tmagafas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Στις 4 ακρες απο την αντιστασγ της κουζινας.. Τα 2 μεσαια εθναι γκριλ και πρεπει να εχουν συνεχεια οπως και τα αλλα 2 ακριανα;; Οταν βαζω το μπαζερ ..μου δτυπαει στα μεσαια...στα ακριανα οχι
tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ήταν έξυπνη η κουζίνα θα καταλάβαινα γιατί μπήκε στο hardware. Τώρα δεν καταλαβαίνω .... 1
Alexlooker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 μα για να παρει απαντησεις εγραψε εδω, στο μπλα-μπλα πρεπει να μεταφερθει το Topic.
thor777 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Στις 4 ακρες απο την αντιστασγ της κουζινας.. Τα 2 μεσαια εθναι γκριλ και πρεπει να εχουν συνεχεια οπως και τα αλλα 2 ακριανα;; Οταν βαζω το μπαζερ ..μου δτυπαει στα μεσαια...στα ακριανα οχι Τον έλεγχο τον κάνεις αφού αποσυνδέσεις τα καλώδια. Για να μην χτυπάει στα ακριανά μάλλον έχει καεί η αντίσταση. Επίσης μπορείς να ελέγξεις και τον διακόπτη δίπλα από τις αντιστάσεις Κανέναν φίλο ηλεκτρολόγο δεν έχεις να σε βοηθήσει ? Αν δεν γνωρίζεις καλά τι πρέπει να κάνεις καλύτερα μην παίζεις με επικίνδυνες τάσεις.
tmagafas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλο αυτο! Δεν το ηξερα Ευχαριστω.θα το ελεγξω
tmagafas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Απο θερμοασφαλεια ειμαστε κομπλε. Εχει συνεχεια. Επειτα ελεγξα στην αντισταση του φουρνου χωρις τα καλωδια πανω στην μικροτερη κλιμακα Ω και ειχα ενα αποτελεσμα 35.4 και στο μπαζερ δεν ειχε συνεχεια. Υπαρχει περιπτωση να μην ζεσταινουν και τα ματια εξαιτιας αυτου;
tmagafas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Η λυση βρεθηκε στον μικρο πινακα ειχε βαλει διακλαδωτη απο Τον κεντρικο εφευγαν 6αρια καλωδια και στον μικρο 2.5αρια Με αποτελεσμα στην εξοδο για την κουζινα να εχςι λιωσει τα καλωδια
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 2μισαρια σε κουζίνα; Εγκληματίας ο ηλεκτρολόγος ή οποίος τα έβαλε 1
thor777 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν βαριέσε αυτά είχε αυτά έβαλε... 2μισάρια μόνο για φούρνο μικροκυμάτων. Επειτα ελεγξα στην αντισταση του φουρνου χωρις τα καλωδια πανω στην μικροτερη κλιμακα Ω και ειχα ενα αποτελεσμα 35.4 και στο μπαζερ δεν ειχε συνεχεια. Κανονικά έπρεπε να σου κτυπάει το μπαζερ αλλά δεν έχει σημασία αφού λύθηκε το πρόβλημα.
papoys1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τι μάρκα θα πάρεις τελικά αλλά ένα έχω να σου πω. Μην πας σε καμία 50άρα σε φάρδος επειδή είναι φτηνή.Να πάρεις 60άρα και να προσέξεις να χωράει μεγάλο ταψί γιατί υπάρχουν 60άρες που εσωτερικά έχουν μικρό χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα