Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου άνοιξαν το αυτοκίνητο και πήραν και τα κινητά μας. Πήγα σήμερα με το χαρτί της Αστυνομίας να πάρω νέες sim, και ενημερώθηκα από τον Γερμανό ότι η αντικατάσταση sim κοστίζει 7,90, και ο ελάχιστος χρόνος ανανέωσης σε χρήματα είναι τα 10 ευρώ πλέον, εδώ και δύο εβδομάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Σε Wind και Vodafone, σίγουρα δεν ισχύει, γιατί έδωσα από 5 ευρώ για τις sim και το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι τα 6 ευρώ.

Δημοσ.

Πήγα να πληρώσω το πρωί το λογαριασμό Vodafone, η υπάλληλος είπε σε δύο άτομα μπροστά μου οτι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι πλέον 10€.

Δημοσ.

ο ελάχιστος χρόνος ανανέωσης σε χρήματα είναι τα 10 ευρώ πλέον, εδώ και δύο εβδομάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Σε όσα καταστήματα ρώτησα όλοι μου είπαν για 10 ευρώ, μπορείς όμως να κάνεις ανανέωση 5 ευρώ μέσα από την εφαρμογή εγώ έτσι έκανα.

Δημοσ.

Πήγα να πληρώσω το πρωί το λογαριασμό Vodafone, η υπάλληλος είπε σε δύο άτομα μπροστά μου οτι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι πλέον 10€.

Στο site έχει και επιλογή για 5€ ακόμα, μπορεί να το κόψουν κι από κει όμως.

Δημοσ.

Στο site έχει και επιλογή για 5€ ακόμα, μπορεί να το κόψουν κι από κει όμως.

Λογικά ναι, είναι θέμα χρόνου. Εναρμονισμενη "αναβάθμιση" απο όλους τους παροχους λίγο μετά την αύξηση φόρων απο πλευράς κράτους.
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νόμιζα ότι με κορόιδεψαν με τα 7,90 για τη SIM, επειδή έχει συμβεί να δω μπροστά μου να τις αλλάζουν χωρίς κόστος σε κατάστημα Cosmote.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νόμιζα ότι με κορόιδεψαν με τα 7,90 για τη SIM, επειδή έχει συμβεί να δω μπροστά μου να τις αλλάζουν χωρίς κόστος σε κατάστημα Cosmote.

Στα συμβόλαια μπορεί άλλα σε κάρτα όσες φόρες έχει τύχει πάντα 5 ευρώ ηταν η ταρίφα. Αν δεις εδω 7,90 ζητάνε για μια απλή κάρτα.

Δημοσ.

Σωστό είναι. Από εδώ και πέρα για ανανέωση αν θες λιγότερα χρήματα μόνο μέσα από την εφαρμογή ή το site αλλά μάλλον θα πάει και αυτό για αλλαγή σε μίνιμουμ 10 ευρώ. 

Δημοσ.

Μου το είχαν πει και μένα σε έναν Γερμανό τον ιούνιο, ότι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης θα γίνει 10€.

Σε συνδιασμό με το ότι λήγει η κάρτα στους τρεις μήνες πλέον άμα δεν βάλεις, το λες και νταβατζιλίκι, αλλά τι να κάνεις αφού έχει γίνει καρτέλ και το κάνουν πλέον όλες οι εταιρείες.

Αυτό για ανανέωση 5€ από την εφαρμογή δεν έχω καταλάβει τι εννοούν, στην εφαρμογή του whats up διαχειρίζεσαι χρήματα που έχεις ήδη βάλει στο κινητό

Δημοσ.

Μου το είχαν πει και μένα σε έναν Γερμανό τον ιούνιο, ότι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης θα γίνει 10€.

Σε συνδιασμό με το ότι λήγει η κάρτα στους τρεις μήνες πλέον άμα δεν βάλεις, το λες και νταβατζιλίκι, αλλά τι να κάνεις αφού έχει γίνει καρτέλ και το κάνουν πλέον όλες οι εταιρείες.

Αυτό για ανανέωση 5€ από την εφαρμογή δεν έχω καταλάβει τι εννοούν, στην εφαρμογή του whats up διαχειρίζεσαι χρήματα που έχεις ήδη βάλει στο κινητό

Χάνεις τον αριθμό η το ποσό που είναι υπολοίπο από την κάρτα που έβαλες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...