Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο νόμος τους υποχρεώνει να σου δώσουν τον αριθμό μητρώου τους εφόσον τον ζητήσεις; ξέρει σίγουρα κανείς;

Πιστεύω ότι όσο πιο συνεργάσιμος είσαι και όσο πιο γρήγορα ξεμπλέκεις τόσο καλύτερα. Το να ζητάς αριθμούς μητρώου, να ψάχνεσαι κλπ, ακόμα κι αν έχεις το δικαίωμα, δεν ξέρω σε κατά πόσο θα σου βγει σε καλό.

• Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλακία αυτό που σου συνέβη και τελείως χαζό σε μια χώρα που πρόσφατα νομιμοποίησε την καλλιέργεια βιομηχανικής/φαρμακευτικής κάνναβης, υπερβολικό όλο αυτό και σπατάλη χρόνου όταν μπορούν να περιπολούν και να αποτρέψουν σοβαρότερα αδικήματα ή και εγκλήματα .
Επειδή σου είπαν πως έψαχναν για κάνναβη δηλαδή και όχι γενικά για ουσίες. 
Απο πλευράς σου απ τη μια σε καταλαβαίνω απ την άλλη τους έδωσες λόγο να σε ψάξουν απότι περιγράφεις , next time stay cool 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούσες απλά να τους πεις δεν έχω κάνει τίποτα. Ψάξτε το αυτοκίνητο και σταματήστε να με προσβαλλετε.

• Like 1
Δημοσ.

εγω μια χαρα τους βρηκα. στο νησι που εισαι τι περιμενες? η μιση μπιζνα εκει ειναι (μαυρα) ενοικιαζομενα και η αλλη μιση το εμποριο μπαφου με βιτρινα τα γεωργικα. κανεις μοκο και συνεργαζεσαι

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορούσες απλά να τους πεις δεν έχω κάνει τίποτα. Ψάξτε το αυτοκίνητο και σταματήστε να με προσβαλλετε.

Και θα σου πουν "μάλιστα κύριε" ή "άσε μας ρε φιλαράκο που θα μας πεις πώς θα κάνουμε την δουλειά μας";

Γιατί πιο πολύ για το δεύτερο το κόβω με τους συγκεκριμένους...

Δημοσ.

Ωραίες συμπεριφορές από σύγχρονους σερίφηδες..
Βέβαια βρίσκουν και τα κάνουν, σε είδαν πιτσιρικά, χεστηκες χωρίς λόγο και είπαν να γελάσουν λίγο!!
Μεροκάματα και διασκέδαση την είδαν την δουλειά μαζί σου οι μαγκιτες των τριών και εξήντα!
Όχι ότι δεν υπάρχουν και σωστοί, οι περισσότεροι όμως είναι για κλάματα και χρειάζονται παραδειγματική τιμωρία μπας κ μάθουν να σέβονται τους πάντες, ακόμη και τους χεσμενους πιτσιρικάδες!

• Like 3
Δημοσ.

Κρατάς τον αριθμό του περιπολικού και μετά το πέρας του ελέγχο ζητάς τα στοιχεία του, που είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν.

Έχεις το δικαίωμα φανερής καταγραφής του ελέγχου.

• Like 1
Δημοσ.

Απο πλευράς σου απ τη μια σε καταλαβαίνω απ την άλλη τους έδωσες λόγο να σε ψάξουν απότι περιγράφεις , next time stay cool

Κι εγώ εκεί πιστεύω ότι ξεκίνησε το σκηνικό. Όταν είδαν ότι ψαρωνα. Αν ήμουν τελείως αναίσθητος από την αρχή μέχρι το τέλος δεν ξέρω κατά πόσο θα είχαν τέτοιο ύφος.

Έχω περιέργεια βέβαια αν τους έλεγα ότι θα βιντεοσκοπησω τον έλεγχο για την ασφάλεια μου αν αρχικά θα το δεχόντουσαν χωρίς μα και μου, και τελικά αν θα είχαν το ίδιο ύφος σε όλο τον έλεγχο ακόμα και αν ήμουν τόσο ψαρωμενος όσο ήμουν.

Δημοσ.

εγω μια χαρα τους βρηκα. στο νησι που εισαι τι περιμενες? η μιση μπιζνα εκει ειναι (μαυρα) ενοικιαζομενα και η αλλη μιση το εμποριο μπαφου με βιτρινα τα γεωργικα. κανεις μοκο και συνεργαζεσαι

συγχαρητηρια για τις αποψεις σου

Δημοσ.

Κρατάς τον αριθμό του περιπολικού και μετά το πέρας του ελέγχο ζητάς τα στοιχεία του, που είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν.

Έχεις το δικαίωμα φανερής καταγραφής του ελέγχου.

Όταν λες φανερή καταγραφή τι εννοείς ακριβώς ;;;

Δημοσ.

Όταν λες φανερή καταγραφή τι εννοείς ακριβώς ;;;

Να μη τους βιντεοσκοπείς κρυφά αλλά φανερά, να βλέπουν ότι το κάνεις δηλαδή.

Δημοσ.

Και σε μενα εχει σκασει παρομοιος ελεγχος.Μια μερα με το αμαξι ημασταν 4 ατομα (εγω συνοδηγος) και μας σταματαει η αστυνομια στην Χαλκιδα εξω απο τα κτελ,μας ζητησε τα στοιχεια μας,ρωτησαν αν εχουμε οπλα η ναρκωτικα και αφου του απανταμε  το αυτονοητο λεει ο αστυνομος στον οδηγο βγες μια εξω.Πανε πισω απο το αυτοκινητο οι 2 τους και τον ρωταγε αν κρυβουμε τιποτα,αν καπνιζουμε και οτι αν εχουμε κατι να το δωσουμε κτλ κτλ ενω παραλληλα ο συναδελφος του τσεκαρε το ντουλαπακι του αυτοκινητου και μια σακουλα που υπηρχε απ' εξω με τυροπιτα (παρα λιγο να τη φαει) και το πορτμπαγκαζ.Ο αστυνομος που μιλαγε στον οδηγο μας του ασκουσε πολυ πιεση για να μαθει αν εχουμε κατι και οτι δηθεν εχουμε σιγουρα κατι και να το δωσουμε κτλ.

• Like 3
Δημοσ.

Να μη τους βιντεοσκοπείς κρυφά αλλά φανερά, να βλέπουν ότι το κάνεις δηλαδή.

Είσαι σίγουρος ότι επιτρέπεται κάτι τέτοιο ; 

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η συμπεριφορά των ασφαλιτών. Επίσης εαν είναι ασφαλίτες, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να σου δείξουν πρώτα την ειδική πράσινη ταυτότητά τους, πριν προχωρήσουν σε οτιδήποτε. Γιατί αν δε φορούν στολές ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ποιοι είναι; Εννοείται χωρίς επίδειξη διακριτικών δε δέχεσαι τίποτα. Σε όλα τα άλλα συνεργάσιμος απλά να απαιτείς να σε σέβονται σαν πολίτη και να φέρονται με τον δέοντα επαγγελματισμό. Όλα αυτά του στύλ" είσαι ένοχος ελα τώρα ομολογα παλιοχασικλή"  είναι γκεσταπίτικες νοοτροπίες κι εγώ προσωπικά προβάλλω αντίσταση μέχρι να αλλάξει το στυλ. Αν δεν αλλάξει υπάρχει και το τμημα καθώς και οι μηνύσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...