Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για να πάω γυμναστήριο στην περιοχή του Ζωγράφου, φυσικά Γουδί και Ιλίσια συμπεριλαμβάνονται. Διάδρομό ή ποδήλατο και κάτι άλλο για να πέσει λίγο η κοιλίτσα (όχι μόνο για λόγους καλαισθησίας, αλλά και υγείας), κοινώς δεν έχω απαιτήσεις, μα δυστυχώς είμαι άσχετος από αυτά.

Σε μια μικρή έρευνα που έκανα, ρώτησα στο yava στο Γουδί και μου είπαν για μια προσφορά (79 ευρώ μέχρι 30/6/18), και για το δημοτικό γυμναστήριο που, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ήταν ανοιχτό, μου είπε ένας γνωστός για 120 ευρώ τον χρόνο.

Κάθε γνώμη, βοήθεια, συμβουλή δεκτή!

Δημοσ.

οποιο ειναι κοντα στο σπιτι σου.να φανταστεις εμεις οι παλιοι γυμναζομασταν στα γνωστα σιδεραδικα.υπογεια,με μια λαμπα κιτρινη πανω απο τα κεφαλια μας,βρωμαγε ολοκληρο το δωματιο και οι αλτηρες αφηναν σκουρια στα χερια μας.φιλε το ποιο σημαντικο ειναι η διατροφη σου,να εχεις θεληση,μην τα παρατησεις και θα δεις σιγουρα αποτελεσμα.

• Like 3
Δημοσ.

οποιο ειναι κοντα στο σπιτι σου.να φανταστεις εμεις οι παλιοι γυμναζομασταν στα γνωστα σιδεραδικα.υπογεια,με μια λαμπα κιτρινη πανω απο τα κεφαλια μας,βρωμαγε ολοκληρο το δωματιο και οι αλτηρες αφηναν σκουρια στα χερια μας.φιλε το ποιο σημαντικο ειναι η διατροφη σου,να εχεις θεληση,μην τα παρατησεις και θα δεις σιγουρα αποτελεσμα.

Αν δεν καπνίζεις, μην το αρχίσεις ποτέ.

Αν καπνίζεις, κόψ' το.

Αν το κόψεις, θα καταλάβεις πως η διατροφή δεν είναι το Α και το Ω.

Δυστυχώς έκοψα το κάπνισμα, πήρα κιλά (όχι πως δεν είχα λίγα παραπανίσια), τράκαρα, σπάσιμο χεριού, εγχείριση, λίγα ακόμα κιλά. Ξεκίνησα με διατροφολόγο, είδα αποτελέσματα αλλά η κοιλιά δεν πέφτει με τίποτα. Θες σωματότυπος, θες κληρονομικότητα, δεν ξέρω. 

Τώρα το καλοκαίρι θα περπατήσουμε, θα κινηθούμε γενικά, βοηθάει ο καιρός, τον χειμώνα όμως; Εξ ου και η αναζήτηση γυμναστηρίου.

Έχουμε καταντήσει στο insomnia να πρέπει να αναλύσουμε τα πάντα, κάθε τι προσωπικό μας για να μπορούμε να ξεκινήσουμε διάλογο.

Δες ποιο είναι κοντά στο σπίτι σου. Ζωγράφου η Γουδί μένεις;

Όρια Ζωγράφου με Γουδί. Θα βγω στην γύρα αύριο να ρωτήσω. Έχω δει κανά 2, απλά έλεγα μήπως κάποιος φίλος έχει ιδία εμπειρία για να μην την πατήσω.

Δημοσ.

Αν δεν καπνίζεις, μην το αρχίσεις ποτέ.

Αν καπνίζεις, κόψ' το.

Αν το κόψεις, θα καταλάβεις πως η διατροφή δεν είναι το Α και το Ω.

Δυστυχώς έκοψα το κάπνισμα, πήρα κιλά (όχι πως δεν είχα λίγα παραπανίσια), τράκαρα, σπάσιμο χεριού, εγχείριση, λίγα ακόμα κιλά. Ξεκίνησα με διατροφολόγο, είδα αποτελέσματα αλλά η κοιλιά δεν πέφτει με τίποτα. Θες σωματότυπος, θες κληρονομικότητα, δεν ξέρω.

Τώρα το καλοκαίρι θα περπατήσουμε, θα κινηθούμε γενικά, βοηθάει ο καιρός, τον χειμώνα όμως; Εξ ου και η αναζήτηση γυμναστηρίου.

Έχουμε καταντήσει στο insomnia να πρέπει να αναλύσουμε τα πάντα, κάθε τι προσωπικό μας για να μπορούμε να ξεκινήσουμε διάλογο.

Όρια Ζωγράφου με Γουδί. Θα βγω στην γύρα αύριο να ρωτήσω. Έχω δει κανά 2, απλά έλεγα μήπως κάποιος φίλος έχει ιδία εμπειρία για να μην την πατήσω.

υπάρχει και το black and white απέναντι απο τις εστιες στην ουλωφ παλμε.
Δημοσ.

Όλα κοντά είναι παιδιά, στην τελική πετάγομαι με το μηχανάκι αν βαριέμαι να πάω με τα πόδια. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Θα κάνω μια λίστα με ότι έχω βρει και ότι μου προτείνεται και θα πάω αύριο επί τόπου να ρωτήσω.

Δημοσ.

To Joe weider δεν θα σου το πρότεινα. Μπορεί να είναι οικονομικό αλλά απεριποιητο. Το χειμώνα δεν ανάβει θέρμανση, το καλοκαίρι δεν ανάβει κλιματισμό και το αποδυτήρια βρωμανε αγνό κατουρο. Ήμουν πελάτης για 2 χρόνια καθαρά λόγω φοιτητικού πακέτου που ήταν πολύ φθηνό. Τότε όμως που πήγαινα εγώ δεν υπήρχαν όλα αυτά που αναφέρουν οι φίλοι yava κτλ.

Αν ωστόσο ψάχνεις ποιότητα τότε το palestra είναι έτη μπροστά. Καθαρές πετσετουλες, καθαρά αποδυτήρια, καινούρια, συντηρημενα όργανα και η τιμή του δεν ξεφεύγει, τουλάχιστον για την ετήσια συνδρομή.

Δημοσ.

Δεν ξερω πολυ καλα τις περιοχες απο ζωγραφου αλλα αν εισαι κοντα με Αμπελοκηπους τσεκαρε και τα Planet. Εκει παω οχι Αμπελοκηπους στο Π. Φαληρο. Και ειναι πολυ καλα  για αυτο που ζηταω και φθηνα. Καθαρες πετσετες καθαρα μπανια-τουλετες, και ψιλο καινουρια οργανα. Δεν ειναι Yava και τετοια που τα πληρωνεις και χρυσα για P R.

Δημοσ.

To Joe weider δεν θα σου το πρότεινα. Μπορεί να είναι οικονομικό αλλά απεριποιητο. Το χειμώνα δεν ανάβει θέρμανση, το καλοκαίρι δεν ανάβει κλιματισμό και το αποδυτήρια βρωμανε αγνό κατουρο. Ήμουν πελάτης για 2 χρόνια καθαρά λόγω φοιτητικού πακέτου που ήταν πολύ φθηνό. Τότε όμως που πήγαινα εγώ δεν υπήρχαν όλα αυτά που αναφέρουν οι φίλοι yava κτλ.

Αν ωστόσο ψάχνεις ποιότητα τότε το palestra είναι έτη μπροστά. Καθαρές πετσετουλες, καθαρά αποδυτήρια, καινούρια, συντηρημενα όργανα και η τιμή του δεν ξεφεύγει, τουλάχιστον για την ετήσια συνδρομή.

Έδω και 2 χρόνια έχει αλλάξει ονομασία το γυμναστήριο αυτό.

Δημοσ.

Εάν θέλεις να κανείς άνετο τρέξιμο η περπάτημα,να χάσεις λίπος χωρίς να ταλαιπωρηθείς μπορείς να πάρεις hydroxycut η το black burn.ασχολουμε με γυμναστική και κάθε χρόνο φτιάχνω 2-3 τουμπανακια για το καλοκαίρι.σε όλα τα παιδιά στο γυμναστήριο που θέλουν άμεσα αποτελέσματα προτείνω τα συγκεκριμένα συμπληρώματα που κάνουν δουλειά χωρίς να έχουν παρενέργειες

Δημοσ.

Έδω και 2 χρόνια έχει αλλάξει ονομασία το γυμναστήριο αυτό.

Εντάξει εγώ πλέον έχω φύγει από την περιοχή.

Το θέμα είναι αν αλλαξε διεύθυνση. Γιατί αν δεν άλλαξε μια από τα ίδια θα είναι.

Δημοσ.

Έπειτα από μια μικρή έρευνα στην περιοχή, σας παραθέτω τις εντυπώσεις μου:

Yava: Στα 79 ευρώ μέχρι 30-6-2018. Μικρός χώρος, σε όροφο, μα το απίστευτο είναι πως για να εξοικονομήσουν χώρο έχουν όργανα στο μπαλκόνι, μπαλκονόπορτες δεν υπάρχουν και απορώ τον χειμώνα πως ζεσταίνεται ο χώρος.

Πρώην joe weider : Στα 79 ευρώ (ετήσια συνδρομή), δεν με ενθουσίασε και ο χώρος δεν θα έλεγα πως είναι τόσο καθαρός.

Black and white: Μακράν η καλύτερη επιλογή, ήσυχα και καθαρά, μα δυστυχώς είχε προσφορά 1+1 μέχρι 15/9, αν και όταν πήρα στις 18/9 μου είπε πως αν έκλεινα εκείνη την ημέρα θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ την προσφορά, μα πήγα αργά το απόγευμα και η γυναίκα μου, που σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν ο +1 τελείωνε αργά την δουλειά, οπότε το άφησα. Τιμές....170 ευρώ/εξάμηνο, 220/έτος, άρα αν έπαιρνα την προσφορά θα ήταν 110 ευρώ το άτομο, μια πολύ καλή τιμή δηλαδή.

Αυτό που αποφάσισα, είναι να πηγαίνω στο πάρκο στο Γουδί και να κάνω αυτό που έκανα μέχρι τον Ιούλιο, περπάτημα και λίγο τζόκινγκ, άντε και λίγο εκεί στα όργανα να σκοτώνω την ώρα μου κι όταν χειμωνιάσει για τα καλά το ξαναβλέπω. Θεωρώ πως τα yava συνέχεια θα βγάζουν προσφορές, επίσης όταν κρυώσει ο καιρός όλο και λιγότεροι θα πηγαίνουν, άρα και οι συνθήκες θα είναι πιο ανθρώπινες τις ώρες αιχμής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...