xristosp59 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 πηγα στην νοβα (forthen) σημερα και ρωτησα, ειναι 189/χρονο οχι 150 επισης αυτο το fast path ειναι δωρεαν? δηλαδη και τωρα που εχουμε forthnet στο κανονικο το σπιτι μας μπορω να παρω τηλεφωνο και να το ζητησω? και πιο router θα προτεινες? εγω Site: αυτο ειχα στο νου μου
LambisElef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Για router δεν ξέρω, δε μπορώ να προτείνω. Μπορείς να το κάνεις, αλλά να ξέρεις θα χάσεις και 1-2 mpbs στην ταχύτητα.
xristosp59 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ;-; 4 πιανω, δηλαδη θα παω στα 2? XD ε οχι τετοια καταντια
LambisElef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αν πιάνεις 4 δεν ξέρω τι γίνεται, είναι η γραμμή κλειδωμένη στα 4; Αν ναι ίσως δεν χάσεις σε ταχύτητα, πάρε τηλέφωνο και μάθε. Μπορείς επίσης να το βγάλεις το fast path με τον ίδιο τρόπο, απλά με ένα τηλέφωνο στις βλάβες τους.
xristosp59 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν λενε κλειδωμένη τι εννοούνε? οτι μας ειναι 4 πχ? (4.75 μου βγαζει στο speedtest)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα