Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξαναγράφω δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και άλλαξε καλώδια σατα.

ειπα οτι τα καλωδια 

τα αλλαξα

μπορεις να μου εξηγησεις ?γιατι να δοκιμασω τροφοδοτικο?

εαν ειχε θεμα

δεν θα επερνε σωστο ρευμα οποτε δεν θα δουλευαν..

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ειναι σιγουρο οτι φταει ο δισκος

ισως φταει οτι εχει φαει bit lock  μετα φορματ 

δεν ξερω... μπορω να κανω κατι ?

Δημοσ.

Μην πας μακρια.Τα πραγματα που μπορει να παιζουν ειναι τα εξης:

1) Προβλημα στον SSD.Πραγμα δυσκολο συνηθως πεθαινουν τελειως , δεν γινονται πολυ αργοι.

2) Προβλημα σε καποια Ram.Αν εχεις παραπανω απο μια δοκιμασε να τις βαλεις την καθε μια ξεχωριστσα να δεις την συμπεριφορα του PC.

3)Προβλημα των Windows οπως filesystem,Virus, υπερβολικη & ασκοπη χρηση RAM  και αλλα ειδικα αν εχεις Win 10.Για να τα τσεκαρεις αυτα πρεπει να μπεις σε Safe Mode και να δεις τη συμπεριφορα του PC.

4)Αν εχεις δευτερο δισκο πανω στο PC ειδικα μηχανικο αφαιρεσε τον και μπες ξανα σε Windows παρα πολλες φορες δευτερευον δισκοι που ειναι ετοιμοι να πεθανουν κολλανε ολο το συστημα κατευθειαν απο το POST.Επισης αφαιρεσε ολα τα περφεριακα και ασε μονο ποντικη , πληξτρολογιο.

5)Προβλημα τροφοτικου.

6) Χιλιοι αλλοι λογοι.

Κανε αυτα και αν εχεις ακομα θεμα στειλε μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το 4 λέω και γιατί επιμένω

Εχθές όλο το βράδυ από τη στιγμή που έβγαλα το σκληρό

Έπαιζε όλο το βράδυ παιχνίδια

Twich 1080p και δεν έπαθε τίποτα...

Τώρα το θέμα μου είναι ο σκληρός

Έχει μέσα τις εργασίες...για αυτό ανησυχώ αλλιώς οκ

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις καθολου το δισκο δηλαδη μη τον ξανακουμποσεις πανω σε PC .Βρες  καποιον ειδικο που να παρει τα δεδομενα σου με ασφαλεια.Αν δεν ξερεις καποιον στειλε μου.

Δημοσ.

Δοκίμασε να τον συνδέσεις με usb adapter αν θες, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει.

δεν εχω ρε γαμωτο...το εχω σκεφτει αλλα δεν εχω..

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?keyphrase=sata+to+usb 

Αν δεν δουλέψει, δεν ξέρω. Μετά σε κάποιον ειδικό ή σε κάποια εταιρία ανάκτησης δεδομένων, αλλά εκεί το κόστος ξεφεύγει πολύ!!

το ξερω το σκεφτηκα ...

εάν αλλαξω πλακετα ? :( 

Δημοσ.

το ξερω το σκεφτηκα ...

εάν αλλαξω πλακετα ? :(

Αδερφέ πέρα από τον adapter που σου πρότεινα, που χωρίς να ξέρω αν θα δουλέψει, δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα, διότι δεν γνωρίζω. Υπάρχει τοπικ για τους δίσκους εδώ στο Insomnia, είναι στο μονάδες αποθήκευσης. Εκεί τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλύτερα και ίσως σε βοηθήσουν.

Όσο για την πλακέτα που λες, από τα λίγα που ξέρω είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ολόιδια με την δικιά σου και με το ίδιο firmware για να δουλέψει, αν είναι όντως θέμα πλακέτας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...