vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή ήμουν στην θέση του τς πρόσφατα, μιας και κάνα 6μηνο πριν το καλοκαίρι πήγαινα αρκετά συχνά , ένιωθα ακριβώς το ίδιο. Ξεκινούσα με 10€ το πολύ συν τα χρήματα της εισόδου και έφευγα πολλές φορές με 300€, 200€ , 50€ ενω χαμένος ήμουν ελάχιστες φορές. Οι φίλοι μ 9/10 φορές ήταν χαμένοι ενώ Εγώ το αντίθετο.Μετά σταμάτησαν να θέλουν να πηγαίνουν αλλά εγώ το αποζητουσα Γιατί πίστευα στο ευκολο χρήμα και στο ποσο τυχερός ήμουν. Αμ έλα που μετά καμμία δεκαριά φορές που πήγα και έχασα και τις δέκα; "Μικροποσα" βέβαια έως 40€ Αλλά σχεδόν ότι πήρα τα έδωσα πίσω. Εκ τότε δεν ξαναπατησα και το ίδιο θα κάνω και στο μέλλον. Δεν κερδίζει ποτέ και κανένας εκεί μέσα , εκτός αν μια φορά κερδίσεις ένα σεβαστό ποσό και δεν ξαναπατήσεις. Εγώ έπαιζα μόνο ρουλέτα. Μια από τις τελευταίες μ φορές ήταν ένας τύπος αρκετά μεγαλύτερος μ και καθώς παίζαμε δίπλα δίπλα και γνωριστήκαμε και μιλούσαμε , μου είπε πως έχει αρρωστήσει με τον τζόγο . Πώς είναι άρρωστος πραγματικά και πως χρειάζεται γιατρό. Το ήξερε και ο ίδιος αλλά δεν μπορούσε να ξεκολλήσει. Από εκείνη την μέρα φοβήθηκα όπως τον έβλεπα πως έχει "καταντήσει" και δεν ξαναπατησα. Ίσως το μόνο παιχνίδι που αξίζει είναι το ποκερ και αυτό Γτ δεν έχεις αντίπαλο το καζίνο αλλά ανθρώπους . Βέβαια και έχει έχει γκανιοτα. Στα υπόλοιπα είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα χάσεις με την πάροδο του χρόνου.Έχω δει με τα μάτια μου να φεύγουν σαν αέρας χιλιάρικα,πολλά χιλιάρικα!!! Ειλικρινά όταν ακούω κάποιον να μ λέει για καζίνο πάντα μ έρχεται στο νου εκείνος ο τύπος και προσπαθώ να δώσω τα φώτα μου σε όποιον ρωτάει. Μακρυά και αγαπημένοι λοιπόν , κανένας δεν βγήκε κερδισμένος από αυτό. Στο πόκερ τα χάνεις απλά πιο αργά... Έχω χάσει κ εκεί
greekbusters Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Εκεί τουλάχιστον όμως παίζεις με αντιπάλους ανθρώπους και όχι το ίδιο το καζίνο . Ο ένας εκ των κολλητών μ καθε φορά που πηγαίναμε κέρδιζε μικροποσα στο πόκερ, απλά περίμενοντας το καλό φύλλο. Δεν είναι μόνο τύχη το πόκερ αλλά και στρατηγική. Ρουλέτα ,φρουτάκια και μπλακ τζακ όμως είναι δεδομένη η ήττα μετά την δεύτερη φορά που θα ξαναπάς. Ειλικρινά τόσα λεφτά που έχω δει να χάνονται είχα τρελαθεί. Και δεν μιλάω από γιαγιάδες και παππούδες αλλά από κάτι 30ρηδες και πιο μικρούς ακόμα. Που τα βρίσκουν δεν με νοιάζει ή τι δουλειά κάνουν αλλά είναι τόσο μα τόσο κρίμα 1
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 είναι τόσο δύσκολο να υπάρχουν 2 κουμπάκια κ ανάλογα με το τι ποντάρεις να ενεργοποιούνται αντίστοιχα μαγνήτες και να τραβάνε την μπαλίτσα που μέσα θα έχει σίδερο? θα μπορούσε να τα πατάει ο οποιοσδήποτε υπάλληλος του καζίνο , με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν να έχουν πλήρη έλεγχο. οπότε η απορία μου είναι ,στα καζίνο γίνονται έλεγχοι ?
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 είναι τόσο δύσκολο να υπάρχουν 2 κουμπάκια κ ανάλογα με το τι ποντάρεις να ενεργοποιούνται αντίστοιχα μαγνήτες και να τραβάνε την μπαλίτσα που μέσα θα έχει σίδερο? θα μπορούσε να τα πατάει ο οποιοσδήποτε υπάλληλος του καζίνο , με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν να έχουν πλήρη έλεγχο. οπότε η απορία μου είναι ,στα καζίνο γίνονται έλεγχοι ? Έλεγχοι; αφού μαζί με το κράτος το καζίνο μας τα παίρνουν... Τυπικοί ίσως γίνονται για τα μάτια του κόσμου 1
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Έλεγχοι; αφού μαζί με το κράτος το καζίνο μας τα παίρνουν... Τυπικοί ίσως γίνονται για τα μάτια του κόσμου καλά αυτό ειναι το μόνο σίγουρο προσωπικά πάντως δε γουστάρω τον τζόγο κ ούτε έχω πατήσει σε καζίνο , παίζει ρόλο το γεγονός πως λόγο τζόγου τίναξε ο παππούς μου περιουσία ολόκληρη στον αέρα (εργοστάσιο κλπ) και είδα με τα μάτια μου τι σημαίνει κατεστραμμένος άνθρωπος. 1
greekbusters Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Για την ρουλέτα μετά από πάρα πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν κλέβουν μέσω μαγνήτη ή οτιδήποτε άλλο. Δεν έχουν λόγο άλλωστε .και αυτό το πιστεύω γιατι για παράδειγμα , αν παρατηρήσετε ένα τραπέζι σε ώρα αιχμής με κόσμο, τα ποσά που μαζεύει ο κουβάς σε σχέση με τα ποσά που κερδίζουν οι παίχτες είναι πολύ παραπάνω. Άλλωστε κάπου , κάποτε από κάποιον θα είχε βγει η βρώμα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 είναι τόσο δύσκολο να υπάρχουν 2 κουμπάκια κ ανάλογα με το τι ποντάρεις να ενεργοποιούνται αντίστοιχα μαγνήτες και να τραβάνε την μπαλίτσα που μέσα θα έχει σίδερο? θα μπορούσε να τα πατάει ο οποιοσδήποτε υπάλληλος του καζίνο , με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν να έχουν πλήρη έλεγχο. Αυτά είναι ντεμοντέ, γινόντουσαν το 50-60. Υπήρχαν και πιο εξελιγμένα συστήματα το 80. (Για όποιον θυμάται την φάση με το καζίνο στον ιππότη της ασφάλτου). 1
Hellaslover Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Στα μηχανακια ειναι αναλογα την ωρα αν θα δινει η οχι. Αν δεις και χανεις σταματα και παιξε την επομενη ωρα και πηγαινε στην αλλη μερια του καζινο να παιξεις κατι αλλο
vairass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Στα μηχανακια ειναι αναλογα την ωρα αν θα δινει η οχι. Αν δεις και χανεις σταματα και παιξε την επομενη ωρα και πηγαινε στην αλλη μερια του καζινο να παιξεις κατι αλλο Δεν ειναι θεμα ωρας...ειναι θεμα ποσο εχει " φαει" , αν φαει το επιτρεπομενο οριο μετα δινει αλλα μεχρι να δωσει ... μπορει να εχει φαει απο 200 ατομα απο 1000 ευρω.
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως σε καζινο στη βουλγαρια που επαιζε φιλος μαυρο κοκκινο ηρθαν 12 φορες σερι κοκκινα. Μεχρι και ο γκρουπιερης ντραπηκε... Ηλεκτρομαγνητες φουλ και η μπιλια ενω καθιζε ξανασηκωνοταν σαν τον λαζαρο. 1
G.bar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Με τα play opap τι παιζει; Έχει ασχοληθει κανεις; Είναι μεν φρουτάκια αλλα είναι στην ίδια λογική η πιθανότητα κέρδους; Το λέω επειδή παρα τη χασούρα του τζόγου, εχει γεμίσει ο κόσμος.
apostol1s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 και εγω επαιζα ρουλετα κοκκινο-μαυρο και ειχα φτασει να κερδιζω 300ευρο.δεν τα πηρα ομως και συνεχισα στο παιχνιδι.στο τελος τα εχασα ολα.εαν συνεχισεις στο παιχνιδι θα τα χασεις.
Hellaslover Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειναι θεμα ωρας...ειναι θεμα ποσο εχει " φαει" , αν φαει το επιτρεπομενο οριο μετα δινει αλλα μεχρι να δωσει ... μπορει να εχει φαει απο 200 ατομα απο 1000 ευρω. Δεν ειναι ετσι, και γω αυτο νομιζα. Στο καζινο που παω εγω ξερω δε δινει δευτερα πχ η σαββατο μεσημερι. Σαββατο βραδυ και τριτη αργα το βραδυ κατι δινει. Μου το χει πει ενας που δουλευε σε καζινο και το χω προσεξει και ισχυει. Το καζινο πρεπει να δινει ενα χ ποσοστο πισω αλλα δε σημαινει αμα σου φαει 100ευρο πρεπει να δωσει 10 σε μια ωρα πχ δινει πισω το 10% (για παραδειγμα) σε μεσο ορο και σε χ χρονικη περιοδο αλλα οχι ενα συγκεκριμενο μηχανακι μπορει τα 9 να τα τρωνε και το ενα να βγαλει ενα τζακποτ και τελειωσε. Επισης εχω παρατηρησει τις μερες που δε δινει δε δινει ουτε στους γυρο που παιζουν, ενο τις καλες μερες ακουω και βλεπω να κερδιζουν κ αλλοι που παιζουν εκει γυρο. Πριν 2 βδομαδες εβγαλα 650, ακριβος απεναντι ενας πηρε 4000 και οταν εφευγα ειδα αλλο ενα χιλιαρικο. Τριτη βραδυ ξημερωματα Τεταρτης εγινε αυτο και με πολυ λιγο κοσμο
vairass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειναι ετσι, και γω αυτο νομιζα. Στο καζινο που παω εγω ξερω δε δινει δευτερα πχ η σαββατο μεσημερι. Σαββατο βραδυ και τριτη αργα το βραδυ κατι δινει. Μου το χει πει ενας που δουλευε σε καζινο και το χω προσεξει και ισχυει. Το καζινο πρεπει να δινει ενα χ ποσοστο πισω αλλα δε σημαινει αμα σου φαει 100ευρο πρεπει να δωσει 10 σε μια ωρα πχ δινει πισω το 10% (για παραδειγμα) σε μεσο ορο και σε χ χρονικη περιοδο αλλα οχι ενα συγκεκριμενο μηχανακι μπορει τα 9 να τα τρωνε και το ενα να βγαλει ενα τζακποτ και τελειωσε. Επισης εχω παρατηρησει τις μερες που δε δινει δε δινει ουτε στους γυρο που παιζουν, ενο τις καλες μερες ακουω και βλεπω να κερδιζουν κ αλλοι που παιζουν εκει γυρο. Πριν 2 βδομαδες εβγαλα 650, ακριβος απεναντι ενας πηρε 4000 και οταν εφευγα ειδα αλλο ενα χιλιαρικο. Τριτη βραδυ ξημερωματα Τεταρτης εγινε αυτο και με πολυ λιγο κοσμο Σε ποιό καζίνο γίνονται αυτά;
Hellaslover Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ποιό καζίνο γίνονται αυτά; Εξωτερικο αλλα ετσι λογικα ειναι παντου. Τα μηχανακια που τα κανουν εταιριες τα στελνουν σε καζινο σ ολο το κοσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα