kasp123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 σε τι ακριβώς χρησιμεύει το IBAN??? Αν είναι απενεργοποιημένο δεν μπορώ να πάρω λεφτά που μου έχουν στείλει ????
Blacktan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει απενεργοποιημενο IBAN. Διεθνης τραπεζικος αριθμος λογαριασμου σημαινει.
kasp123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 τι προσφέρει αν το ενεργοποιήσω ?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως έχεις μπερδέψει το e-Banking με το ΙΒΑΝ?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Τι ερωτησεις ειναι αυτες, πες τι ακριβως θελεις να κανεις, γραψε ενα κειμενάκι μην βαριέσαι
kinhthra Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το IBAN χρησιμοποιήτε όταν σας στέλνουν χρήματα από το εξωτερικό. Δεν έχεις πρόσβαση για να την αλλάξεις.
gusdevelopers Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 σε τι ακριβώς χρησιμεύει το IBAN??? Αν είναι απενεργοποιημένο δεν μπορώ να πάρω λεφτά που μου έχουν στείλει ???? πρώτα Πολλά πες τι το θες επίσης διάβασε και αυτό πιστεύω θα σε καλύψει πλήρωςhttps://el.m.wikipedia.org/wiki/Διεθνής_τραπεζικός_λογαριασμός
kasp123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 αν κάνουμε πχ refund σε ενα κινεζομαγαζο και συμφωνησουμε για επιστροφή χρηματων θα εχω προβλημα στην παραλαβή των χρημάτων?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 insomnia user kasp123 / disable:yes
kasp123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 τι ακριβως ειναι αυτο που μου ειπες???
marmagia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν, μου φαίνεται ότι εδώ μέσα τρολαρουν οι περισσότεροι η απλά δεν διαβάζουν όσα τους λένε οι άλλοι και συνεχίζουν να λένε τα ίδια. Συνοπτικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΒΑΝ. Μπορεί να είναι dormant/αδρανής ο λογαριασμός. Με μια αίτηση σου σε κατάστημα επανέρχεται (σε κάποιες τράπεζες αρκεί μια συναλλαγή αλλά αυτό εξαρτάται από το πιστωτικό ιδρυμα). Ο ΙΒΑΝ είναι απαραίτητος για εμβάσματα εξωτερικού η μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα διότι απλουστεύει την επεξεργασία των διασυνοριακών κυρίως εμβασμάτων. ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ. Κάθε λογαριασμός αποτυπώνεται με βάση συγκεκριμένους κανόνες σε ΙΒΑΝ. Τα δυο πρώτα γράμματα δείχνουν την χώρα, μετά υπάρχουν κάποιοι αριθμοί που λειτουργούν σαν ψηφία επιβεβαίωσης και στο τέλος είναι ο αριθμός λογαριασμού. Το refund θα γινει στην καρτα δεν παίζει ρόλο ο ΙΒΑΝ σε αυτό.
kasp123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 οκ κατανοητα ολα αυτα,και δεν ειναι troll αλλα η απορια παραμενει.Τι ακριβως ειναι αυτο insomnia user kasp123 / disable:yes??? ακομα δεν καταλαβα
Blacktan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καποια πραγματα σε αυτη τη ζωη ειναι καλο να μην τα καταλαβαινεις , εκτος απο την ηλικια σου .... Εαν και αυτο λοιπον δεν το καταλαβες τοτε μαλλον ειναι θεμα ηλικιας ...
kasp123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 χαχα οκ. Πληροφοριακα παντως ειμαι 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα