Προς το περιεχόμενο

Re Paidia Enas xristianos na V O i t h i S I!!!!

Andrikkoui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw ena DVD-ROM tis SONY kai exw to exis provlima. Otan paw na valw ena CD (opiodipote kai nane auto) To lampaki tou anavei(den anavosvinei) kai mplokarete to sistima. To exw san master kai prospathisa na vrw ta drivers tou mipws kai ginei kati alla itab se .BIN kai den ta katafera na ta anoixw. To mondelo tou einai DDU1621 an voithaei.

Tha ithela na mou peite kai akomi kati.

Tha agorasw allo printer all in one kai eimai mataxi tou kainourgiou CanonMPC190 kai tou HPOfficejet2175 poio nomizetai na parw

Efxaristw ek twn proterwn (signvmi pou evala 2 themata se ena topic)!!1

Δημοσ.

Το bin αρχείο που βρήκες είναι για να κάνεις update στο firmware της συσκεύης σου και τις περισσότερες φορές πάει από περιβάλον dos.

Όσο για το all in one που θέλεις εγώ σου προτείνω HP μιας και έχω δοκιμάσει παλαιότερο μοντέλο (PSC-2115) και είμαι πολύ ευχαριστιμένος.

Δημοσ.

Και εγω προτεινω HP αλλα προσεξε να παρεις μηχανημα που να μπορει να χρησιμοπιηθει και χωρις να το εχεις συνδεδεμενο στο Pc. Νομιζω οτι κατι τετοιο αξιζει τα παραπανω λεφτα.

Δημοσ.

Λοιπόν, όσο αφορά το αρχείο bin είναι για να κάνεις firmware upgrade όπως λέει και ο tzoulis. Αν ενδιαφέρεσαι για αυτό σου παραθέτω δύο διευθύνσεις από όπου μπορείς να κατεβάσεις τα τελευταία BIOS μαζί με το εκτελέσιμο πρόγραμμα:

http://dhc014.rpc1.org/

http://etna.rpc1.org/mt/

Διάβασε όμως καλά τις οδηγίες γιατί αν δεν τις ακολουθήσεις σωστά υπάρχει κίνδυνος να του κάνεις "ζημιά".

Σχετικά με την δεύτερη ερώτηση, θα συμφωνήσω και εγώ και θα επιλέξω τον HP 2115, γιατί γενικά είμαι ευχαριστημένος με το HP 1110 που έχω, όσο και με τον HP 930c. ;)

Δημοσ.
Exw ena DVD-ROM tis SONY kai exw to exis provlima. Otan paw na valw ena CD (opiodipote kai nane auto) To lampaki tou anavei(den anavosvinei) kai mplokarete to sistima. To exw san master kai prospathisa na vrw ta drivers tou mipws kai ginei kati alla itab se .BIN kai den ta katafera na ta anoixw.

Αυτό το πρόβλημα στο έκανε από τότε που έχεις την συσκευή ή δούλευε κανονικά και προέκυψε πρόσφατα...;;; Αν ισχύει το δεύτερο, τότε χλωμό να είναι το firmware της συσκευής, εκτός και στο κάνει σε συγκεκριμένες μάρκες cd-dvd...

Δημοσ.

Paidia afou to anixa kai eida ti eixe to DVD-ROM mou to evapsa mple kai to petaxa sti thalassa opws leei kai o filos mou o "a123xxsp". Twra tithete to erwtima poio DVD-ROM na agorasw(ektos apo SONY)?????

Protinete kapoio????

Efxaristw kai pali!!! :D

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα αγνώστου προέλευσης(κάτι ιαπωνικούς χαρακτήρες έχει πάνω) και τρία χρόνια δεν με πούλησε ούτε μία φορά...

Δημοσ.

Βασικά γενικά τα sony είναι μάπες. Δεν έχω ακούσει καλά λόγια από κανέναν εκτός και αν πρόκειται για ηχοσύστημα και έτσι σπάνια.

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις να πάρεις dvd-rom, γνώμη μου είναι να μην πάρεις κάποιο αμφιβόλου ποιότητας για να γλυτώσεις 3 € ειδικά στις τιμες που έχουν φτάσει τώρα. Πάρε κάποιο επώνυμο να είσαι σίγουρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...