smoke0man2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το ξαναγράφω δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και άλλαξε καλώδια σατα. ειπα οτι τα καλωδια τα αλλαξα μπορεις να μου εξηγησεις ?γιατι να δοκιμασω τροφοδοτικο? εαν ειχε θεμα δεν θα επερνε σωστο ρευμα οποτε δεν θα δουλευαν..
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Α γι αυτό ήσουν τόσο σίγουρος. Έβγαλες συμπέρασμα χωρίς να δοκιμάσεις.
smoke0man2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι δοκιμασα τα παντα με πολυμετρο
smoke0man2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 ειναι σιγουρο οτι φταει ο δισκος ισως φταει οτι εχει φαει bit lock μετα φορματ δεν ξερω... μπορω να κανω κατι ?
gentoo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μην πας μακρια.Τα πραγματα που μπορει να παιζουν ειναι τα εξης: 1) Προβλημα στον SSD.Πραγμα δυσκολο συνηθως πεθαινουν τελειως , δεν γινονται πολυ αργοι. 2) Προβλημα σε καποια Ram.Αν εχεις παραπανω απο μια δοκιμασε να τις βαλεις την καθε μια ξεχωριστσα να δεις την συμπεριφορα του PC. 3)Προβλημα των Windows οπως filesystem,Virus, υπερβολικη & ασκοπη χρηση RAM και αλλα ειδικα αν εχεις Win 10.Για να τα τσεκαρεις αυτα πρεπει να μπεις σε Safe Mode και να δεις τη συμπεριφορα του PC. 4)Αν εχεις δευτερο δισκο πανω στο PC ειδικα μηχανικο αφαιρεσε τον και μπες ξανα σε Windows παρα πολλες φορες δευτερευον δισκοι που ειναι ετοιμοι να πεθανουν κολλανε ολο το συστημα κατευθειαν απο το POST.Επισης αφαιρεσε ολα τα περφεριακα και ασε μονο ποντικη , πληξτρολογιο. 5)Προβλημα τροφοτικου. 6) Χιλιοι αλλοι λογοι. Κανε αυτα και αν εχεις ακομα θεμα στειλε μου. 1
smoke0man2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ το 4 λέω και γιατί επιμένω Εχθές όλο το βράδυ από τη στιγμή που έβγαλα το σκληρό Έπαιζε όλο το βράδυ παιχνίδια Twich 1080p και δεν έπαθε τίποτα... Τώρα το θέμα μου είναι ο σκληρός Έχει μέσα τις εργασίες...για αυτό ανησυχώ αλλιώς οκ
gentoo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Η γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις καθολου το δισκο δηλαδη μη τον ξανακουμποσεις πανω σε PC .Βρες καποιον ειδικο που να παρει τα δεδομενα σου με ασφαλεια.Αν δεν ξερεις καποιον στειλε μου.
smoke0man2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 εγω μπορω να κανω κατι ? να ανακτησω τα δεδομενα?
LastSurvivor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε να τον συνδέσεις με usb adapter αν θες, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει.
smoke0man2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε να τον συνδέσεις με usb adapter αν θες, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει. δεν εχω ρε γαμωτο...το εχω σκεφτει αλλα δεν εχω..
LastSurvivor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Αν τα αρχεία σου είναι σημαντικά και τα χρειάζεσαι πάρε ένα από το σκρουτζ και δοκίμασε, έχει και με 5€.
smoke0man2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 μπορεις να στειλεις ένα λινκ ? και εάν δεν δουλευει τι κανουμε κει
LastSurvivor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?keyphrase=sata+to+usb Αν δεν δουλέψει, δεν ξέρω. Μετά σε κάποιον ειδικό ή σε κάποια εταιρία ανάκτησης δεδομένων, αλλά εκεί το κόστος ξεφεύγει πολύ!!
smoke0man2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?keyphrase=sata+to+usb Αν δεν δουλέψει, δεν ξέρω. Μετά σε κάποιον ειδικό ή σε κάποια εταιρία ανάκτησης δεδομένων, αλλά εκεί το κόστος ξεφεύγει πολύ!! το ξερω το σκεφτηκα ... εάν αλλαξω πλακετα ?
LastSurvivor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 το ξερω το σκεφτηκα ... εάν αλλαξω πλακετα ? Αδερφέ πέρα από τον adapter που σου πρότεινα, που χωρίς να ξέρω αν θα δουλέψει, δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα, διότι δεν γνωρίζω. Υπάρχει τοπικ για τους δίσκους εδώ στο Insomnia, είναι στο μονάδες αποθήκευσης. Εκεί τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλύτερα και ίσως σε βοηθήσουν. Όσο για την πλακέτα που λες, από τα λίγα που ξέρω είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ολόιδια με την δικιά σου και με το ίδιο firmware για να δουλέψει, αν είναι όντως θέμα πλακέτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα