Amelia Benavides Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω και να καταλάβω κάτι που έγινε στο Μέσεντζερ μου. Μίλησα εχθες το βράδυ μέχρι τις 12:30. Το πρωί μου είπαν πως δεν υπήρχε η συνήθης ένδειξη "ενεργός πριν 6 ώρες" π.χ. Δεν υπήρχε τίποτα. Κενό. Πως γίνεται αφού εγώ, ούτε απενεργοποίησα το τηλέφωνο, ούτε το έκλεισα, ουτε απενεργοποίησα το Μέσεντζερ. Τίποτα απολύτως. Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως κάποια τεκμηριωμένη απάντηση. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
web_assasin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν χρειαζεται τεκμηριωμενη απαντηση.Πολλες φορες του τη βιδωνει και δε δειχνει ενδειξη. Δεν ειναι και η καλυτερη αυτη η εφαρμογη σαν προγραμμα ας πουμε.. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2017 από web_assasin
Amelia Benavides Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω τελικά πως έχεις δίκιο. Ορισμένες φορές δεν υπάρχει λόγος που γίνεται ή δεν γίνεται κάτι. Να είσαι καλά. Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω τελικά πως έχεις δίκιο. Ορισμένες φορές δεν υπάρχει λόγος που γίνεται ή δεν γίνεται κάτι. Να είσαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα