Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μοντελο της τηλεορασης ειναι F&U FL32407   και ειτε την συνδεω με hdmi καλωδιο ειτε με VGA oυτε ο υπολογιστης μπορει να την αναγνωρισει ουτε αυτη τον υπολογιστη, , καποια βοηθεια? 

Δημοσ.

"ο υπολογιστής είναι κλειστός όταν συνδέεις το καλώδιο στην γραφικών;"   με το καλωδιο εννοουσες το hdmi ή το vga που δοκιμασα να συνδεσω τηλεοραση με pc ? αυτο το "στην γραφικων με μπερδεψε,   για να γινω πιο ξεκαθαρος πηρα ενα καλωδιο vga την πρωτη φορα kai hdmi την 2η φορα και συνδεσα pc με τηλεοραση και το εβαλα στο αντιστοιχο βυσμα.... τιποτα παραπανω

windows 10 εχω και ειμαι λιγο newbie  ,  μου εκανε προσφατα φορματ ενας φιλος, υπαρχει περιπτωση να μην συνδεσε την καρτα γραφικων , γιατι  ψαχνω στο συστημα να την βρω να σου πω πια εχω και δεν την βρισκω....    θα το ψαξω και αυριο για περισσοτερες λεπτομεριες  

Δημοσ.

Κλείσε τον υπολογιστή, "Τερματισμός λειτουργίας", "Shut down" η κάτι τέτοιο. Αφού τον κλείσεις σύνδεσε το καλώδιο hdmi στη θύρα της κάρτας γραφικών και μετά στην τηλεόραση. Στην συνέχεια άνοιξε τον και δες αν θα δουλέψει.

Από την τηλεόραση θα πρέπει να επιλέξεις την έξοδο hdmi στην οποία θα έχεις συνδέσει τον καλώδιο για να παίρνει σήμα από κει. Η τηλεόραση σου έχει δύο θύρες hdmi, δες σε ποια το έχεις συνδέσει και επέλεξε την αντίστοιχη από το μενού της.

Επίσης από τα windows μπορείς να κάνεις detect/αναγνώριση των οθονών. Δεν θυμάμαι από που ακριβώς γίνεται και είμαι από κινητό οπότε δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή.

Τέλος αν δεν δουλέψει μπορείς να κατεβάσεις το speecy. Αυτό είναι πρόγραμμα το οποίο διαβάζει τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή και στα εμφανίζει συγκεντρωμένα.

Δημοσ.

Έγινε θαυμα! , ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!   

Λοιπον για διδακτικους λογους, εαν καποιος διαβαζει το θεμα, το pc μου ειχε 2 υποδοχες hdmi μια ψηλα πανω και μια κατω χαμηλα που δεν την ειχα δει καθολου, Σε αυτη εβαλα το καλωδιο hdmi με κλειστω pc και αμεσως την αναγνωρισε και ολα δειχνουν κομπλε, μαλλον ηταν η hdmi της καρτας γραφικων που ελεγε ο φιλος και η αλλη ισως ηταν extra ή για αλλους σκοπους.

Λοιπον φιλε ευχαριστω , κατσε stand-by μηπως χρειαστω τιποτα με της ρυθμισεις. :-D 
Την καλησπέρα μου!

  • Like 1
Δημοσ.

Τίποτα φίλε μου! :) Χαίρομαι που το έκανες.
 
Γενικά να έχεις σαν κανόνα ότι οποιαδήποτε σύνδεση καλωδίου θες να κάνεις στο υπολογιστή, αυτός πρέπει να είναι κλειστός. Εκτός από usb/audio jack 3.5mm & ethernet, όλα τα υπόλοιπα καλώδια προϋποθέτουν ότι ο υπολογιστής βρίσκετε εκτός λειτουργίας.
Απλά έχε το στο νου για μελλοντικές συνδέσεις. :)

 

Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις και την άλλη θύρα για να ξέρεις αν λειτουργεί κανονικά. Δεν είναι απαραίτητο, απλά αν θες να είσαι σίγουρος.  Δεν νομίζω να έχει θέμα, απλά άλλαξε το και δοκίμασε το και σε εκείνη για να δεις αν λειτουργεί κανονικά η θύρα. Απλά πρώτα θα πρέπει να έχεις κλείσει το υπολογιστή!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...