bleeding rose Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 η απορια μου ειναι η εξης... υπαρχει τροπος μπαινοντας στο φβ να μην φαινεται πριν ποση ωρα συνδεθηκαμε??? εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο οτι εχω βρει σε διαφορα φορουμ αλλα χωρις αποτελεσμα...ακομα κ το μεσετζερ εχω διαγραψει κ παλι τα ιδια...what the fuuuuck...δεν σταματαει ποτε?? αυτο το ρεπορτο που γινεται ειλικρινα εχει καταντησει αηδια τι δουλεια εχει να ξερει ο χ ψ τι ωρα εγω συνδεθηκα που στη τελικη μπορει απλα να ηθελα να ριξω μια ματια στην αρχικη σελιδα... συγχωρεστε με αν εχει ξανα γινει παρομοια συζητηση...
GeorgeGK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εχεις βάλει να φαινεσαι offline τότε δεν θα φαινεται πριν από ποση ώρα ειχες συνδεθεί τελευταία φορά.
bleeding rose Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 κ ομως φαινεται... τσεκαρισμενο
GeorgeGK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή αν το βάλεις στις 12 offline και το αφήσεις έτσι. Μπεις στις 3 (παραμένει να είναι offline, δεν το έχεις πειράξει) τότε για παράδειγμα στις 4 λέει ότι ήσουν Online πριν από 1 ώρα?
bleeding rose Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 ακριβως... το offline που επιλεγουμε ειναι για να μην φαινεσαι ενεργος τωρα που μπηκες... δεν το εμποδιζει απο το να δειχνει συνδεθηκε πριν ενα λεπτο κπλ κπλ
kosmasgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις κάτι τέτοιο στο facebook.
bleeding rose Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 πολυ ελπιδοφορα απαντηση φιλε kosmasgr 1
kosmasgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 πολυ ελπιδοφορα απαντηση φιλε kosmasgr Για να μην τρέφεις ελπίδες για κάτι impossible :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα