Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.... έκανα αγορα στις 3/8  2 κινητά συνολικής αξιας 147 Ε. Είδα εχθές οτι είναι στα ΕΛΤΑ Καλαμάτας το δέμα μου. Ποτέ δεν εχουν περάσει απο τελωνείο τα δέματα μου και είναι αρκετα.  Πάω σήμερα να το παραλάβω και μου δίνουν ενα χαρτί που λέει οτι πρέπει να πληρώσω 39 Ε για να το παραλάβω εκείνη τη στιγμή. Το άφησα εκει. Εν το μεταξύ είχα στείλει στο Banggood μύνημα οτι τα κινητά δεν τα εχω παραλάβει ακόμη και μου λένε αν δεν εχεις νεα πες μας να σου τα ξαναστείλουμε ή να σου κάνουμε επιστροφή.

Υ.Γ.  Το tracking no. τελείωνε σε .......SG  Οπότε απο Σιγκαπούρη θέλει προσοχή ?

Δημοσ.

Οταν υπάρχει αριθμός παρακολούθησης τότε φαίνεται το πακέτο που βρίσκεται και πιστεύω ότι δεν θα γίνει άλλη αποστολή από Bangood. Κι αν γινόταν άλλη αποστολή πάλι θα σου γύρευαν εδώ στην Ελλάδα εκτελωνιστικά έξοδα.Νομίζω ότι πρέπει να ζυγήσεις λίγο τα πράγματα κι αν αξίζει να πληρώσεις τα 39ευρώ.

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα.... έκανα αγορα στις 3/8 2 κινητά συνολικής αξιας 147 Ε. Είδα εχθές οτι είναι στα ΕΛΤΑ Καλαμάτας το δέμα μου. Ποτέ δεν εχουν περάσει απο τελωνείο τα δέματα μου και είναι αρκετα. Πάω σήμερα να το παραλάβω και μου δίνουν ενα χαρτί που λέει οτι πρέπει να πληρώσω 39 Ε για να το παραλάβω εκείνη τη στιγμή. Το άφησα εκει. Εν το μεταξύ είχα στείλει στο Banggood μύνημα οτι τα κινητά δεν τα εχω παραλάβει ακόμη και μου λένε αν δεν εχεις νεα πες μας να σου τα ξαναστείλουμε ή να σου κάνουμε επιστροφή.

Υ.Γ. Το tracking no. τελείωνε σε .......SG Οπότε απο Σιγκαπούρη θέλει προσοχή ?

Στα αντίστοιχα sticky θέματα θα δεις ότι από αρχές καλοκαιριού αρκετά πακέτα περνάνε τελωνείο

Δημοσ.

20€ ανα κινητο εαν δεν αξιζει να τα δωσει τοτε γιατι να μπει στην διαδικασια να τα φερει και να υποστει ολη την διαδικασια ?

Για 5ευρω / κινητο κερδος ?

Λεω εγω τωρα ...

Δημοσ.

Φίλε έπαιξες και έχασες. Να λες και ευχαριστώ που τόσο καιρό δεν πλήρωσες τίποτα…

Τώρα ή τα στέλνεις πίσω και χάνεις τα μεταφορικά (αν δεχτεί ο κινέζος γιατί το δέμα θα φαίνεται ότι είναι Ελλάδα) ή πολύ απλά πληρώνεις τα νόμιμα…

Δημοσ.

Φίλε έπαιξες και έχασες. Να λες και ευχαριστώ που τόσο καιρό δεν πλήρωσες τίποτα…

Τώρα ή τα στέλνεις πίσω και χάνεις τα μεταφορικά (αν δεχτεί ο κινέζος γιατί το δέμα θα φαίνεται ότι είναι Ελλάδα) ή πολύ απλά πληρώνεις τα νόμιμα…

Ετσι ακριβως ...

Δημοσ.

Τα έδωσα.... Μου βγήκε φυσικά φθηνότερα από ότι εδώ..αλλά δε παύει να είναι χασουρα...... Τώρα δε γίνεται τίποτα. Το θέμα είναι άλλο. Ξαναπαραγγελνω από το site ή να ψάξω για άλλο. Ή όταν βλέπω κάτι να υπάρχει από Σιγκαπούρη να μη το παραγγέλνω και να παίρνω από HK για παράδειγμα......

• Moderators
Δημοσ.

Τα έδωσα.... Μου βγήκε φυσικά φθηνότερα από ότι εδώ..αλλά δε παύει να είναι χασουρα...... Τώρα δε γίνεται τίποτα. Το θέμα είναι άλλο. Ξαναπαραγγελνω από το site ή να ψάξω για άλλο. Ή όταν βλέπω κάτι να υπάρχει από Σιγκαπούρη να μη το παραγγέλνω και να παίρνω από HK για παράδειγμα......

Μαλλον δεν διαβασες τι εγραψα πιο πανω αλλα ουτε μπηκες στο κοπο να κοιταξεις τα καρφιτσωμενα θεματα που υπαρχουν στην κατηγορια

περιλιπτηκα

απο αρχες του καλοκαιρου τα ελτα εβαλαν ιδιωτες εκτελωνιστες και απο εκει που περνουσαν ελαχιστα δεματα τελωνειο τωρα περναει σημαντικα μεγαλυτερο μερος τον δεματων τελωνειο , πλεον ειναι περρισοτερες οι πιθανοτητες να σταματησει στο τελωνειο ενα προιον απο το να περασει ετσι

Δημοσ.

Οπότε που καταλήγουμε??? Εάν θέλουμε κάτι να το πάρουμε από Ελλάδα και όχι απ έξω , εκτός και αν ρισκάρουμε....

Ψάξε καλύτερα, υπάρχουν λύσεις.
  • Moderators
Δημοσ.

Οπότε που καταλήγουμε??? Εάν θέλουμε κάτι να το πάρουμε από Ελλάδα και όχι απ έξω , εκτός και αν ρισκάρουμε....

kανε το κοπο να βρεις τα καρφιτσωμενα θεματα και υπαρχουν εκει οι απαντησεις που ζητας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...