Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα λιγα λεφτα παρα πανω ισως ειναι 10 ευρω ισως και 30. Δεν μιλαμε για 100 και βαλε...

Εσυ δηλαδη θα εκανες αυτο που λεμε και θα εδινες -30 ευρω για 6 χρονια πισω? Ε δεν νομιζω...Επισης οταν ο καθε οικογενειαρχης που λες εχει τον χρονο και τα όποια χρηματα για να παιξει λιγα παιχνιδακια, τοτε σιγουρα θα εχει και το +30 για να κανει το καλυτερο δυνατο...

Αυτο που λες για ενφια κτλ ισχυει για τον οικογενειαρχη που δεν μπορει να σπαταλησει ουτε για τον 8350 μεταχειρισμενο...

ΥΓ.  Εδω και ωρα πλεον μιλαμε γενικα για τετοιου ειδους αγορες και το σκεπτικο τους....

Μην παρεξηγηθει ο TS γιατι εχουμε φυγει πλεον απο το συγκεκριμενο κτλ κτλ κτλ... :-)

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1)Καλά και ωραία όλα αυτά αλλά ο άνθρωπος είπε 500 φορές ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει τις παλιές μνήμες. 

1) Κακώς ήθελε να τις κρατήσει. Ακόμα και στο ράφι όμως να τις έβαζε στο έγραψα πρωτύτερα.

r3 + a320 + 8gbddr4 > 8350 + msi 970 + 16gb ddr3 = 200 ευρώ.

Δε χρειαζόταν να δώσει ούτε 1 ευρώ παραπάνω και δεν χρειαζόταν να πουλήσει τίποτα.

Δεν ξέρω τι είναι τόσο δυσνόητο ειλικρινά.

Συνεπώς, με την λογική σου μπορούσε να δώσει 40 ευρώ για σάπια μητρική ΑΜ3+ που στο πρώτο overclock θα τα παίξει και 110 για τον 8350, σύνολο 150 ευρώ και να μην αγοράσει τίποτε άλλο αντί να δώσει 220 για σύστημα με μητρική που δεν αντέχει overclock και τα έξτρα 70 που θα γλίτωνε, να τα έβαζε για μια καλύτερη κάρτα γραφικών από την RX 460, αφού και Threadripper να είχε αγοράσει, με την 460 δεν μπορεί να περιμένει πολλά.

Τι λες καλέ μου άνθρωπε? Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου και θες και να ερμεύσεις τη λογική μου....

Η λογική μου αφορά αγορά am4. Τι δεν καταλαβαίνεις? Δεν έχω αναφέρει πουθενά για αγορά am3

είτε φτηνά είτε ακριβά.

• Like 2
Δημοσ.

1)Η όλη συζήτηση ξεκίνησε όχι με το αν άξιζαν τα λεφτά που έδωσε αλλά από κάποιους που έλεγαν ότι ο 8350 σέρνεται στα ΑΑΑ παιχνίδια 

Ναι σε αρκετά είναι ανεπαρκής, ακόμα κι εκεί που δεν είναι, δεν είναι συμφέρουσα αγορά.

Απλά το "λίγα λεφτά παραπάνω" έχει διαφορετική αξία για τον καθένα. 

Δεν υπάρχει αυτή η παπάτζα που γράφεις και ξαναγράφεις. Άντε να ΄ναι κάνα 10άρικο κι αν.

Στο ξαναγράφω.

και οι απουλητες ddr3 στο ραφι. 

• Like 2
Δημοσ.

Zelomoth, εξήγησα τον λόγο που είπα ότι είναι καλή αγορά. Μη το κουράζουμε λέγοντας τα ίδια. Αυτά που μου λες τώρα εσύ, τα έγραψα στο προηγούμενο σχόλιο. Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Η όλη συζήτηση ξεκίνησε όχι με το αν άξιζαν τα λεφτά που έδωσε αλλά από κάποιους που έλεγαν ότι ο 8350 σέρνεται στα ΑΑΑ παιχνίδια και ιδιαίτερα επειδή μερικοί παρουσίαζαν την αγορά του λες και έριξε κανένα βιολογικό όπλο σε νηπιαγωγείο.

Απλά το "λίγα λεφτά παραπάνω" έχει διαφορετική αξία για τον καθένα. Πχ για μένα ως άγαμο gamer ένα επιπλέον 100ευρω μπορεί να είναι ευχάριστη οικονομική θυσία, για έναν οικογενειάρχη που θέλει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ απαγορευτική.

Αυτό το pc πήρε, να το χαρεί. Δε τρέχει τίποτα που δε πήρε R3, δεν ήρθε η συντέλεια του σύμπαντος. Πάμε παρακάτω.

Συνεχίζεις να μην θες να παραδεχτείς απλά ότι λες θεωρητικές χαζομάρες απλά για να καλύψεις την ασχετοσύνη σου.Με την ίδια λογική γιατί να μην πάρει H81+4460 αφού ήθελε ddr3 μνήμες?Η γιατί όχι έναν pentium αφού το ζητούμενο είναι το assassins creed 2 και πρέπει να χειροκροτάμε κιόλας που τα κατάφερε ο fx.

Α ναι γιατί δεν τρέχει bf1,το οποίο είναι το νούμερο 2 σλόγκαν μετά το quad core του 2007 :-D  

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σε αρκετά είναι ανεπαρκής, ακόμα κι εκεί που δεν είναι, δεν είναι συμφέρουσα αγορά.

Δεν υπάρχει αυτή η παπάτζα που γράφεις και ξαναγράφεις. Άντε να ΄ναι κάνα 10άρικο κι αν.

Στο ξαναγράφω.

και οι απουλητες ddr3 στο ραφι. 

Κι εγω το +λιγο παρα πανω που λεω μεγιστο ειναι επειδη μπορει να χωρεσει η΄ R5 1400 η΄ ΑΒ350!

Εχει μια θαλασσα εξω παιδια....μουρλια!  Ειμαι ετοιμος για καλαμαρια νομιζω.... :-D

Δημοσ.

Κι εγω το +λιγο παρα πανω που λεω μεγιστο ειναι επειδη μπορει να χωρεσει η΄ R5 1400 η΄ ΑΒ350!

Εχει μια θαλασσα εξω παιδια....μουρλια!  Ειμαι ετοιμος για καλαμαρια νομιζω.... :-D

Και πολύ σωστά λες (και για τα δύο)!

Ελατε να ενωθουμε να κανουμε report τον WHite που το ξεκινησε ολο αυτο..Εγω παντος πατησα ηδη την σκανδαλη...  :rolleyes:

Σαγαπώ:)

Δημοσ.

Συνεχίζεις να μην θες να παραδεχτείς απλά ότι λες θεωρητικές χαζομάρες απλά για να καλύψεις την ασχετοσύνη σου.Με την ίδια λογική γιατί να μην πάρει H81+4460 αφού ήθελε ddr3 μνήμες?Η γιατί όχι έναν pentium αφού το ζητούμενο είναι το assassins creed 2 και πρέπει να χειροκροτάμε κιόλας που τα κατάφερε ο fx.

Α ναι γιατί δεν τρέχει bf1,το οποίο είναι το νούμερο 2 σλόγκαν μετά το quad core του 2007 :-D  

Το ποιος λέει χαζομάρες και το ποιος έχει πρόβλημα αντίληψης φαίνεται από το άλλα ντ' άλλων βλακώδες σχόλιο που έγραψες απλά για να (νομίζεις) ότι είπες εξυπνάδα. Ο άνθρωπος δεν είπε ότι το peak του θέλει να είναι το AC2. Είπε ότι θέλει να παίζει επαρκώς σύγχρονα παιχνίδια και να κρατήσει τις DDR3. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό? Δεν είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή οι DDR3 αλλά η μετέπειτα επιλογή του αφού αποφάσισε ότι θέλει να τις κρατήσει.

Στο ξαναγράφω.

Κανα δεκάρικο?

Σε χαμηλότερες τιμές σκρουτζ.

8350 = 110

ΑSRock N68 = 40 ευρώ.

Ram = 0

Σύνολο 150 ευρώ.

R3 = 105

A320 = 48 ευρώ

8GB μνήμη της προκοπής με ενσωματωμένη ψύκτρα = 70 ευρώ

Σύνολο 223

223-150= 73 ευρώ διαφορά. Αυτό είναι το "κανένα δεκάρικο" που έγραψες.Διάβασε πιο κάτω το λόγο που αναφέρω την N68.

Επίσης λες συνεχώς ότι είναι ανεπαρκής αλλά δεν μου έχεις φέρει ΕΝΑ παράδειγμα σύγχρονου ΑΑΑ τίτλου που δεν πιάνει τα 60fps σε High Settings (και Ultra ακόμα). Παρά μόνο αοριστίες για "ψάξε να βρεις βίντεο"...

1) Κακώς ήθελε να τις κρατήσει. Ακόμα και στο ράφι όμως να τις έβαζε στο έγραψα πρωτύτερα.

Δε χρειαζόταν να δώσει ούτε 1 ευρώ παραπάνω και δεν χρειαζόταν να πουλήσει τίποτα.

Δεν ξέρω τι είναι τόσο δυσνόητο ειλικρινά.

Τι λες καλέ μου άνθρωπε? Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου και θες και να ερμεύσεις τη λογική μου....

Η λογική μου αφορά αγορά am4. Τι δεν καταλαβαίνεις? Δεν έχω αναφέρει πουθενά για αγορά am3

είτε φτηνά είτε ακριβά.

Άλλα γράφω, άλλα καταλαβαίνεις. Καμία λογική σου δεν παραφράζω. Για να ρίξεις το μπάτζετ, παίρνεις τη πιο φτηνή ΑΜ4 mb που υπάρχει. Με την ίδια λογική παίρνω και γω τη πιο φτηνή ΑΜ3 MB που υπάρχει και λέω ότι με αυτή τη λογική, θα μπορούσε και να τη βγάλει ακόμη πιο τζάμπα με τον 8350. Τα 8GB ram που βάζεις είναι επίσης ότι φθηνότερο. Η μητρική που αγόρασε είναι ανώτερη σε ποιότητα από την μητρική που παρέθεσες. Αυτό κρίνω. Αν πάμε σε μια ποιοτική αγορά μητρικής για ΑΜ4, τα 200 ευρώ είναι μόνο στο μυαλό σου. Aυτό λέω τόση ώρα.

Δημοσ.

Και πολύ σωστά λες (και για τα δύο)!

Σαγαπώ :)

Με απατας παλιο ψοφημι? Τα ιδια λες τελικα σε ολους??? :D  :P  :-D

Το ποιος λέει χαζομάρες και το ποιος έχει πρόβλημα αντίληψης φαίνεται από το άλλα ντ' άλλων βλακώδες σχόλιο που έγραψες απλά για να (νομίζεις) ότι είπες εξυπνάδα. Ο άνθρωπος δεν είπε ότι το peak του θέλει να είναι το AC2. Είπε ότι θέλει να παίζει επαρκώς σύγχρονα παιχνίδια και να κρατήσει τις DDR3. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό? Δεν είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή οι DDR3 αλλά η μετέπειτα επιλογή του αφού αποφάσισε ότι θέλει να τις κρατήσει.

Κανα δεκάρικο?

Σε χαμηλότερες τιμές σκρουτζ.

8350 = 110

ΑSRock N68 = 40 ευρώ.

Ram = 0

Σύνολο 150 ευρώ.

R3 = 105

A320 = 48 ευρώ

8GB μνήμη της προκοπής με ενσωματωμένη ψύκτρα = 70 ευρώ

Σύνολο 223

223-150= 73 ευρώ διαφορά. Αυτό είναι το "κανένα δεκάρικο" που έγραψες.

Άλλα γράφω, άλλα καταλαβαίνεις. Καμία λογική σου δεν παραφράζω. Για να ρίξεις το μπάτζετ, παίρνεις τη πιο φτηνή ΑΜ4 mb που υπάρχει. Με την ίδια λογική παίρνω και γω τη πιο φτηνή ΑΜ3 MB που υπάρχει και λέω ότι με αυτή τη λογική, θα μπορούσε και να τη βγάλει ακόμη πιο τζάμπα με τον 8350. Τα 8GB ram που βάζεις είναι επίσης ότι φθηνότερο. Η μητρική που αγόρασε είναι ανώτερη σε ποιότητα από την μητρική που παρέθεσες. Αυτό κρίνω. Αν πάμε σε μια ποιοτική αγορά μητρικής για ΑΜ4, τα 200 ευρώ είναι μόνο στο μυαλό σου.

Συγκεντρωσου καποια στιγμη κι ελα στο περιβαλλον μας! Η διαφορα που λες ειναι οι πουλημενες μνημες ddr3 16gb! 

Δημοσ.

Μια που όλοι του κεφαλιού μας λέμε,μετά τα τέλεια μαγειρεμένα μαθηματικά σου σε κάθε περίπτωση...μήπως θες να κάνεις μια προσπάθεια και με το h81+4460?Που για χαβαλέ το ξεκίνησα για τον λάθος συλλογισμό σου αλλά για πάμε μία..

Δημοσ.

Δε πείθει ούτε μεθυσμένο.

asrock n68 με 8350 βασισμένο σε κάποιο λογικό περαλλήρημα...

Το am4 θέλει 70 ευρώ μνήμη... -50 +20 να το το 70άρι..

Πάλι καλά γιατί μπορούσε να βάλει και 4133 c18 στο am4, να έβρισκε και στο ντουλάπι του μια

am3 να του τη χαρίσει και να πάει στα 500 η διαφορά

Κλάμα...

μάστορα Msi 970 + 8350 κάνουν 200. Φτιάχτο κάπως να κάνει 50 για να βγει και vfm ο 8350.

είσαι τόσο άσχετος που δεν κατλαβαίνεις ότι ένα όποιο a320 σηκώνει χαλάρα, πολύ χαλαρά

ένα r3 και μπορεί και r5 αναλόγως ποιότητας, ενώ το Msi παίζεται αν θα μπορεί να αντέξει 

τον 8350, για το n68 γελάει το forum.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν δεν βγαίνουν τα μαθηματικά πατάμε σε 16gb ram.

Όταν δεν βγαίνουν οι επιδόσεις δεν έχει σημασία το σύστημα αφού δεν υπάρχει καλή gpu

Κλασσική περίπτωση που βλέπουμε ότι θέλουμε..το ότι χρειάζεται ψύκτρα το "παιδί" όπως είπε,προφανώς ασχολίαστο

Ποιον εκφράζει το "άλλα αντ’ άλλων" δεν ξέρω 

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται ψύκτρα ο 8350 δεν ξέρεις εσύ (ξέχασε να την προσθέσει στα 3 το λάδι 3 το ξύδι ο μαθηματικός)

και με το msi θα κάνει και oc.... χωρίς ψύκτρα... αγιουτο δλδ.

• Like 2
Δημοσ.

Άλλα ντ' άλλων για μια ακόμη φορά. Τι κάνεις Γιάννη? Κουκιά σπέρνω.

Ρε άνθρωπα, αυτό που σου λέω είναι ότι για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ επιλογή μητρικής ΑΜ4, θα πας σε κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από την α320. Δηλαδή αν ο άνθρωπος αντί να δώσει όσα έδωσε για τον 8350, ήθελε να τα δώσει για R3, δεν θα έπρεπε να πάει σε α320 αλλά σε B350. Τα 200 ευρώ που λες είναι για μέρη ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Η μητρική που αγόρασε για τον 8350 ΔΕΝ είναι της πλάκας. Μιλώ για ποιότητα, όχι για επιδόσεις. Οκ, είναι εξ' ορισμού της πλάκας λόγω του ότι είναι MSI, αλλά και πάλι είναι πιο ανθεκτική από μια φτηνιάρικη που δεν αντέχει το παραμικρό overclock.

Ναι, άμα πάρεις μέρη της πλάκας απλά για να τρέχει ο R3, τα πιάνεις τα 200. Ευχαριστημένος? Για το ότι έδωσε 80 για τη συγκεκριμένη μητρική, το κατέκρινα από τη πρώτη στιγμή ως περιττό έξοδο όπως και την 460 ως κακή επιλογή.

Τέλος, θα μπορούσες να μιλάς πιο ευγενικά όπως ευγενικά σου απευθύνομαι και εγώ. Διότι διακρίνω μια έντονη ειρωνεία σε κάθε σου σχόλιο.

Όταν δεν βγαίνουν τα μαθηματικά πατάμε σε 16gb ram.

Όταν δεν βγαίνουν οι επιδόσεις δεν έχει σημασία το σύστημα αφού δεν υπάρχει καλή gpu

Κλασσική περίπτωση που βλέπουμε ότι θέλουμε..το ότι χρειάζεται ψύκτρα το "παιδί" όπως είπε,προφανώς ασχολίαστο

Ποιον εκφράζει το "άλλα αντ’ άλλων" δεν ξέρω 

Ειδικά εσένα που δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για low end συστήματα, όπου με μπάτζετ για κάρτα γραφικών μόλις 110 ευρώ δεν πας για τίποτα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...