IcySpike Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα, τωρα τελευταια μου εχει ερθει μια απιστευτη επιθυμια να παω σε arcade με κανενα φιλαρακι και να παιξουμε αλλα δεν βρισκω τιποτα. Θυμαμαι πριν 8 περιπου χρονια που λιωναμε στα Village στο Ρεντη με το Wangan Midnight Maximum Tune 3 και ειχαμε χαλασει ενα σωρο λεφτα (πεταμενα λεφτα αλλα το διασκεδαζαμε)! Τωρα πλεον στα Village εχουν μεινει 2-3 ηλεκτρονικα που δεν λενε και πολλα και τα υπολοιπα τα εχουν αντικαταστησει με κουλοχεριδες και τετοια. Ξερει κανεις αν υπαρχει ακομα κανενα old school ηλεκτρονικαδικο η κανενα μαγαζακι που να εχει μερικα μεσα?
Getta Robo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Στο Village Mall εχει επισης καποια λιγα, οχι πολυ καινουργια ομως. 1
IcySpike Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βρω αυτο που επαιζα παλια θα ειμαι πανευτυχης! Καπου εχω και την καρτα με ενα Evo 800κατι αλογα που ειχα απο τοτε... Σ'ευχαριστω παντως θα τα τσεκαρω.
thant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βρω αυτο που επαιζα παλια θα ειμαι πανευτυχης! Αν βρεις πες μας αν παίρνει ευρώ ή δραχμές, Το αγαπημένο μου. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν βρεις πες μας αν παίρνει ευρώ ή δραχμές, Το αγαπημένο μου. Το είχα λιώσει αυτό στις διακοπές τα καλοκαίρια όταν ήμουν στο δημοτικό. Και το Double Dragon. Και το Shinobi. Χτυπάνε την πόρτα οι αρχαιολόγοι, γειά σας. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το είχα λιώσει αυτό τα στις διακοπές τα καλοκαίρια όταν ήμουν στο δημοτικό. Και το Double Dragon. Και το Shinobi. Χτυπάνε την πόρτα οι αρχαιολόγοι, γειά σας. 1986 στον " Γερο" το είχα σκίσει!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα