Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως έχεις μπερδέψει το e-Banking με το ΙΒΑΝ?

Δημοσ.

Το IBAN χρησιμοποιήτε όταν σας στέλνουν χρήματα από το εξωτερικό. Δεν έχεις πρόσβαση για να την αλλάξεις.

Δημοσ.

σε τι ακριβώς χρησιμεύει το IBAN???

Αν είναι απενεργοποιημένο δεν μπορώ να πάρω λεφτά που μου έχουν στείλει ????

πρώτα Πολλά πες τι το θες επίσης διάβασε και αυτό πιστεύω θα σε καλύψει πλήρωςhttps://el.m.wikipedia.org/wiki/Διεθνής_τραπεζικός_λογαριασμός
Δημοσ.

αν κάνουμε πχ refund σε ενα κινεζομαγαζο

και συμφωνησουμε για επιστροφή χρηματων

θα εχω προβλημα στην παραλαβή των χρημάτων?

Δημοσ.

Λοιπόν, μου φαίνεται ότι εδώ μέσα τρολαρουν οι περισσότεροι η απλά δεν διαβάζουν όσα τους λένε οι άλλοι και συνεχίζουν να λένε τα ίδια. Συνοπτικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΒΑΝ. Μπορεί να είναι dormant/αδρανής ο λογαριασμός. Με μια αίτηση σου σε κατάστημα επανέρχεται (σε κάποιες τράπεζες αρκεί μια συναλλαγή αλλά αυτό εξαρτάται από το πιστωτικό ιδρυμα). Ο ΙΒΑΝ είναι απαραίτητος για εμβάσματα εξωτερικού η μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα διότι απλουστεύει την επεξεργασία των διασυνοριακών κυρίως εμβασμάτων. ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ. Κάθε λογαριασμός αποτυπώνεται με βάση συγκεκριμένους κανόνες σε ΙΒΑΝ. Τα δυο πρώτα γράμματα δείχνουν την χώρα, μετά υπάρχουν κάποιοι αριθμοί που λειτουργούν σαν ψηφία επιβεβαίωσης και στο τέλος είναι ο αριθμός λογαριασμού. Το refund θα γινει στην καρτα δεν παίζει ρόλο ο ΙΒΑΝ σε αυτό.

Δημοσ.

οκ κατανοητα ολα αυτα,και δεν ειναι troll αλλα η απορια παραμενει.Τι ακριβως ειναι αυτο  insomnia user kasp123 / disable:yes???

ακομα δεν καταλαβα

Δημοσ.

Καποια πραγματα σε αυτη τη ζωη ειναι καλο να μην τα καταλαβαινεις , εκτος απο την ηλικια σου ....

Εαν και αυτο λοιπον δεν το καταλαβες τοτε μαλλον ειναι θεμα ηλικιας ...

;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...