klmp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω να αγοράσω έναν από τους δυο διαδρόμους γυμναστικής protred mr-300 η Viking-gv4000.οποιος γνωρίζει η έχει έναν από τους δυο ας μου πει αν μπορεί ποιος είναι καλύτερος.
skiabox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θα πάω να πάρω έναν protred αύριο γιατί διάβασα καλες κριτικές. Οπότε λογικά είναι καλά προϊόντα.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 με τα λεφτα που κανει ενας διαδρομος πληρωνεις γυμναστηριο για καμποσα χρονια και γλυτωνεις ο διαδρομος να γινει κρεμαστρα για ρουχα. 5
Vapir Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ανάλογα τα κιλά σου κ τη χρήση που θα κάνεις. Φθηνοί διάδρομοι/φθηνές κατασκευές. Ειναι οκ για κάποιον 70-80kg που θα κάνει χαλαρή χρήση/normal. Αν θες να τρέχεις μέρα νύχτα στο max ή είσαι 100+kg να περιμένεις να θέλει συχνή συντήρηση και πιθανότατα να σου παρουσιάσει προβλήματα.
opcorsa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 με τα λεφτα που κανει ενας διαδρομος πληρωνεις γυμναστηριο για καμποσα χρονια και γλυτωνεις ο διαδρομος να γινει κρεμαστρα για ρουχα. το αυτο. Συν οτι στο τζιμ κοινωνικοποιησαι με αλλα ατομα, ιδιαιτερως του αντιθετου φυλου :ph34r: 1
skiabox Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Επίσης κάθε 10 ώρες χρήσης θέλει ψεκασμό με λιπαντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα