pvpx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα!! Έβγαλα πρόσφατα πιστωτική κάρτα όπου δεν έχω χρησιμοποίηση ακόμα. Την άλλη εβδομάδα πρέπει να κάνω ένα ταξίδι όπου δεν ξέρω αν θα μου φτάσουν τα χρήματα που έχω στο λογαριασμό μισθοδοσίας. Αν χρησιμοποιήσω την πιστωτική για την αγορά των εισιτήριων μου, η πληρωμή της πιστωτικής θα γίνει τον επόμενο μηνά? Έχω δηλώσει στην τράπεζα να γίνεται εξόφληση της πιστωτικής απευθείας από τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου . Μου είπαν ότι η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται 13 κάθε μηνά. Γενικά μπορείτε να μου πείτε πως λειτούργει η πιστωτική?
gregdel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά αν η πληρωμή ειναι στις 13 ο λογαριασμός εκδιδεται 20 ημερες πριν δηλαδη περιπου στις 23. Επομενως ότι θα πληρώσεις τώρα (μετα τις 23/9 αφου το ταξίδι ειναι την επόμενη εβδομάδα) θα εκδοθεί λογαριασμός στις 23/10 και θα πληρωθεί στις 13/11. Προσοχή στο πιστωτικό όριο που έχει η κάρτα σου να μην το ξεπεράσεις. Λογικά δεν θα "χτυπήσει" η κάρτα κατά τη συναλλαγή αλλά θα πληρώσεις κάτι περίεργους τόκους αν δεν κάνω λάθος. Δεν μου έχει τύχει ακόμα αυτό οπότε ας μας ενημερώσει κάποιος αλλος. Η πιστωτική λειτουργεί σε αγορες από ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα όπως και η χρεωστική. Πας και πληρώνεις με αυτήν αντί με μετρητά. Να θυμάσαι το Pin γιατί σε αγορές πάνω από 25ευρώ σε ανέπαφες συναλλαγές το ζητάει. Καλό είναι να εξοφλείς όλο το ποσό γιατί τα επιτόκια ξυρίζουν.
pvpx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το πιστωτικό όριο αγορών είναι 3000. Μέσα στο e-banking μου γραφεί ότι ημερομηνία έκδοσης είναι 18 του μηνός κα ημ πληρωμής 13. Έχω δηλώσει να γίνεται ολική εξόφληση. Τι εννοείς περιέργους τόκους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα