BritGreek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μου άνοιξαν το αυτοκίνητο και πήραν και τα κινητά μας. Πήγα σήμερα με το χαρτί της Αστυνομίας να πάρω νέες sim, και ενημερώθηκα από τον Γερμανό ότι η αντικατάσταση sim κοστίζει 7,90, και ο ελάχιστος χρόνος ανανέωσης σε χρήματα είναι τα 10 ευρώ πλέον, εδώ και δύο εβδομάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Σε Wind και Vodafone, σίγουρα δεν ισχύει, γιατί έδωσα από 5 ευρώ για τις sim και το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι τα 6 ευρώ.
vrwmiaris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή, άμα σε πούμε όχι, δεν ισχύει, θα πας να τους πεις με είπατε ψέματα; για να στο είπαν ισχύει
BritGreek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή, άμα σε πούμε όχι, δεν ισχύει, θα πας να τους πεις με είπατε ψέματα; για να στο είπαν ισχύει Σωραίος.
thant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν 2 μήνες εκανα αντικατάσταση σιμ 5€ στον ΟΤΕ. 1
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πας και σε ένα άλλο κατάστημα Γερμανός ή cosmote; Οι Γερμανοί είναι ψιλοαυτόνομοι νομίζω...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγα να πληρώσω το πρωί το λογαριασμό Vodafone, η υπάλληλος είπε σε δύο άτομα μπροστά μου οτι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι πλέον 10€.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 ο ελάχιστος χρόνος ανανέωσης σε χρήματα είναι τα 10 ευρώ πλέον, εδώ και δύο εβδομάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Σε όσα καταστήματα ρώτησα όλοι μου είπαν για 10 ευρώ, μπορείς όμως να κάνεις ανανέωση 5 ευρώ μέσα από την εφαρμογή εγώ έτσι έκανα.
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγα να πληρώσω το πρωί το λογαριασμό Vodafone, η υπάλληλος είπε σε δύο άτομα μπροστά μου οτι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι πλέον 10€. Στο site έχει και επιλογή για 5€ ακόμα, μπορεί να το κόψουν κι από κει όμως.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Στο site έχει και επιλογή για 5€ ακόμα, μπορεί να το κόψουν κι από κει όμως.Λογικά ναι, είναι θέμα χρόνου. Εναρμονισμενη "αναβάθμιση" απο όλους τους παροχους λίγο μετά την αύξηση φόρων απο πλευράς κράτους.
BritGreek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νόμιζα ότι με κορόιδεψαν με τα 7,90 για τη SIM, επειδή έχει συμβεί να δω μπροστά μου να τις αλλάζουν χωρίς κόστος σε κατάστημα Cosmote.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νόμιζα ότι με κορόιδεψαν με τα 7,90 για τη SIM, επειδή έχει συμβεί να δω μπροστά μου να τις αλλάζουν χωρίς κόστος σε κατάστημα Cosmote. Στα συμβόλαια μπορεί άλλα σε κάρτα όσες φόρες έχει τύχει πάντα 5 ευρώ ηταν η ταρίφα. Αν δεις εδω 7,90 ζητάνε για μια απλή κάρτα.
rafinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 7.9 η αντικατασταση εδω κ κανα μηνα και 10 ευρω η καρτα απο τις 10 του μηνος. Αληθεια σου ειπαν. 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστό είναι. Από εδώ και πέρα για ανανέωση αν θες λιγότερα χρήματα μόνο μέσα από την εφαρμογή ή το site αλλά μάλλον θα πάει και αυτό για αλλαγή σε μίνιμουμ 10 ευρώ.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μου το είχαν πει και μένα σε έναν Γερμανό τον ιούνιο, ότι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης θα γίνει 10€. Σε συνδιασμό με το ότι λήγει η κάρτα στους τρεις μήνες πλέον άμα δεν βάλεις, το λες και νταβατζιλίκι, αλλά τι να κάνεις αφού έχει γίνει καρτέλ και το κάνουν πλέον όλες οι εταιρείες. Αυτό για ανανέωση 5€ από την εφαρμογή δεν έχω καταλάβει τι εννοούν, στην εφαρμογή του whats up διαχειρίζεσαι χρήματα που έχεις ήδη βάλει στο κινητό
markos9 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μου το είχαν πει και μένα σε έναν Γερμανό τον ιούνιο, ότι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης θα γίνει 10€. Σε συνδιασμό με το ότι λήγει η κάρτα στους τρεις μήνες πλέον άμα δεν βάλεις, το λες και νταβατζιλίκι, αλλά τι να κάνεις αφού έχει γίνει καρτέλ και το κάνουν πλέον όλες οι εταιρείες. Αυτό για ανανέωση 5€ από την εφαρμογή δεν έχω καταλάβει τι εννοούν, στην εφαρμογή του whats up διαχειρίζεσαι χρήματα που έχεις ήδη βάλει στο κινητό Χάνεις τον αριθμό η το ποσό που είναι υπολοίπο από την κάρτα που έβαλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα