Προς το περιεχόμενο

Η Motorola αποκάλυψε ποια από τα smartphones της θα αναβαθμιστούν σε Android 8.0 Oreo


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το τμήμα της Motorola στις ΗΠΑ αποκάλυψε τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν στη τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για smartphones και άλλες φορητές συσκευές.

Η εταιρεία που ανήκει στην Lenovo δεν αποκάλυψε το παραμικρό σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης της αναβάθμισης, οπότε παραμένει μυστήριο πότε οι κάτοχοι των παρακάτω συσκευών θα έχουν την δυνατότητα να περιεργαστούν το Android 8.0 Oreo. Η Motorola ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμιστούν τα Moto Z2 Force (AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon), Moto Z2 Play (Verizon, Unlocked), Moto Z Force DROID (Verizon), Moto Z (AT&T, T-Mobile, Verizon, unlocked), Moto Z Play (Verizon, Play), Moto G5S Plus (Unlocked), Moto G5 Plus (Unlocked) και Moto G5 (Unlocked).

 

Επειδή η ανακοίνωση έγινε από την Motorola στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι φυσιολογικό να αφορά συσκευές που κυκλοφορούν επίσημα στην αγορά της χώρας. Δεν υπάρχει πληροφόρηση σχετικά με τις προθέσεις της Lenovo για την Ευρωπαϊκή αγορά, τουλάχιστον για την ώρα. Να αναφέρουμε επίσης ότι στη λίστα με τις παραπάνω συσκευές αναφέρεται από την Motorola ότι “εκκρεμεί η υποστήριξη συνεργάτη”, και αυτό σημαίνει πως ενδέχεται ορισμένα μοντέλα, παρά τις καλές προθέσεις της Motorola, να μην αναβαθμιστούν σε Android 8.0 Oreo.

 

Από τη λίστα είναι φανερή η απουσία οποιουδήποτε μοντέλου της οικογένειας G4, κάτι πραγματικά απογοητευτικό αν ληφθεί υπόψη ότι η οικογένεια των συσκευών μετράει λιγότερους από δεκαοκτώ μήνες στην αγορά (ενδεχομένως το τέλος υποστήριξης να είναι αναμενόμενο για μία mid-range σειρά υποστηρίζει το GSMArena).

 

Link.png Site: DroidLife
Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ξέρω ότι τσίμπησα με το Moto X Style επειδή είχα ακούσει για πολύ γρήγορα updates, και τελικά πήρα το Nougat 7.0.0 (όχι το 7.1.2) 10 μήνες μετά το release της Google και με ένα κάρο bugs.

 

Επιπλέον ενώ έχω κινητό Motorola τώρα όποτε κάνει boot μου πετάει ένα τεράστιο logo σαν του Κοτσόβολου που γράφει "LENOVO". Ρε δεν πάνε να γαργαλιθούν;

 

Και όπως έγραψε ο φίλος από πάνω έχουν από τα πιο άσχημα κινητά της αγοράς. Είχαν και μερικά minimalistic κινητά αλλά επικεντρώνονται στα edgy Moto Z.

 

Ποτέ ξανά Lenovorola.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το άσχημο ειναι ότι πρέπει να κανεις τον σταυρό σου και αν πάρεις τις αναβάθμισεις με την κάθε εταιρία που εχει πετάξει ένα android μεσα στις συσκευές της.

Καλυτερα aapl και το κεφάλι σου ήσυχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο είπαμε είναι το μάρκετ σσέαρ της μοτορόλας;

 

....δεν νομίζω ότι το market share παίζει κ τόσο σημαντικό ρόλο εδώ και για να εξηγήσω τι εννοώ,

 

σαν κάτοχος oneplus, πήρα την 7.1.1 ota,

νομίζω αρχές Οκτωβρίου (κυκλοφόρησε επίσημα τέλος Αυγούστου).

Δεν πήρα ποτέ την 7.1.2 κ ήδη είναι roll out μέχρι τέλος του μήνα η 8.0.0 για beta testing ... λογικά μέσα στον Οκτώβρη θα ξεκινήσουν να βαρανε notifications για την official μέσω ota...και το market share της εταιρείας είναι στο 0,0...%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τότε με το Moto G3 ππυ δεν πήρε 7.0 πότε ξανά, άσχετα που ήταν καλά κινητά. Επίσης η Μοτορολα είχε υποσχεθεί Android P και 0 στα G4, G4 Plus και τελικά την πάτησαν όσοι τα πήραν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παλιά είχε βγάλει κάτι ωραία η motorola στην αυγή των smartphone και ήμουν ανάμεσα σε ένα τέτοιο (δεν θυμάμαι μοντέλο) και ένα xperia x8 και πήρα το xperia.

τώρα κλάφτα χαράλαμπε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μοτορολα/λενοβο περιμενω πολλα πραγματα απο την ενωση τους εδω και καιρο ... ακομα τπτ...ειμαι στο περιμενε ομως γιατι ειχα μεγαλες βλεψεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ας βγάλει τελείως την λέξη μοτορολα απο οπουδήποτε. κάθε ανακοίνωση της ντροπιάζει μια μεγάλη εταιρια ακόμη περισσοτερο. Ειχα το θρυλικό motoG 1st gen. Η λενόβο την "έκλεισε" κυριολεκτικα τη μοτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πιο άσχημα κινητά της γης η Lenovorola. Κατάφερε να καταστρέψει μέχρι και τα Moto X

Egw exw to LENOVO VIBE Z2 PRO K920 kai einai polu wraio.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...