hammerd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 καμια προταση ? μια σαν την παρακατω θα τα σηκωσει ? http://internetshop.md/ro/generator-kraft-ktg-2201 επισης επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα αν ξερει καποιος και για ποση ωρα θα δουλευει και τι πρεπει να κοιταξω ας μου πει. τα pc ειναι περιπου 450w το καθενα και υποθετουμε οτι θα δουλευουν σε full load... τα monitors τυπικα 22αρια δεν ξερω ποσα watt βγαζουν...
De@th L0rd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 καμια προταση ? μια σαν την παρακατω θα τα σηκωσει ? http://internetshop.md/ro/generator-kraft-ktg-2201 επισης επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα αν ξερει καποιος και για ποση ωρα θα δουλευει και τι πρεπει να κοιταξω ας μου πει. τα pc ειναι περιπου 450w το καθενα και υποθετουμε οτι θα δουλευουν σε full load... τα monitors τυπικα 22αρια δεν ξερω ποσα watt βγαζουν... 1)Το ότι τα τροφοδοτικά είναι 450 βατ δε σημαίνει ότι καταναλώνουν και τόσο. Αυτά είναι στη χαμηλή τάση εξόδου. 2) Τα μόνιτορ καίνε περίπου 60 watt το ένα 3) Αν συνδέσεις γεννήτρια σε υπολογιστές περίμενε να πάρεις τροφοδοτικά και μητρικές στα χέρια ειδικά έαν είναι φθηνά. Οι γεννήτριες (ειδικά οι μικρές φορητές) δεν συνιστούνται για ευαίσθητα φορτία, γιατί έχουν ασταθές και "βρωμικο" ρεύμα. Δουλειά θα κάνεις μόνο αν όλοι οι υπολογιστές πρώτα πέφτουν πάνω σε έναν αυτόματο σταθεροποιητή τάσης (κι ας λέει η γεννήτρια ότι έχει ενσωματωμένο). Για να καταλάβεις τις γεννήτριες συνήθως τις προορίζουν για φωτισμό και μαγειρική, καθώς και οικοδομικές εργασίες. Δε θα δεις δηλαδή ποτέ φορητή γεννήτρια να τροφοδοτεί εργαστηριακό εξοπλισμό, εκτός κι αν είναι κάποια ειδική κατασκευή, με ειδικές διατάξεις σταθεροποίησης τάσης, γομάρια πυκνωτές, κ.ο.κ και θα κοστίζει κανα 1000 ευρώ το κιλοβάττ. 5
hammerd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πληρης απαντηση , ευχαριστω πολυ φιλε ! Και γω πανω κατω ετσι τα φανταζομουν τα πραγματα... 1
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 μπορεις και ups πριν την γεννητρια η μονο ups με το αναλογο κοστος.ενα 2000vaβγαζει 1500 watt.αν ειναι apc μπορει να παρει και battery pack
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κοίτα αν η έξοδος της γεννήτριας είναι τουλάχιστον simulated sine wave (κάποιες Honda για pro audio βγάζουν pure αλλά είναι ακριβες) Η τάση συνήθως είναι ασταθής, θες UPS με AVR. Πολλά τραβάνε 8-15 amps όταν φορτίζουν, έχε το υπόψιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα