Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Όπως λέει και ο τίτλος αναζητώ ένα σοβαρό άτομο για να μοιράστούμε την συνδρομή του netflix standard pack 9.99 ευρώ. Ο κάθε ένας θα οφείλη να καταβάλει καθε μήνα τα μισά λεφτά από την συνδρόμη. Όποιος ενδιαφέρεται για συνεργασία ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Επεξ/σία από bapostolatos
Δημοσ.

ανάλογα το πακέτο το premium που αναφέρει εδώ ο φίλος ( βέβαια κάνει 11,99 και όχι 9,99 που λέει) μπορουν μέχρι 4 άτομα να βλέπουν σε ξεχωριστή συσκευή 

Δημοσ.

Το διόρθωσα είναι για το standard pack με ποιότητα hd. Eίναι για δυο άτομα με μια συνδρομή

Μπορείς να το βάλεις σε όσες συσκευές θες δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτό το κομμάτι. Ο περιορισμός ειναι μόνο κατά την διάρκεια που είμαστε σε σύνδεση με την υπηρεσία ανάλογα βέβαια με το πακέτο που θα πληρώσεις. Δηλαδή εάν έχεις το standard πακέτο πρέπει να είναι σε σύνδεση online

μέχρι δυο άτομα την ίδια στιγμή.

Δημοσ.

Εχει απαιτησεις σε adsl η vdsl για HD ταινιες ?

Ποια είναι η min απαίτηση σε ταχητητα ?

από Υποτιτλους εχει ελληνικους ?

Δημοσ.

Το σύστημα αναγνωρίζει αμέσως την γραμμή σου και αναλόγος ανεβάζει σε hd και σε sd ποιότητα. Η γραμμή του internet για να δείς hd ταινίες πρέπει να ειναι 3.50 με 4 mbps. Έγω με 8 mbps που μου δίνει η forthnet βλέπω τέλεια. Το περιεχόμενο είναι μεγάλο και οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι στο 80% του περιεχομένου που έχει η υπηρεσία.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την στιγμη έχω το δωρεάν και παίζει σφαίρα

Αρα με ~11 ευρω έχει hd για δυο ατομα; Έχεις υποχρέωση να πληρωσεις καποιους μηνες η παει με τον μήνα, δηλαδή αυτον τον μήνα οκ τον επόμενο όχι κλπ;

Δημοσ.

Με 11 ευρω ειναι για 4 ατομα για uhd. Με το πακετο 9.99 ειναι για 2 ατομα για hd. Η καταβολη της συνδρομης ειναι μηνιαια. Οποτε θες μπορεις να ακυρωσεις την συνδρομη. Πχ.Τον ενα μηνα θελεις να εισαι συνδρομητης τον αλλο οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...