tmagafas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Γυριζω διακοπτες δεν ζεσταινει ουτε ματι ουτε φουρνος! Δεν παιφτει ουτε γενικος ουτε ρελε.Μονο εγω σκαω απο τα νευρα μου απογευματιατικο!Παραθετω συνδεσμο για μουλτιμηντια διαπιστευτηρια..https://mega.nz/#F!bE9TSQBI!t4ZQ51iC6NPc2kpGOrKNrw
YPhot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι στην 171332 να τσεκάρεις αν έχεις τάση στο μαύρο και στο γκρί, αν δεν έχεις το πρόβλημα είναι στον πίνακα, μπορεί να κάηκε ο διακόπτης ή να χάλασε η ασφάλεια
tmagafas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πως γινεται αυτο;; Να ελεγξω αν εχω 220v? Στα 2 καλωδια που ερχονται απο την κεντικη γραμμη;;
nikos1982 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 ο πινακας σου πρεπει να εχει μια διπολικο διακοπτη και μια ασφαλεια 25Α δες αν και τα δυο αυτα ειναι ανεβασμενα.αν δεν ξερεις μην κανεις τπτ γιατι σε βλεπω σαν τα καρτουν που γινοντε καρβουνο οταν γινεται πατατα. 1
YPhot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι σου έγραψα και τα χρώματα, με πολύμετρο, αν δεν έχεις με δοκιμαστικό αλλά με πολύμετρο είναι το σωστό. Αν δεν έχεις ιδέα άστο καλύτερα γιατί με το ρεύμα δεν παίζουμε
tmagafas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Ιδεα εχω απλα για να ειμαι 1000000000000000 % σιγουρος παντα πειραματιζομουν με κλειστα και αποσυνδεδεμενα ολα. Ουτε τα ακροφυσια του πολυμετρου στην μπριζα δεν εχω βαλει. Τωρα αν ειναι απλο.. Να σηκωσω τους διακοπτες ..να βαλω το ψηφιακο σε 200 ή 600 V- και να τα βαλω στα 2 απο τα 3 που ερχονται απο την γραμμη το κανω.απλα θελω σωστη καθοδηγηση
YPhot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω εξ αποστάσεως, απλό είναι αλλά επικίνδυνο και δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη 2
tmagafas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειμαι μπιτι.σκαμπαζω ενα εξυπηρετικο κατατοπιστικο βιντεο θα με βοηθουσε . σου υποσχομαι πριν προβω σε οτιδηποτε θα στειλω βιντεο με τι θα κανω ..και θα περιμενω επιβεβαιωση πριν το κανω.ειπαμε.. 10000000000%σιγουρια. Ασχολουμαι με την πληροφορικη ,αντικατασταση ,και μικροεπισκευη σε κινητα λαπτοπ καθαρα εμπειρικα με 100% επιτυχια.
nikos1982 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειμαι μπιτι.σκαμπαζω ενα εξυπηρετικο κατατοπιστικο βιντεο θα με βοηθουσε . σου υποσχομαι πριν προβω σε οτιδηποτε θα στειλω βιντεο με τι θα κανω ..και θα περιμενω επιβεβαιωση πριν το κανω.ειπαμε.. 10000000000%σιγουρια. Ασχολουμαι με την πληροφορικη ,αντικατασταση ,και μικροεπισκευη σε κινητα λαπτοπ καθαρα εμπειρικα με 100% επιτυχια. η ταση που δουλευεις δεν σε καθιστά σε κίνδυνο.ενω αυτο που θελεις να κανεις ειναι ακρος επικίνδυνο για καποιον που δεν ξερει.
tmagafas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Με σηκωμενο το διακοπτη να ακουμπησω τους ακροδεκτες για να δω την ταση? Ωωω
NikosKallithea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Θα τον καψετε με τις συμβουλές σας Φώναξε εναν ηλεκτρολόγο
isay Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πρώτον φώναξε ένα ηλεκτρολόγο γιατί με αυτα που βλέπω και διαβάζω κινδυνευεις. Εστω ενα φίλο σου που ξερει αρκετά καλύτερα απο εσένα. ps1 Το κομμάτι hardware Γενικά ειναι για γυρω απο υπολογιστές και αυτά που το περιβάλλουν. Αν εχεις απορίες για ψυγεία/κουζίνες/θερμοσίφωνες ειναι πιο εξυπνο (απο θέμα απαντησεων) να το βαλεις στο μπλα μπλα ή σε αλλο forum με ηλεκτρολογικά. Αν το κάνεις τουλάχιστον δώσε πιο καθαρές φωτογραφίες (π.χ. τα A της ασφάλειας που δείχνεις) και μια βασική περιγραφή της τοπολογίας μεχρι τη συνδεση με την κουζίνα. Απο τα λιγα που ειδα, δεν καταλαβα γιατί βλέπω ενα κατεβασμένο διακοπτη πίνακα, μια ασφαλειοθηκη τήξης χωρίς ασφάλεια και μια (επιφοβη για μενα) συνδεσμολογία κουζίνας. Αν όπως τα εχεις προσπαθείς να αναψεις κουζίνα λογικό ειναι να μην αναβει. ps2 Με τη ρυθμιση που εχεις στο πολύμετρο το μονο που θα σου δειχνει θα ειναι 0 (δεν εχει ταση στους ακροδέκτες) ή 1 (οχι 230). Αυτό γιατί 230>200
nikos1982 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Θα τον καψετε με τις συμβουλές σας Φώναξε εναν ηλεκτρολόγο Η συμβουλή που θα τον κάψει ποια είναι;;;το αν είναι οι ασφάλειες στο on που ειπα;;;ο κάθε λογικός άνθρωπος ξέροντας και μη αυτό θα κοιταγε πρωτα και μετα θα φώναζε ηλεκτρολόγο.
tmagafas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τα φορουμ πιστευα πως λειτουργουν με γνωμονα την αλληλοβοηθεια. Τωρα το τι θα ηταν ασφαλεστερο το γνωριζω και γι αυτο περιμενω ακομα τον ηλεκτρολογο 3η μερα. Οταν καποιος ρωταει κατι,οποιαδηποτε απαντηση που δεν ειναι μερικη η ολικη λυση στην απορια, δενβθεωρειται απαντηση Οπως και να χει ευχαριστω!! εστω για τον χρονο που διαθεσατε
thor777 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε το πιο πιθανό είναι να έχει καεί κάτι στην συσκευή της κουζίνα , δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι στην σύνδεση απο τον πίνακα μέχρι την κουζίνα , οπότε το να μετρήσεις την τάση στην ακρη της γραμμής δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Για επισκευή της κουζίνας καλείς ηλεκτρολόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα