Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά σιγά το δύσκολο. Και εγώ που δεν πιάνουν γενικά τα χέρια μου, έχω κόψει 2-3 φορές κάρτα micro SIM σε nano, με ψαλίδι.

Το πιο σημαντικό είναι να προσέξεις να εφαρμόσει καλά στο tray η κομμένη κάρτα για να μη γίνει ζημιά.

Δημοσ.

μη σε φοβιζουν ολοι αυτοι που εδωσαν τα 5 ευρω για να εχουν και καλα το κεφαλι τους ησυχο. ειναι πανευκολη η κοπη, μπορει να την κανει και ενα μικρο παιδι. ουτε αυτα περι χιλιοστων μην ακους, ουτε αυτα για το οτι θα κολλησει μεσα η καρτα. κανεις απ'αυτους δεν μπηκε στον κοπο να το κανει μονος του και μιλανε κιολας. δες τον οδηγο που κυκλοφορει στο ιντερνετ και θα εισαι μια χαρα.

νταξ αν έχεις κάνα κινέζο των 100€ δεν φοβάσαι και τόσο άλλα αν έχεις συσκευή των 400-600€ το σκέφτεσαι

υ.γ. προσωπικά έχω χαλάσει ενα sim tray με κάρτα σε αντάπτορα βέβαια

Δημοσ.

στον Γερμανό τις κόβουν τζάμπα πάντως με ένα ειδικό μηχάνημα.

Δεν την κόβει κανένας ποια.
Δημοσ.

εχω πριν αρκετους μηνες πηρα αυτο http://www.ebay.com/itm/Black-Universal-3-in-1-Sim-Micro-Sim-Nano-Sim-Card-Cutter-For-iPhone-7-6s-5SE-/401315917347?

δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα απο τοτε, μονο οτι μετα το κοψιμο θελει λιγο λιμαρισμα στις ακρες

Δημοσ.

νταξ αν έχεις κάνα κινέζο των 100€ δεν φοβάσαι και τόσο άλλα αν έχεις συσκευή των 400-600€ το σκέφτεσαι

μου φαίνεται πολυ δυσκολο να χαλάσεις το tray εκτος αν το ζορίσεις πολυ..

Δημοσ.

Εγώ είχα ένα κωμικοτραγικό περιστατικό, που τελικά μου βγήκε σε καλό.

Είχα ένα Lenovo Vibe Ζ2 pro περίπου 13 μήνες και στη προσπάθεια μου να του βάλω μία δεύτερη κάρτα στη sim2 θέση, κόβοντας μία microSim, του κατέστρεψα το tray. Δούλευε η sim 1, αλλά η sim 2 υποδοχή είχε καταστραφεί. Το πήγα στην αντιπροσωπεία, όπου φυσικά μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης και μου ζήτησαν για αλλαγή πλακέτας κάνα 500άρικο. Δεν δέχτηκα και το πήρα ανεπισκεύαστο, αφού έκανα τη δουλειά μου με μία sim.

Στο μήνα απάνω κάηκε στα αλήθεια η πλακέτα και αφού η αντιπροσωπεία δεν είχε stock  σε πλακέτες, μου πίστωσαν τελικά όλο το ποσόν της αγοράς που είχα κάνει 15 μήνες πριν.  το λες και κ@λ@φαρδία.

Ηθικό δίδαγμα...κάντο άμα θες και πιάνουν τα χέρια σου, αλλά κοίτα στο τέλος να εφαρμόζει καλά στο πλαίσιο, χωρίς να κάθεται στραβά ή ανώμαλα και προπαντός μην το ζορίσεις αν δεις ότι δεν μπαίνει ομαλά, χωρίς αντίσταση στο tray.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα ένα κωμικοτραγικό περιστατικό, που τελικά μου βγήκε σε καλό.

Είχα ένα Lenovo Vibe Ζ2 pro περίπου 13 μήνες και στη προσπάθεια μου να του βάλω μία δεύτερη κάρτα στη sim2 θέση, κόβοντας μία microSim, του κατέστρεψα το tray. Δούλευε η sim 1, αλλά η sim 2 υποδοχή είχε καταστραφεί. Το πήγα στην αντιπροσωπεία, όπου φυσικά μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης και μου ζήτησαν για αλλαγή πλακέτας κάνα 500άρικο. Δεν δέχτηκα και το πήρα ανεπισκεύαστο, αφού έκανα τη δουλειά μου με μία sim.

Στο μήνα απάνω κάηκε στα αλήθεια η πλακέτα και αφού η αντιπροσωπεία δεν είχε stock σε πλακέτες, μου πίστωσαν τελικά όλο το ποσόν της αγοράς που είχα κάνει 15 μήνες πριν. το λες και κ@λ@φαρδία.

Ηθικό δίδαγμα...κάντο άμα θες και πιάνουν τα χέρια σου, αλλά κοίτα στο τέλος να εφαρμόζει καλά στο πλαίσιο, χωρίς να κάθεται στραβά ή ανώμαλα και προπαντός μην το ζορίσεις αν δεις ότι δεν μπαίνει ομαλά, χωρίς αντίσταση στο tray.

Επειδη ειχα το συγκεκριμενο κινητο, καλα τοσο παλιο μοντελο πως ειχε εγγυηση;;

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη ειχα το συγκεκριμενο κινητο, καλα τοσο παλιο μοντελο πως ειχε εγγυηση;;

Μα δεν μιλάω για τώρα! Αυτό έγινε πριν από σχεδόν 2 χρόνια! Και το είχα στην κατοχή μου 13 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δει iphone 7 να έχει κολλήσει η κάρτα και να έχει προσπαθήσει να την βγάλει με τσιμπιδάκι και να έχει στραβώσει pin; 60 ευρώ τους χρεώνουν για να μάθουν.... Φυσικά αλλάζει όλο το simreader γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...... Aπό τις αγαπημένες βλάβες των τεχνικών γιατί αχρηστεύεται το τηλέφωνο και αναγκαστικά πρέπει να μπει στο service.

Αμα εχει iphone 7 και τσιγκουνευτηκε τα 5Ε,τοτε τα θελε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...