Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σας,

Εχω ενα iPhone και θελω να βαλω κωδικο να μην μπορει να εχει καποιος προσβαση στις φωτογραφιες μου. 

Μολις παει καποιος να δει τι εχει μεσα ο φακελος "φωτογραφιες" να απαιτειται κωδικος για την προσβαση. 

Εχετε καποια δοκιμασμενη εφαρμογη να μου προτεινετε?

Ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.

δεν ειχα βρει καμια ουτε με πληρωμη και ειχα ρωτησει σχετικα και σε αλλα φορουμ ,βεβαια εχει 1,5 χρονο δεν ξερω αν εμφανιστηκε στο διαστημα αυτο κατι

Δημοσ.

Kαλησπερα σας,

Εχω ενα iPhone και θελω να βαλω κωδικο να μην μπορει να εχει καποιος προσβαση στις φωτογραφιες μου. 

Μολις παει καποιος να δει τι εχει μεσα ο φακελος "φωτογραφιες" να απαιτειται κωδικος για την προσβαση. 

Εχετε καποια δοκιμασμενη εφαρμογη να μου προτεινετε?

Ευχαριστω πολύ.

Η εφαρμογή photos δεν κλειδώνει. Δες αυτό:

https://itunes.apple.com/us/app/picture-safe-hidef-no-1-privacy/id303740913?mt=8#

Δημοσ.

Αν βάλεις Pin στο κινητό, ή TouchID, δε μπορεί να ανοίξει το κινητό να δει τις φωτογραφίες, ούτε έχει πρόσβαση μέσω PC/Mac κάποιος να δει το φάκελλο.

Τώρα, αν δίνεις το κινητό σου σε κάποιον που δε θέλεις να ανοίγει τις φωτογραφίες, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις.

Εναλλακτικά, μπορείς να σβήσεις την εφαρμογή "Φωτογραφίες" και να βάλεις μία από αυτές:

http://www.mensxp.com/technology/internet/7157-5-free-apps-to-password-protect-your-photos-on-your-iphone.html

Πάλι όμως, δε σε καλύπτει 100%, αφού υπάρχουν άλλες εφαρμογές που πιθανόν να έχεις δώσει πρόσβαση, Facebook, Instagram, Email, Photo editors, όπου αν θέλει κάποιος, ανοίγει μια από αυτές και βλέπει τα πάντα. 

Για αυτό, επιστρέφουμε στο πρώτο...

Δημοσ.

Αν βάλεις Pin στο κινητό, ή TouchID, δε μπορεί να ανοίξει το κινητό να δει τις φωτογραφίες, ούτε έχει πρόσβαση μέσω PC/Mac κάποιος να δει το φάκελλο.

Τώρα, αν δίνεις το κινητό σου σε κάποιον που δε θέλεις να ανοίγει τις φωτογραφίες, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις.

εχεις αρνηθει ποτε στην γυναικα  -γκομενα σου να ξεκλειδωσεις το κινητο σου για να το δει? :eek:  :ph34r:  :wacko:

Δημοσ.

εχεις αρνηθει ποτε στην γυναικα  -γκομενα σου να ξεκλειδωσεις το κινητο σου για να το δει? 

Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω στο κινητό μου, ποτέ δεν το έχει πάρει καμία χωρίς να της το δώσω εγώ, συνήθως επειδή έχω λερωμένα χέρια πχ, ή κάτι ανάλογο. Ε, σε αυτή την περίπτωση, δε θα ανοίξει να δει φωτογραφίες...

Δημοσ.

Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω στο κινητό μου, ποτέ δεν το έχει πάρει καμία χωρίς να της το δώσω εγώ, συνήθως επειδή έχω λερωμένα χέρια πχ, ή κάτι ανάλογο. Ε, σε αυτή την περίπτωση, δε θα ανοίξει να δει φωτογραφίες...

ειμαστε και εμεις οι παρα πολλοι που θελουμε καποια πραγματα να κρυψουμε

Δημοσ.

Δεκτό και δικαίωμά σας, αλλά όπως είπα παραπάνω, για να γίνει, αχρηστεύεις στην πράξη το κινητό (αν είναι να κόψεις τα δικαιώματα σε όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται πρόσβαση)

Δημοσ.

Δλδ δεν θα της πεις «δε στο δίνω το τηλέφωνο» αλλα θα της πεις « δεν σου ξεκλειδωνω τις φωτο»;

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Αν το κάνεις αυτό (sorry μωρό μου αλλά οι photos είναι κλειδωμένες γιατί δεν θέλω να δεις τί έχω μέσα) χαρήκαμε για την γνωριμία  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...