Manjaro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν πάτοι που αντικαθιστούν τους υπάρχοντες και πάτοι που μπαίνουν πάνω σε άλλους. Στην περίπτωση που αντικαθιστούν τους υπάρχοντες ή δεν θα γράφει τιποτα η συσκευασία ή θα γράφει πως πρέπει να αφαιρέσεις τους υπάρχοντες. Αν είναι για να μπουν πάνω απο τους υπάρχοντες πάτους τότε θα το γράφει σίγουρα η συσκευασία γιατι πρόκειται περι ειδικού προϊόντος.
papoys1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω εντοπίσει στο παζάρι του σχιστού ένα Έλληνα μικροεπιχειματία κατασκευής δερμάτινων ειδών (ζώνες κυρίως τσάντες πορτοφόλια) που πουλάει και δερμάτινους πάτους σκληρούς και μαλακούς επεξεργασμένους και κομμένους από τον ίδιο στην τιμή των 2 ευρώ το ζευγάρι. Όταν χρειαστώ παίρνω 1-2 ζευγάρια. Σας πληροφορώ ότι είναι ανθεκτικοί , υγιεινοί για τα πόδια και οι καλίτεροι πάτοι από όσους έχω αγοράσει μέχρι σήμερα. Επίσης πουλάει και γνήσιο μαλακό επεξεργασμένο δέρμα αυτοκινήτου στην καλίτερη τιμή της αγοράς. Μην πληρώνεται τις βλακείες 5 και 10 ευρώ οι οποίες σε ένα μήνα διαλύονται μυρίζουν άσχημα και μαζεύονται μπροστά ή στην άκρη του παπουτσιού και μας δυσκολεύουν στο περπάτημα.
Manjaro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για αυτά εδώ https://www.amazon.de/Superfeet-DMP-Copper-Einlegesohlen-Orthop%C3%A4disch-Braun/dp/B00434JPQO/ref=sr_1_23?ie=UTF8&qid=1506337498&sr=8-23&keywords=Superfeet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα