speedman_26 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω ίντερνετ κανονικά σε κινητό, ταμπλέτ αλλά δεν εχω στο σταθερό που συνδέεται με καλώδιο
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλαξε καλώδιο. Mισό με ένα Ευρώ έχει. Ή άλλαξε σταθερό. Ή παραείναι καινούριος; Ή μπαίνε μόνο από το τάμπλετ. Αφού μπορείς. Ή μπαίνε μόνο από το κινητό. Αφού έχεις. Ή πάρε ένα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου. Ή ντρέπεσαι; Ή πάρε ένα τηλέφωνο έναν τεχνικό της γειτονιάς. Ή τα κρατάς μόνο για high-end υπολογιστικά προϊόντα; Ή πάρε τα βουνά. Τόσα έχουμε. Ή έστω γράφε κάτι περισσότερο όταν ζητάς βοήθεια. Κι εγώ εν τω μεταξύ έχω παπάκι, έχω εντουράκι αλλά δεν έχω Porsche. Δεν το κάνω όμως ζήτημα... 2
papoys1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ή άλλα θύρα usb στο μόντεμ-ρούτερ,Συνήθως έχουν πάνω από δύο και αυτή που το έχεις μπορεί να έχει πρόβλημα. Έκανες ένα ρεσέτ στο ρούτερ μήπως έχει κολλήσει κάτι;; Αν τα κάνεις όλα και δε γίνεται τίποτε γράψε κάτι παραπάνω την άλλη φορά όπως είπε και ο από πάνω μου μήπως μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει.
speedman_26 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 ειπαμε εχω το pc συνδεμενω πανω στο ρουτερ μεσω ethernet καλωδιο και χανει την συνδεση το σταθερο ενω εχω ιντερνετ κανονικα. εκανα ολα αυτα που λενε στο ιντερνετ για αυτο το προβλημα παλι το κανει. επισης απο τοτε που εγινε η τελευταια ανβαθμιση στην τελευταια εκδοση τον windows 10 το βλεπω να γινεται. βλεπω και οταν κανω τερματισμο αργει να γινει και αντι να κλεισει γινεται επανεκινηση
speedman_26 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 εχει η μητρικη δυο υποδοχες το εβαλα στην δευτερη και δουλευει μεχρι στιγμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα