ.

€€€€€

Ποτε δεν καταλαβα γιατι περιμενει τον γαμο ενα ζευγαρι που εχει ηδη αποφασισει να "μεινει για παντα μαζι" ωστε να φτιαξει το σπιτι του. Ξερω, περιμενει τα σογια να του κανουν fund το ξεκινημα. Φτανει, τοσα χρονια τρωγαμε τα λεφτα των γονιων, αν παντρευεται καποιος με μισθους πεινας γιατι η αγαπη ολα τα νικαει τοτε λογικο μου ακουγεται να βλεπει τον γαμο ως μπιζνα υπολογιζοντας ποσα θα βγαλει εκεινη τη βραδιά.

Να τα βρασω τα ρολογια και τα χρυσαφικα που πρεπει να δωρισουν οι οικογενειες και γενικα ολα αυτα τα awkward σκηνικα που κανεις δεν τα γουσταρει αλλα "ετσι πρεπει".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...