Προς το περιεχόμενο

Κινητο LeEco Le

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Σκεφτομαι να παρω για δωρο ενα LeEco Le κινητο γυρω στα 100 euro. 

Εχει κανεις εμπειρια με καποιο μοντελο? Απο Rom πως πανε? Καμερα? Μπαταρια? Full metal body οπως διαβασα. 

Δημοσ.

LeEco Le S3, ή LeEco S2 ειναι στην τιμη που θελω. 

Τι εννοεις πασχουν απο λογισμικο? 

Η φορμα αγορας εχει σημασια αν ψαχνεις γενικα για κινητο. Εγω ρωταω γενικα για την μαρκα LeEco

Δημοσ.

Τι εννοεις πασχουν απο λογισμικο?

Η φορμα αγορας εχει σημασια αν ψαχνεις γενικα για κινητο. Εγω ρωταω γενικα για την μαρκα LeEco

Αααα εντάξει.

Τραγικά τα βλέπω......

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφέρω το θέμα.

Κοιτάζω για συσκευή από Ελλάδα-Κίνα κοντά στα χρήματα του Redmi note 4 3/32 που σήμερα Ελλάδα κοστίζει <130 ευρώ.

Έχοντας δει φωτογραφίες από την κάμερα του redmi note 4,  ψάχνω πάνω κάτω στα ίδια χαρακτηριστικά και τιμή αλλά με καλύτερη κάμερα, θυσιάζοντας ίσως σε λογικά πλαίσια αυτονομία.Από επιδόσεις/τιμή θα με κάλυπτε ότι είναι από snap 625 και πάνω, αλλά δίνω βάρος στην όσο το δυνατό καλύτερη κάμερα.

Το LeEco Cool 1 (και LeRee Le 3 που έχει b20) και το Le Pro 3 φαίνονται καλές επιλογές ποιοτικά με μόνη γνωστή ένσταση στην ανύπαρκτη υποστήριξη. Υπάρχει κάποιο αξιόλογο LeEco από αυτά/άλλο που θα προτιμούσατε?

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχοντας αγορασει προσφατα το le pro 3 elite κ εχοντας κ ενα παλιο xiaomi mi4c θα σου πω τα εξης 

πολυ καλο hardware τα leeco ,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,ωραια οθονη ,πολυ καλος ηχος ,καλη καμερα ,σωστα specs ΑΛΛΑ ,ειτε θα μεινεις με το μαμα android 6 (οχι ιδιαιτερα κακο αν δεν κανεις οnline αγορες απο το κινητο) για να παιζουν ολα σωστα ειτε θα ξεσκιστεις να δοκιμαζεις roms κ παλι δεν θα βρεις καποια αριστη

στο le max 2 απο roms τα πραγματα ειναι αρκετα καλυτερα αλλα πασχει απο μπαταρια που ειναι σχετικα μικρη για την συσκευη ,το elite ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο κινητο

στα xiaomi αντιθετα βρωμαει ο τοπος απο roms,τοσο επισημες οσο κ ανεπισημες κ σιγουρα θα βρεις καποια καλη κ απροβληματιστη να βαλεις ,μιλαμε για μοντελα με snap ,μακρια απο mtk

γενικως αν δεν το εχεις με τα φλασαρισματα μην πλησιασεις καν τα leeco, αν δεν ασχολεισαι παρε καποιο xiaomi με global rom η το mi a1 k θα εισαι μια χαρα

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έγραψα το πρόβλημά μου με τα "οικονομικά" Xiaomi είναι η κάμερα.

Δε με ενοχλεί να μείνω με την 6άρα ίσως, αν η διαφορά στην κάμερα είναι μεγάλη. Άλλωστε, και η αξιοπιστία και ασφάλεια στις custom roms που rootάρονται ίσως είναι λίγο σχετική.

Σε κάθε περίπτωση, θα μπω στη διαδικασία να περάσω νέα rom αν χρειαστεί.

Η LeEco έχει διάφορα μοντέλα και δεν ξέρω σε ποιό να κινηθώ και αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε κάμερα σε αυτά τα χρήματα αντί του LeEco.

Επεξ/σία από Pseudonumo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...