Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας που τρωει πετρα στο κεφαλι δεν καθεται μετα να τσακωθει.

Βασικά υπάρχει περίπτωση μετά ποτέ να μην ξανασηκωθεί 

• Like 1
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εσύ δεν είσαι που κάνεις φασαρία στη γειτονιά και λες να προσαρμοστούν οι γείτονες; Και ότι έχεις σκυλιά που ενοχλούν αλλά μόλις σε βλέπουν αλλάζουν δρόμο;

Αν δεν είσαι σόρρυ

Επισης ελεγε να βαζουμε ωτασπιδες οταν μας ενοχλουν οι γειτονες.

Δημοσ.

Στην παραλια συμβαινουν συνεχεια τετοια περιστατικα.Το θεμα ειναι να μην πετυχουν κανενα ανθρωπο στο κεφαλι και γινει ζημια.

Να μην συμβαίνουν. Όταν ένα παιδί πετάει πέτρες στην παραλία δεν λέμε "άστο μωρέ παιδί είναι".

Αν εμένα μου έρθει η πέτρα στο κεφάλι, θα δει ο γονιός τι έχει να πάθει. Δεν είναι "oops, συγνώμη" και συνεχίζει τον καφέ του. Είναι λόγος να παρακαλέσει να μην πάρεις αστυνομία και να σηκωθεί να φύγει από τις παραλίες ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ στο παιδί του ότι υπάρχει κόσμος γύρω του.

Ειπαμε οτι οι μεγαλοι με τα αυτοκινητα κτλ μπορουν να θερισουν μικρα παιδια για πλακα.Τωρα εαν φοβασαι τις πετρες πηγαινε σε παραλια χωρις μικρα παιδια η σε παραλια με αμμο

Οι μεγάλοι με τα αυτοκίνητα έχουν τον έλεγχο και ένα δίπλωμα. Το μικρό που δεν έχει αίσθηση των πράξεων του όμως δεν μπορείς να το αφήνεις χαλαρός να κάνει ότι θέλει. Δεν θα κάνω εγώ(ή ο καθένας) adjust στον κόσμο των παιδιών. Οι γονείς πρέπει να μάθουν τα παιδιά τους να φέρονται. 

Όπως είπε ο defacer πιο πριν.

Αν ένα παιδί κάνει πάντα ο,τι του καβλώσει αυτό είναι parenting fail. Αλλά κι αν δεν κάνει ποτέ ο,τι του καβλώσει, κι αυτό parenting fail είναι γιατί μεγαλώνεις ένα ευνουχισμένο χαρακτήρα.

Parenting success είναι να κάνει το παιδί ό,τι του καβλώσει, και να μην του καβλώνει να κάνει μαλακίες. Αλλά αυτό φαίνεται αργότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Το χειρότερο απ τους γονείς είναι το μη. Μη το ένα, μη το άλλο, μη το παραλλο. Καμία διάθεση να μάθει το παιδί γιατί, πως είναι το σωστό, απλά μη.

Επισης ελεγε να βαζουμε ωτασπιδες οταν μας ενοχλουν οι γειτονες.

Καλά θυμόμουν δλδ
Δημοσ.

Το χειρότερο απ τους γονείς είναι το μη. Μη το ένα, μη το άλλο, μη το παραλλο. Καμία διάθεση να μάθει το παιδί γιατί, πως είναι το σωστό, απλά μη.

Ή το "γιατί έτσι"

Δημοσ.

ακουστε τι επαθα,πηγαινα στο περιπτερο πριν λιγο κ μολις στριβω στην γωνια βλεπω μια αγελη αιμοβορων παιδιων,ναι καλα διαβασατε παιδιων,να περιφερονται ακανονιστα κ να φωναζουν,εκανα αυτο που μας διδασκουν σε τετοιες περιπτωσεις,με αργα βηματα εκανα πισω χωρις να τα κοιταω στα ματια κ προσπαθησα αθορυβα να γυρισω πισω,τελικα δεν με μυρισανε κ σωθηκα,εχω κλεισει πορτες παραθυρα φωτα κ καθομαι κουλουριασμενος σε μια γωνια μπας κ βγαλω την νυχτα

• Like 6
Δημοσ.

ακουστε τι επαθα,πηγαινα στο περιπτερο πριν λιγο κ μολις στριβω στην γωνια βλεπω μια αγελη αιμοβορων παιδιων,ναι καλα διαβασατε παιδιων,να περιφερονται ακανονιστα κ να φωναζουν,εκανα αυτο που μας διδασκουν σε τετοιες περιπτωσεις,με αργα βηματα εκανα πισω χωρις να τα κοιταω στα ματια κ προσπαθησα αθορυβα να γυρισω πισω,τελικα δεν με μυρισανε κ σωθηκα,εχω κλεισει πορτες παραθυρα φωτα κ καθομαι κουλουριασμενος σε μια γωνια μπας κ βγαλω την νυχτα

Απλα να ξερεις οτι σου εκανα αναφορα.

Ειπαμε να το χεσουμε αλλα εσυ το παραχεσες ρε αδερφακι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Χάχα ωραίο...

Δημοσ.

Απλα να ξερεις οτι σου εκανα αναφορα.

Ειπαμε να το χεσουμε αλλα εσυ το παραχεσες ρε αδερφακι μου.

ναι οντως,κυριως ομως για την αναφορα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω μάχη ανάμεσα σε αυτούς που έχουν παιδιά και στους άλλους που δεν έχουν, λες και μιλάμε για σκυλιά ενώ μιλάμε για το ίδιο τους το είδος!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω μάχη ανάμεσα σε αυτούς που έχουν παιδιά και στους άλλους που δεν έχουν, λες και μιλάμε για σκυλιά ενώ μιλάμε για το ίδιο τους το είδος!

Εγώ για τους γονείς λέω πάντως, τα παιδάκια δεν με ενοχλούν.

Απλά περιμένω ότι αν μου πετάξει πέτρα να του πει ότι δεν είναι σωστό, μπορεί να χτυπήσει κάποιος και όχι να ανακατεύει το φρεντουτσινο του.

Δε λέω για σενα αλλά κάποιοι εδώ λόγω περιορισμένης κατανόησης δεν φαίνεται να καταλαβαινουν τη διαφορά

• Like 2
Δημοσ.

Καμια μαχη δε βλεπεις.

Βλεπεις απλα το ατομο το οποιο ειναι υπευθυνο για το ανοιγμα του thread,σε ολο του το μεγαλειο.

Τον ελληναρα οικογενειαρχη!

μεχρι κ με τα παιδια τα βαλατε,το τερματισατε λεμε,το επομενο θεμα πιο θα ειναι?εγκυες αυτη η μαστιγα?

Δεν τα βαλαμε με τα παιδια,με  τους γονεις τα εχουμε.

Αλλα τι σου απανταω,εσυ μπηκες εδω για να κοροιδεψεις απλα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...