Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες, δεν ξερω αν υπαρχουν εδω μεσα τυποι που να ασχολουνται πραγματικα . Ψαχνω το θεμα σε βαθος γιατι τα ορια στενευουν και δεν ξερεις τι γινεται.

Θα παρω μια βαθεια ανασα και θα ξεκινησω...

Το 99.999999% τον ανθρωπων δεν καταλαβαινουν πως ζουμε σε μια εποχη που το ιντερνετ και το μαρκετινγκ μεσω αυτου ειναι ακομα στα πρωτα σταδια. Οι ευκαιριες ειναι τοσο μεγαλες που ειναι δυσκολο να το πιστεψεις. Μιλαμε πως μπορεις να κανεις τεραστια εταιρια μεσα σε πολυ λιγους μηνες, βλεπω τους ανταγωνιστες/ συναγωνιστες να κανουν κερδη που οταν τα σκεφτομαι το βραδυ, βγαινω στο μπαλκονι και κανω τσιγαρο. Ο αλλος μεσα σε λιγους μηνες παει απο zero to hero , απο 50ευρω κεφαλαιο μεσα σε 10 μηνες χτυπαει 30Κ τον μηνα. Η αγορα δεν ενδιαφερεται ποσο χρονων εισαι, αν ειναι μικρος η γερος. Αν εισαι γκει η τρανς. Ποσα σκουλαρικια εχεις η αν η γκομενα σου ειναι μου@#%ρα. Στα @@ της...

Βλεπω πιτσιρικαδες να κρασαρουν το συστημα και εχοντας την ευκαιρια να τους ακουσω καμια φορα, βλεπω τον τροπο που σκεφτονται και λεω ρε φιλε δεν γινονται αυτα... 

Σε 30 χρονια θα σε ρωταει ο ανηψιος σου, παππου(στη) τι εκανες εσυ τοτε που το ιντερνετ ηταν ακομα μικρουλικο? Τοτε, που το google rank ηταν δυνατο ακομα. Τοτε που εκαναν facebook pages τυπου " κανε like να δεις ποιος σε εχει σβησει απο φιλο" ή " οι τουρκοι ειναι 100.000, ας γινουμε 1 εκατομμυριο" και μετα το πουλαγαν στην μαυρη? Και καποιοι θα πουν.. δεν ειχα χρονο, εβριζα τον Τσιπρα και εβλεπα game of thrones..σλαπ...

Σημερα ρωτησα εναν λογιστη, η Ελλαδα ζηταει περιπου 40% απο τα κερδη μου και τον κω@#ο μου, εχω πραγματα που με δενουν με την πατριδα που τοσο αγαπω αλλα νομιζω η υποχρεωση μου να πετυχω ειναι μεγαλυτερη. Δεν ειναι ευκαιρια, ειναι υποχρεωση!! 

Πηρα την αποφαση να παω κυπρο, θα ηθελα καποιος χριστιανος να βοηθησει με διαφορες αποριες που εχω. Εν ολιγοις πρεπει να τα παρατησω η να την κανω απο δω, αν θελω να μεινω εδω πρεπει να φοροδιαφευγω και στρατηγικα δεν συμφερει. Λοιπον,κανω περιπου 1κ τον μηνα τωρα, τελος του μηνα θα παω Κυπρο να μιλησω με κανα λογιστη να δω τα σπιτια κτλ. Ποιες πρεπει να ειναι οι κινησεις μου?

Πιστευω σε 5 χρονια θα εχω πετυχει τους στοχους μου, αρκει να μην τα παρατησω τωρα.. 

Δημοσ.

Καλη επιτυχια στο εγχειρημα σου απο καρδιας.

Ελπιζω ομως να μην σε εχει επιρρεασει ο "γνωστος του γνωστου" που με 50€ κεφαλαιο βγαζει πια 30κ / μηνα .

Εκτος αν ξεκινησε απο βαπορακι και εγινε βαρωνος κοκας :)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοι που ημαστε στην φαση, ξερουμε πανω κατω ποσα βγαζουν οι "αλλοι" ασχετος που δεν ξερουμε τα προσωπα αλλα μονο τα brands. Απο κει κ περα το youtube ειναι δωρεαν και το domain δεν κανει ποτε πανω απο τα 50...

Δημοσ.

Οκ το να κατσεις ομως να ξημεροβραδιαζεσαι μπας και καταφερεις κατι (το τι ειναι διαπραγματευσιμο) δεν το λες και ανεξοδο ...

Απο καπου καταναλωνεις εργατοωρες.

Για να πετυχεις το 30κ/ month απο yt δεν θα πρεπει να εχεις υπολοιπη ζωη ...

Δημοσ.

Τελοσπαντων μαν, δεν ειναι ετσι αλλα ας μην το κανουμε οφ τοπικ. Αν εισαι απο κυπρο και θες να βοηθησεις καλως αλλιως το εκτροχιαζουμε..

Δημοσ.

Μου αρεσει που ο TS μιλαει...για φορολογια 40%....ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 30-34% που ναι μεν φαινομενικα αποτελει ασφαλιστικη εισφορα..αλλα επειδη ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΟΡΟ...ΕΤΣΙ ΧΟΝΔΡΙΚΑ 70% ΣΥΝΟΛΟ...Φιλε μου μην το σκεφτεσαι..εφυγες τωρα αν η φυση του εππαγγελματος το επιτρεπει..φορολογικα πηγαινε την εταιρεια στην κυπρο..και εσυ την δουλεια μπορεις να την κανεις απο ελλαδα...(πχ σχεδιαση ιστοσελιδων, υπηρεσιες internet κτλ)

Δημοσ.

Λοιπον, κυπριος λογιστης ζητα 2κ για την συσταση και μετα 250 καθε μηνα για την λειτουργια. Αυτοι αναλαμβανουν τα παντα, με λιγα λογια δεν χρειαζεται να ειμαι καν κυπρο, απλα θα παιρνω το μερισμα. Εχει κανεις να πει τιποτα? Τι λετε?

Δημοσ.

Θες λοιπον 8000€ για την 1η διετια με λιγα λογια ως κεφαλαιο (με δοσεις ανα μηνα βεβαια)

Εαν δεν βγαλεις 16000€ σε αυτη τη 2ετια για μενα δεν αξιζει..

Κατσε και κανε τις πραξεις λοιπον εαν μπορεις να βγαλεις 16000 κ.π.φ σε μια 2ετια για το αντικειμενο που ψαχνεσαι ..

Δημοσ.

1. Αν δεν μένεις Κύπρο τότε θα μένεις Ελλάδα...Αν μένεις Ελλάδα θα θεωρείσαι φορολογικός κάτοικος Ελλάδας και φυσικά θα φορολογείσαι με τους Ελληνικούς νόμους και ποσοστά.

π.χ

Σου λέει το κυπριακό υπουργείο οικονομικών ότι γα τα εισοδήματα του προηγούμενου έτους χρωστάς 1.000€, τα οποία πληρώνεις και νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες.

Αμ δε!!!!

Έρχεται το ελληνικό υπουργείο και σου λέει ότι εφόσον μένεις Ελλάδα, θεωρείσαι φορολογικός κάτοικος Ελλάδος και θα πρέπει να πληρώσεις για το παγκόσμιο εισόδημα σου, που σύμφωνα με τους νόμους μας είναι 3.000€.

Επειδή όμως το κράτος σκέφτεται τους πολίτες του και προσπαθεί για την ευημερία τους, σου κόβουν τα 1.000 που έχεις ήδη πληρώσει και χρωστάς μόνο 2.000.

Κοίταξε να τα πληρώσεις γρήγορα όμως, γιατί υπάρχει κίνδυνος κατασχέσεων!!!!

2.Ας πούμε ότι τα 2κ της σύστασης θα βγουν εν καιρό από τα κέρδη.

Για φτωχή διαβίωση θα χρειάζεται να βγάζεις τουλάχιστον 1.000 το μήνα (250 ο λογιστής και τα υπόλοιπα στα έξοδα διαβίωσης).

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να βγάζεις πάνω από 1κ το μήνα προχώρα.

Σίγουρα θα είναι καλύτερα από εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα φτάσαμε να ψαχνόμαστε για offshore για ένα χιλιάρικο κι αυτό αβέβαιο το μήνα τι να πω ρε παιδιά μας έχουν καταστρέψει στους φόρους

Δημοσ.

Ρε παιδια, αυτοι που δεν εχετε ιδεα τι παιζει μην ποσταρετε οτι να ναι και μπερδευετε τον κοσμο. Οι εταιριες στην Κυπρο δεν ειναι offshore, ειμαστε Ελληνες. Δεν ξερετε πως η Κυπρος ειναι στην Ευρωπαικη ενωση? Που ζειτε?

Δημοσ.

Μαλλον εσυ εισαι ψιλομπερδεμενος !

Καμια σχεση με αυτο που αναφερεις ,

Offshore σημαινει ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

Τιποτα αλλο .

Offshore λοιπον μπορεις να φτιαξεις ΠΑΝΤΟΥ . (Πλην Ελλαδος , ως εντος εδρας)

Αρκει να εχει φορολογικο νοημα.

Συνηθως λοιπον offshores ανοιγουν σε φορολογικους παραδεισους...

Ενας απο αυτους ηταν η Κυπρος.

Εξακολουθει δε να ειναι αλλα οχι σε σχεση με το παρελθον και παντα φυσικα σε σχεση με την Ελλαδα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...