ilcamorista Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα, Έβαλα το τοπίκ αυτί αν και δεν ξέρω αν είναι σε σωστό μέρος. Λοιπόν, είμαι Κύπρο για στρατό με προαγωγή στα δεδομένα. Θέλω να μπαίνω σε στοιχηματικα site που μπορείς μόνο μέσω ελληνικού παροχου να μπεις. Με τα δεδομένα της κόσμοτε μπαίνω κανονικά, αλλά με το Wi-Fi και κυρίως με το psiphon pro δε μπορώ γιατί βγαίνει κυπριακό Κ αμερικανικό στίγμα αντίστοιχα. Πως μπορώ με κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή να φαίνεται ελληνικός πάροχος Κ να έχω πρόσβαση από Wi-Fi Κ psiphon??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1
Neg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Θα χρειαστεί να ανοίξεις σύνδεση μέσω VPN. Ένα φτηνό VPN είναι το TorGuard και προσφέρει ελληνική IP δίχως όριο στις ταχύτητες. Κόστος με το παρακάτω κουπόνι που θα σου δώσω: 10 Δολάρια το τρίμηνο ή 30 για έναν ολόκληρο χρόνο, διάλεξε πιο σε βολεύει οικονομικά TGLifetime50 Επίσης υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για Smartphone που στο ενεργοποιεί απευθείας. Απλά βάζεις το Mail και τον κωδικό σου αφού πλήρωσες και διαλέγεις την Ελλάδα από την λίστα.
ilcamorista Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις καμία εφαρμογή Π να έχει την Ελλάδα;;
turbat0s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δες και το purevpn, έχει σέρβερ στην Ελλάδα και Android app
Neg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις καμία εφαρμογή Π να έχει την Ελλάδα;; Το παραπάνω που σου έγραψα έχει την Ελλάδα όπως και το PureVPN που έγραψε ο φίλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα