Insomniac2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Kαλησπερα σας, Εχω ενα iPhone και θελω να βαλω κωδικο να μην μπορει να εχει καποιος προσβαση στις φωτογραφιες μου. Μολις παει καποιος να δει τι εχει μεσα ο φακελος "φωτογραφιες" να απαιτειται κωδικος για την προσβαση. Εχετε καποια δοκιμασμενη εφαρμογη να μου προτεινετε? Ευχαριστω πολύ.
slk200gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω το ηθελα παλια αλλα δεν βρηκα κάτι
Insomniac2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχες δοκιμασει και καποια εφαρμογη απ το apple store? Ευχαριστω.
slk200gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 δεν ειχα βρει καμια ουτε με πληρωμη και ειχα ρωτησει σχετικα και σε αλλα φορουμ ,βεβαια εχει 1,5 χρονο δεν ξερω αν εμφανιστηκε στο διαστημα αυτο κατι
CheOnWeb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Kαλησπερα σας, Εχω ενα iPhone και θελω να βαλω κωδικο να μην μπορει να εχει καποιος προσβαση στις φωτογραφιες μου. Μολις παει καποιος να δει τι εχει μεσα ο φακελος "φωτογραφιες" να απαιτειται κωδικος για την προσβαση. Εχετε καποια δοκιμασμενη εφαρμογη να μου προτεινετε? Ευχαριστω πολύ. Η εφαρμογή photos δεν κλειδώνει. Δες αυτό: https://itunes.apple.com/us/app/picture-safe-hidef-no-1-privacy/id303740913?mt=8#
Zaytsev Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βάλεις Pin στο κινητό, ή TouchID, δε μπορεί να ανοίξει το κινητό να δει τις φωτογραφίες, ούτε έχει πρόσβαση μέσω PC/Mac κάποιος να δει το φάκελλο. Τώρα, αν δίνεις το κινητό σου σε κάποιον που δε θέλεις να ανοίγει τις φωτογραφίες, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις. Εναλλακτικά, μπορείς να σβήσεις την εφαρμογή "Φωτογραφίες" και να βάλεις μία από αυτές: http://www.mensxp.com/technology/internet/7157-5-free-apps-to-password-protect-your-photos-on-your-iphone.html Πάλι όμως, δε σε καλύπτει 100%, αφού υπάρχουν άλλες εφαρμογές που πιθανόν να έχεις δώσει πρόσβαση, Facebook, Instagram, Email, Photo editors, όπου αν θέλει κάποιος, ανοίγει μια από αυτές και βλέπει τα πάντα. Για αυτό, επιστρέφουμε στο πρώτο...
slk200gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βάλεις Pin στο κινητό, ή TouchID, δε μπορεί να ανοίξει το κινητό να δει τις φωτογραφίες, ούτε έχει πρόσβαση μέσω PC/Mac κάποιος να δει το φάκελλο. Τώρα, αν δίνεις το κινητό σου σε κάποιον που δε θέλεις να ανοίγει τις φωτογραφίες, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις. εχεις αρνηθει ποτε στην γυναικα -γκομενα σου να ξεκλειδωσεις το κινητο σου για να το δει?
Zaytsev Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 εχεις αρνηθει ποτε στην γυναικα -γκομενα σου να ξεκλειδωσεις το κινητο σου για να το δει? Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω στο κινητό μου, ποτέ δεν το έχει πάρει καμία χωρίς να της το δώσω εγώ, συνήθως επειδή έχω λερωμένα χέρια πχ, ή κάτι ανάλογο. Ε, σε αυτή την περίπτωση, δε θα ανοίξει να δει φωτογραφίες...
slk200gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω στο κινητό μου, ποτέ δεν το έχει πάρει καμία χωρίς να της το δώσω εγώ, συνήθως επειδή έχω λερωμένα χέρια πχ, ή κάτι ανάλογο. Ε, σε αυτή την περίπτωση, δε θα ανοίξει να δει φωτογραφίες... ειμαστε και εμεις οι παρα πολλοι που θελουμε καποια πραγματα να κρυψουμε
Zaytsev Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεκτό και δικαίωμά σας, αλλά όπως είπα παραπάνω, για να γίνει, αχρηστεύεις στην πράξη το κινητό (αν είναι να κόψεις τα δικαιώματα σε όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται πρόσβαση)
Ar_DiMiS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δλδ δεν θα της πεις «δε στο δίνω το τηλέφωνο» αλλα θα της πεις « δεν σου ξεκλειδωνω τις φωτο»; 1
mistr4l Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δλδ δεν θα της πεις «δε στο δίνω το τηλέφωνο» αλλα θα της πεις « δεν σου ξεκλειδωνω τις φωτο»; Αν το κάνεις αυτό (sorry μωρό μου αλλά οι photos είναι κλειδωμένες γιατί δεν θέλω να δεις τί έχω μέσα) χαρήκαμε για την γνωριμία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα