ταμτακος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 το καλυτερο ειναι οντως το san andreas...ατελειωτες ωρες το πιο αδυναμο ειναι το iv μαλλον
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ε ναι αλλα νομιζω αφιερωνεις περισσοτερη φαια ουσια απο οτι πρεπει.Κατσε παιξε τα παιχνιδια που σου αρεσουν παρα να χαλας 7 ωρες για να ποσταρεις, μου φενεται ανουσιο.Οκ δικιο εχεις, συμφωνω σε διαφορα μαζι σου, αλλα παντου ετσι ειναι σε ολες τις βιομηχανιες, ειτε μιλαμε για κινηματογραφο, ειτε για μουσικη κλπ.Οσο στην μαζα αρεσουν αυτα που αρεσουν, δεν μπορεις να κανεις κατι.Παιξε αυτα που γουσταρεις εσυ.Βεβαια εχει και δυνατα σημεια το παιχνιδι, δεν ειναι καμμια σαβουρα, μην το παρακανουμε Τρανό παράδειγμα οι ταινίες Resident Evil
leff Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραιο το gta με ωραιο story,αλλα υπαρχουν παιχνιδια open world που αξιζουν περισοτερο.Επαιξα προσφατα το gost recon wildlands,τεραστιος χαρτης(ο μεγαλητερος που εχω συναντησει σε παιχνιδι),εξαιρετικη AI,51 bosses με βιντεο και story που κανουν το παιχνιδι να φαινεται σαν σειρα,ενω το gta ειναι απλα μια ταινια.
Dorian Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Κανείς που ασχολείται με μοντες, έχει βγει καμία να υποστηρίζει τιμονέριες; έχω την logitech gt. θα το ξαναβαζα να βολτάρω λίγο. 2 παλια mods του 2015 που είχα δοκιμάσει ήταν χάλια.
orck Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Επιπρόσθετα δε, δεν είναι δυνατόν να υπολογιστεί η “ζημιά” που έχουν κάνει στις πωλήσεις του τίτλου οι πωλήσεις μεταχειρισμένων αντιτύπων. Με δεδομένο ότι ανεπίσημα υπολογίζονται σε αρκετά εκατομμύρια, αυτή τη στιγμή ενδεχομένως υπό άλλες συνθήκες να μιλούσαμε πια για εννιαψήφιο αριθμό πωλήσεων! Κατι μου λεει οτι δεν θα αργησει ο καιρος που θα κυρηχθει παρανομη η πωληση μεταχειρισμενων ειδων (καθε ειδους, οχι μονο στα παιχνδιια) ειναι καιρος που αντιλαμβανονται σαν ΖΗΜΙΑ τα μεταχειρισμενα. Θα προλαβω να δω να μπαναρονται και να διαγραφονται θεματα και εδω μεσα επειδη καποιος θελησε να πουλησει το πληκτρολογιο του η το ηλεκτρονικο παιχνιδι του. Ισως να δουμε και επιδοτησεις στις εταιριες για αυτες τις ΖΗΜΙΕΣ Γιατι οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα