txcellas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Προβλέπω στην 5τη σελίδα να κλειδώνει!
Anorymous Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει γίνει και το αντίθετο βέβαια. Απλά και στις δύο περιπτώσεις είναι αναπόφευκτο να την πληρώσουν και άτομα που δεν φταίνε. το οτι ενας που παρανομει να δερνει αστυνομο δεν ειναι παραλογο αφου θα προσπαθησει να αποφυγει την συλληψη το οτι ο αστυνομος που τον πληρωνει το κρατος για να σε φυλλαει σε σαπιζει στο ξυλο ειναι.εντελως παραλογο 2
volos27 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Να φοβόμαστε αυτους που μας προστατεύουν; η τελικα κανουν πως μας προστατεύουν; 1
kokkigodynia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 νηματοθετα αυτο δεν ειναι τιποτα μια φορα αμεσως μετα απο ενα φυστικωμα με παντρεμενη (οχι εγω, ενας φιλος μου αλλά για αμεσοτητα χρησιμποποιω πρωτο προσωπο), πέφτω σε έλεγχο τροχαίας μαζί με αντιτρομοκρατικη; κατι τετοιο, καποιος το χε σκασει και διπλα στον αστυνομικο που τσεκαρε τα στοιχεια σου ητανε αλλοι δυο με τα αυτοματα ετοιμα ανα χειρας ε λοιπον, ημουνα ιδρωμενος, χλωμος και ειχα το πιο ενοχο υφος του κοσμου, τα χερια μου τρεμανε οταν εδινα τα χαρτια ακομα θυμαμαι το εκπληκτο βλεμμα τους οταν τελικα δεν βρηκανε τιποτα, αυτος που με "ανεκρινε" ειχε ηδη ετοιμασει το λογο που θα εκφωνησει στο τραπεζι με τα πεθερικα του για να ανακοινωσει την προαγωγη τελικα τον πιασανε (τον δραπετη, οχι τον φιλο μου) 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ο έλεγχος σωστα έγινε γιατί είσαι σε δημόσιο δρόμο και έχει δικαίωμα να σε ελέγξει, αυτό που δεν είχε δικαίωμα να κανει ηταν αυτή η ανακρισούλα, που κανονικά δεν έπρεπε να απαντάς. 2
aristos12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 οταν δέν εχεις κάτι νά φοβάσαι η νά κρύψεις κλπ ,δίνεις τά εγγραφα πού σού ζητούν (αδεια-δίπλωμα-ταυτότητα κλπ) κάνουν τήν δουλειά τους - ψάχνουν τό αμάξι σου δέν βρίσκουν τίποτα κ αντε γειά ... ουτε τρέμεις ουτε αγχώνεσαι ,αν τό παίξεις μάγκας κ ξύπνιος κ δήθεν ...απλά θά σέ ταλαιπωρήσουν αν θέλουν... οπότε εσύ βγαίνεις χαμένος... 1
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν έχει δικαίωμα να κάνει έλεγχο η αστυνομία ποιος να έχει;! Εγώ το βρίσκω λογικό και χρήσιμο δηλαδή. Από εκεί και πέρα ο τρόπος που θα γίνει ο έλεγχος είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσεις, πως θα αντιδράσεις εσύ κλπ. Μπορεί να μην ήταν τυχαίο, κάποιος να σε έβαλε στο μάτι δηλαδή ή να είχαν κάποια λάθος πληροφορία. zio εσύ μπορεί να βρίσκεις λογικό και χρήσιμο αλλά επίσης είσαι ο resident νοικοκυραίος του φόρουμ. Και να ερχόταν σπίτι σου χωρίς ένταλμα να σου πουν θα τα κάνουμε άνω κάτω όλα ψάχνουμε έναν επικίνδυνο φυγά λογικό και χρήσιμο πιστεύω πως θα σου φαινόταν. Επί του θέματος, δε δέχομαι με τίποτα αυτό που λες "ο τρόπος που θα γίνει είναι ανάλογα....". Σοβαρολογείς; Ο τρόπος που θα σε εξετάσει ο γυναικολόγος είναι ανάλογα; Ο τρόπος που θα σε μεταχειριστεί ο δικαστής είναι ανάλογα; Σε ποιά κοινωνία που δε θέλει να λέγεται μπουρδέλο είναι "ανάλογα" αυτά τα πράγματα; Αυτο που θελω κυριως να μαθω ειναι ποια τα δικαιωματα σου αν εισαι τελειως "αθωος" απο τη στιγμη που σε σταματησουν για κατι τετοιο. Θα μπορουσα να μην απαντησω σε ερωτησεις που μου εκαναν του στιλ "ποτε καπνισες τελευταια φορα μαυρο"? Απλα ηταν τοσο πιεστικοι και μιλουσαν σαν να ειμαι εμπορας ξερω γω. "Θα βρουμε σιγουρα κατι, να σε βοηθησουμε θελουμε, πες μας που το χεις" και πολλα αλλα. Ενταξει καταλαβαινω οτι πρεπει να ψαρωσουν και τον αλλον λιγο αλλα νομικα ειναι οκ? Αυτο ακριβως. Ενω στην αρχη που με σταματησαν γνωριζα τι ελεγχο θα μου κανουν και ημουν τελειως χαλαρος, με το υφος τους χεστηκα πανω μου Δε δίνουμε βραβείο σε όποιον μαντέψει αν αυτό ακριβώς ήθελαν και αν αυτό που σου συνέβη ήταν ο ορισμός του ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα. Πράγμα που, όταν μιλάμε για τυχαίο μπλόκο, το βρίσκω αηδιαστικό. Παρόλο που κατανοώ τις πρακτικές συνιστώσες στην προκειμένη περίπτωση (τα παιδιά θα είχαν ένα quota να καλύψουν, είσαι στην Κρήτη κλπ κλπ), αυτή δεν είναι συμπεριφορά προστάτη του πολίτη. Και ο ρόλος της αστυνομίας για μένα δε μπορεί να είναι κανένας άλλος από την προστασία του πολίτη, όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη. Όσον αφορά τις ερωτήσεις τους, προφανώς και δεν είσαι υποχρεωμένος να τους πεις απολύτως τίποτα, ούτε καν ποιός είσαι (φυσικά εκεί πάει αλλού το πράγμα και έχουν δικαίωμα να σε πάνε τμήμα κλπ). Μπορείς να είσαι 100% συνεργάσιμος στα πράγματα που είναι λογικά (πώς σε λένε, πού μένεις), από κει και πέρα προσωπική μου άποψη όταν το παρακάνουν τους βάζεις στη θέση τους όπως θα έκανες και με οποιονδήποτε άλλο. Για μένα αυτά τα πράγματα αξίζουν να κάνει "φασαρία" κανείς, και αν με ρωτούσαν πότε έκανα τελευταία φορά μπορεί να τους έλεγα "δε νομίζετε πως είναι λίγο αδιάκριτη η ερώτηση δεδομένου πως δε γνωριζόμαστε". Τρολιά εσείς, τρολιά κι εγώ. ο μόνος λόγος είναι ο petran να έχει ύποπτη φάτσα και εκεί απλά ατύχησε, έχω ακούσει από διάφορα παιδιά (που είναι μια χαρά παιδιά) να τα σταματάνε συνέχεια λόγω φάτσας ή γενικότερης εμφάνισης.. True story στο Βόλο από φίλη μου. Σταματάνε παρέα τρία αυτοκίνητα, μέσα στους οποίους πολλές "ύποπτες φάτσες" (να μη το πιάσω τώρα αυτό). Αρκετοί αστυνομικοί, πολύς κόσμος μαζεμένος, αρχίζουν να ψάχνουν κλπ, ταυτόχρονα "πιάνουν και την κουβέντα" στα παιδιά. Η φίλη μου τελείως alternative εμφάνιση εκείνη την εποχή. Επίσης ήταν στα μέσα του διδακτορικού. Αστυνομικός: Εσύ τι κάνεις; Δουλεύεις; Σπουδάζεις; Φίλη: Διδακτορικό. Αστυνομικός: Τι είναι αυτό; QQ 5
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 το οτι ενας που παρανομει να δερνει αστυνομο δεν ειναι παραλογο αφου θα προσπαθησει να αποφυγει την συλληψη το οτι ο αστυνομος που τον πληρωνει το κρατος για να σε φυλλαει σε σαπιζει στο ξυλο ειναι.εντελως παραλογο Είναι μεγάλο θέμα. Όσο παράλογο και κατακριτέο είναι το ένα άλλο τόσο είναι και το άλλο. zio εσύ μπορεί να βρίσκεις λογικό και χρήσιμο αλλά επίσης είσαι ο resident νοικοκυραίος του φόρουμ. Και να ερχόταν σπίτι σου χωρίς ένταλμα να σου πουν θα τα κάνουμε άνω κάτω όλα ψάχνουμε έναν επικίνδυνο φυγά λογικό και χρήσιμο πιστεύω πως θα σου φαινόταν. Επί του θέματος, δε δέχομαι με τίποτα αυτό που λες "ο τρόπος που θα γίνει είναι ανάλογα....". Σοβαρολογείς; Ο τρόπος που θα σε εξετάσει ο γυναικολόγος είναι ανάλογα; Ο τρόπος που θα σε μεταχειριστεί ο δικαστής είναι ανάλογα; Σε ποιά κοινωνία που δε θέλει να λέγεται μπουρδέλο είναι "ανάλογα" αυτά τα πράγματα; Αυτό το «ο τρόπος που θα γίνει είναι ανάλογα...» που έγραψα δε σημαίνει ότι το δικαιολογώ ή ότι το βρίσκω σωστό. Απλά ως γεγονός το έγραψα, είναι κάτι που συμβαίνει όσο λάθος κι αν είναι. Άρα με παρεξήγησες οταν δέν εχεις κάτι νά φοβάσαι η νά κρύψεις κλπ ,δίνεις τά εγγραφα πού σού ζητούν (αδεια-δίπλωμα-ταυτότητα κλπ) κάνουν τήν δουλειά τους - ψάχνουν τό αμάξι σου δέν βρίσκουν τίποτα κ αντε γειά ... ουτε τρέμεις ουτε αγχώνεσαι ,αν τό παίξεις μάγκας κ ξύπνιος κ δήθεν ...απλά θά σέ ταλαιπωρήσουν αν θέλουν... οπότε εσύ βγαίνεις χαμένος... Το να αγχωθείς είναι και θέμα χαρακτήρα. Μπορεί να μην έχεις τίποτα να φοβάσαι και να αγχωθείς ή να είσαι καταζητούμενος και να μην αγχωθείς!
HALF EVIL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά , ο αστυνόμος (για να μην τον αποκαλέσω μπάτσο και παρεξηγηθώ), είναι ένας δημόσιος υπάλληλος και πληρώνεται από τους φόρους των πολιτών. Έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις όπως όλοι μας. Όπως λοιπόν έχει την λογική απαίτηση να του συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι με σεβασμό και ευγένεια, έτσι οφείλει να συμπεριφέρεται και αυτός, Κάνει όντως μια επικίνδυνη δουλειά , γεγονός. Είναι επιλογή του όμως. Θα μπορούσε να είναι ιδιωτικός υπάλληλος και να τρώει κάθε μέρα τα σκ@τ@ του αφεντικού στην μούρη. Και στο κάτω κάτω για να γίνεις αστυνομικός πρέπει πλέον να γράψεις στις Πανελλήνιες εξετάσεις πολύ μεγάλους βαθμούς. Άρα λόγω της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης έχει ζήτηση. Δυστυχώς αν και το εν λόγω επάγγελμα απαιτεί μόρφωση πανεπιστημιακού επιπέδου, σε πολύ λίγες περιπτώσεις υπάρχει και η ανάλογη συμπεριφορά. 2
xrist0s4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ωχχχ μπάτσοι μπάτσοι! Διαλυστετο απ αυτό το θρεντ!!
Praetorianos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να βγαλουμε ολη μας τη μαγκια(?) σε μια ομαδα οπως την ΟΠΚΕ, ειδικα οταν σταματαει για ελεγχο για ναρκωτικα, ειδικα σε τετοιες περιοχες. Προφανως η ομαδα εχει ασχημη φημη, αλλα απο την αλλη ασχολειται καθε μερα με εμπορους και βαρυμαγκες μουστακαληδες που δε σηκωνουν πολλα πολλα. Δεν μπορει σε καθε αμαξι που σταματανε ειδικα βραδιατικα οταν δεν ξερουν τι ειδους ανθρωπος ειναι ο αλλος να του μιλανε λες και απευθυνονται σε κανα λορδο. Στα @@ του του ΟΠΚιτη ποιος εισαι, τι κανεις, που πας ή αν το σκας που και που, σκοπος των ερωτησεων ειναι να τσεκαρουν ψυχολογια και προφιλ αυτου που ρωτανε και τι καπνο φουμαρεις (pun intended). O TS φοβηθηκε, ο μεσος insomniac θα το παιζε ιστορια και θα τρολαρε την ΟΠΚΕ βραδιατικα στην εθνικη (sure thing!) γιατι ειναι ΑΝΤΡΑΣ που δεν σηκωνει πολλα πολλα και ο εμπορος θα χε τη μπερετα στο καθισμα. Η εμπειρια τους βοηθαει μεσα απο τις ερωτησεις να καταλαβουν τι ειναι ο αλλος και ποσο on guard πρεπει να ειναι. Υπαρχουν και οι παλαβοι, εννοειται, αλλα ψυχραιμια. 3
Pelvic Thrust Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κακώς απαντούσες στις αδιάκριτες ερωτήσεις τους νηματοθέτη. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα καντήλια και θα τους απειλούσε με τηλέφωνα και μεταθέσεις στον Έβρο. Ακούς έκει τα τσόλια... Το παν είναι να λογομαχήσεις μαζί τους ώστε να καταλάβουν κάποια στιγμή. Επιμονή θέλει, συνήθως οι περισσότεροι μπάτσοι καταλαβαίνουν το λάθος τους μετά τις φωνές...
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Σε αυτοκίνητο έχουν δικαίωμα να ελέγξουν οτι θέλουν και σωματικό έλεγχο και όλα. Για κατοικία δεν είμαι σίγουρος και νομίζω οτι χρειάζονται εντολή εισαγγελέα. Τώρα για το περιστατικό που αναφέρεις, μάλλον ήσουν άτυχος και παίζει να έψαχναν στην περιοχή κανένα αμάξι ίδιας μάρκας ή χρώματος με το δικό σου παίζει να είχανε πέσει καταγγελίες ή να κυνηγούσαν κανέναν και να βρισκόντουσαν σε ετοιμότητα, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ με βάση τις ερωτήσεις που σου έκαναν. Στον έλεγχο κοιτάνε το αυτοκίνητο ψάχνουν οτι είναι να ψάξουν άντε να πέσει καμιά ερώτηση που μένεις που πηγαίνεις με το αυτοκίνητο ή για ποιον λόγο πηγαίνεις (δουλειά διακοπές βόλτα κτλ) και τέλος. Τώρα αυτά που σε ρώτησαν αν καπνίζεις αν είναι το κανονικό ή οχι αν ξέρεις για ποιον λόγο σε ψάχνουν.... μάλλον είναι η περίπτωση που αναφέρω στην αρχή. 2
De@th L0rd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κακώς απαντούσες στις αδιάκριτες ερωτήσεις τους νηματοθέτη. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα καντήλια και θα τους απειλούσε με τηλέφωνα και μεταθέσεις στον Έβρο. Ακούς έκει τα τσόλια... Το παν είναι να λογομαχήσεις μαζί τους ώστε να καταλάβουν κάποια στιγμή. Επιμονή θέλει, συνήθως οι περισσότεροι μπάτσοι καταλαβαίνουν το λάθος τους μετά τις φωνές... Πιστεύω καλύτερα να τους έδειχνες τους κοιλιακούς σου, αν έπεφτες σε μπάτσους σαν κι αυτούς στο γαλάζιο στρείδι μπορεί να περνούσες και ωραία! Στην ψειρού με μώλοπες σε κόβω πάντως αν κάνεις αυτά που λες! 5
txcellas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Κακώς απαντούσες στις αδιάκριτες ερωτήσεις τους νηματοθέτη. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα καντήλια και θα τους απειλούσε με τηλέφωνα και μεταθέσεις στον Έβρο. Ακούς έκει τα τσόλια... Το παν είναι να λογομαχήσεις μαζί τους ώστε να καταλάβουν κάποια στιγμή. Επιμονή θέλει, συνήθως οι περισσότεροι μπάτσοι καταλαβαίνουν το λάθος τους μετά τις φωνές... Ψοφα λίγο να δω κάτι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις