kage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/486726-έρευνα-αστυνομίας-σε-αυτοκίνητο/ Μην γραφετε πραγματα αν δεν ειστε σιγουροι... Αλλα να ξερετε οτι το επαγγελμα, η ηλικια, το αυτοκ. παιζει μεγαλο ρολο σε αυτα τα τυχαια γεγονοτα... Οταν καποιος μπορει να πηγαινει δικαστικα ας το κανει..σκεφτειτε τον σεριφη των 1000ε να τρεχει σε δικηγορους και δικες ή ακομη χειροτερα διαθεσιμοτητα μεχρι να τελεσιδικησει .υποθετω πως καποιοι θα σας παρακαλανε να αποσυρετε μηνυσεις.. Ναι τα δικαστηρια δεν θελουν να δικαιωνουν ευκολα τους πολιτες αλλα την επομενη φορα ο καουμποης και οι ομοιοι του , θα τα ζυγισουν καλυτερα τα πραγματα...(ραμπο,ζαρντινιερα θεσ.κη αποζημιωση 450χιλ) Τυχαιο οπκε ή ελας γενικοτερα της περιοχης και να σταματησει γνωστο καλοπαιδο της περιοχης ειναι αστειο να το συζητατε αλλα ενταξει μην τα ισοπεδωσουμε ολα
Anorymous Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλε TS, η αστυνομια εχει καθε δικαιωμα να σου κανει ελεγχο και στο αμαξι και σωματικο στο δρομο αν απλα περπατας κ σε σταματησουν. Εν ολιγης επεσες σε καραγκιοζηδες. δεν ειπαμε οτι δεν εχει δικαιωμα ειναι ο τροπος που το κανει και δεν μπορεις να τους κανεις και τιποτα γιατι αν πεις κατι και με ωραιο τροπο να το πεις αν ο αλλος ειναι μλκς μπατσος θα σε παει μεσα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν 2 χρονια τετοια εποχη ήμουν με αλλα 3 ατομα στο αμαξι και μας σταματησαν στο Ρεθυμνο τα μεσάνυχτα ενα τζιπακι των ΤΑΕ αν θυμαμαι καλα. Ηρθαν στο αμαξι μας και μας ζητησαν ενας ενας να βγούμε. Και οι 4 τοτε ειμασταν 20 χρονων. Αυτοι οπλισμενοι και εκαναν τις κλασσικες ερωτήσεις απο που ειμαστε, που παμε γιατί ηρθαμε Ρέθυμνο (απο Χανια που ειμασταν κλπ). Ειμασταν καθαροι, δεν κουβαλουσαμε τιποτα. Εψαξαν όλο το αμαξι παντου και σωματικό ελεγχο. Ενας φιλος μου κρατουσε 4 πακετα καπνων τριμματα ολα (μη ρωτατε πως και γιατί, ιδεα δεν έχω), με το που τα ειδαν αρχισαν να τα ψαχνουν να μυριζουν και να ρωτανε τον φιλο μου που θα ειχε. Οι υπόλοιποι να έχουμε αρχίσει να ψιλογελαμε με το σκηνικό οποτε γυρναει ο ενας φιλος μου που τους ψιλοτρολλαρε από την αρχή όταν τον εψαχναν και τους κανει "μπορω να σκυψω να δεσω τα κορδονια μου;". Γυρναει ο ενας απο τους αστυνομικούς και κανει στον οδηγο "μαζεψε τον φιλο σου και πες του να μην μιλάει πολύ γιατί ειδαμε ότι δεν φορουσες ζώνη εσυ οταν σε σταματησαμε". Οι 3 να γελαμε και ο οδηγος να έχει αγχωθει μην τον γραψουν και να λεει στον φιλο μας φρασεις του τυπου "σκασε αν με γραψουν θα τα πληρωσεις εσυ". Με τα πολλα δεν βρήκαν τιποτα μετα απο κανα δεκάλεπτο, οποτε μας αφησαν. Οπως φεύγουμε γυρναει ο καφρος παλι και τους κανει "καληνύχτα μπορω να σας πω ή θα μπλεξουμε;". Η απάντηση τους ηταν στον οδηγο "παρτον και φυγε πριν αλλαξουμε γνώμη" οπως και καναμε. Αγνοια κινδυνου (μην φαμε κανα ξυλο) ή οτιδηποτε λόγω ηλικίας, ίσως, παντως αξιζε το γελιο. Καλά αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, παίζετε με την φωτιά έτσι, άνετα θα μπορούσαν να σας είχανε πάει μέσα έτσι για να σας την σπάσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις