Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 4 ακρες απο την αντιστασγ της κουζινας..

Τα 2 μεσαια εθναι γκριλ και πρεπει να εχουν συνεχεια οπως και τα αλλα 2 ακριανα;;

Οταν βαζω το μπαζερ ..μου δτυπαει στα μεσαια...στα ακριανα οχι

Δημοσ.

Στις 4 ακρες απο την αντιστασγ της κουζινας..

Τα 2 μεσαια εθναι γκριλ και πρεπει να εχουν συνεχεια οπως και τα αλλα 2 ακριανα;;

Οταν βαζω το μπαζερ ..μου δτυπαει στα μεσαια...στα ακριανα οχι

Τον έλεγχο τον κάνεις αφού αποσυνδέσεις τα καλώδια. Για να μην χτυπάει στα ακριανά μάλλον έχει καεί η αντίσταση. Επίσης μπορείς να ελέγξεις και τον διακόπτη δίπλα από τις αντιστάσεις

Κανέναν φίλο ηλεκτρολόγο δεν έχεις να σε βοηθήσει ? Αν δεν γνωρίζεις καλά τι πρέπει να κάνεις καλύτερα μην παίζεις με επικίνδυνες τάσεις. 

Δημοσ.

Απο θερμοασφαλεια ειμαστε κομπλε. Εχει συνεχεια.

Επειτα ελεγξα στην αντισταση του φουρνου χωρις τα καλωδια πανω στην μικροτερη κλιμακα Ω και ειχα ενα αποτελεσμα 35.4 και στο μπαζερ δεν ειχε συνεχεια.

Υπαρχει περιπτωση να μην ζεσταινουν και τα ματια εξαιτιας αυτου;

Δημοσ.

Η λυση βρεθηκε στον μικρο πινακα ειχε βαλει διακλαδωτη απο Τον κεντρικο εφευγαν 6αρια καλωδια και στον μικρο 2.5αρια

Με αποτελεσμα στην εξοδο για την κουζινα να εχςι λιωσει τα καλωδια

Δημοσ.

Δεν βαριέσε αυτά είχε αυτά έβαλε...  2μισάρια μόνο για φούρνο μικροκυμάτων.

Επειτα ελεγξα στην αντισταση του φουρνου χωρις τα καλωδια πανω στην μικροτερη κλιμακα Ω και ειχα ενα αποτελεσμα 35.4 και στο μπαζερ δεν ειχε συνεχεια.

Κανονικά έπρεπε να σου κτυπάει το μπαζερ αλλά δεν έχει σημασία αφού λύθηκε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι μάρκα θα πάρεις τελικά αλλά ένα έχω να σου πω.

Μην πας σε καμία 50άρα σε φάρδος επειδή είναι φτηνή.Να πάρεις 60άρα και να προσέξεις να χωράει μεγάλο

ταψί γιατί υπάρχουν 60άρες που εσωτερικά έχουν μικρό χώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...