vasilisness Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο forum, έχω στην κατοχή μου εδώ και ένα μήνα το redmi note 4 και παρατηρώ ένα θεματάκι με την οθόνη. όταν έχω για αρκετή ώρα ανοιχτή μία εφαρμογή, τα εικονίδια της εφαρμογής αυτής "γράφουν" πάνω στην οθόνη, κυρίως στο άνω και κάτω μέρος της οθόνης (αν μπορώ να το περιγράψω σωστά) με αποτέλεσμα για αρκετό χρονικό διάστημα μετά το κλείσιμο της εφαρμογής αυτής να βλέπω ακόμη τα εικονίδια της στην οθόνη. Επισυνάπτω και τις παρακάτω φωτογραφίες γιατί δεν ξέρω αν με την παραπάνω περίεργη περιγραφή έγινα κατανοητός. Αυτό να φανταστώ δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά, σωστά;
saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Από πού το πήρες? Και πια rom φοράει.
vasilisness Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Το αγόρασα απο Skroutzομαγαζο και εχει miui global 8.5 stable
saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Από ποιο! Την αναβάθμιση που ήρθε τελευταία την πήρες?
vasilisness Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 απο το gadget-shop το αγορασα και ναι πηρα την τελευταια αναβαθμιση, αλλα το προβλημα υπηρχε και πριν απο αυτη και τωρα
saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μετά την αναβάθμιση του έκανες επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων?
vasilisness Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ναι αλλά και πάλι μετά την εκ νέου εκκίνηση του κινητού παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο. λες να είναι κάποιο θέμα με την rom?
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε Νικολα ,τι σχεση εχει το ghosting με την ρομ;;;. Φιλε μου,αποδεξου το και ζησε με αυτο.... Οι ips οθονες το εχουν αυτο το θεμα. Το καλο ειναι οτι δεν ειναι μονιμο. Μετα απο λιγο φευγει,αφου αλλαξει η "οθονη" που βλεπεις και να αφησει αυτην πλεον το ghost της. Στις amoled της Samsung, θα το δεις πιο δυσκολα,αλλα ειναι μονιμο
saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε Νικολα ,τι σχεση εχει το ghosting με την ρομ;;;. Φιλε μου,αποδεξου το και ζησε με αυτο.... Οι ips οθονες το εχουν αυτο το θεμα. Το καλο ειναι οτι δεν ειναι μονιμο. Μετα απο λιγο φευγει,αφου αλλαξει η "οθονη" που βλεπεις και να αφησει αυτην πλεον το ghost της. Στις amoled της Samsung, θα το δεις πιο δυσκολα,αλλα ειναι μονιμοΕγώ δηλαδή πως δεν έχω και στα 3 !!!ναι αλλά και πάλι μετά την εκ νέου εκκίνηση του κινητού παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο. λες να είναι κάποιο θέμα με την rom?Δεν γνωρίζω προσπαθώ να δω όλες τις εκδοχές....
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ελπιζω γνωριζεις οτι ολα τα g4 δεν καψαν μητρικη. Οτι ολα τα note 7 δεν ανατιναχθηκαν. Δεν το συνεχιζω. Το οτι αποδιδεις το ghosting σε ρομ, απλα το προσπερνω... 1
vasilisness Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε Νικολα ,τι σχεση εχει το ghosting με την ρομ;;;. Φιλε μου,αποδεξου το και ζησε με αυτο.... Οι ips οθονες το εχουν αυτο το θεμα. Το καλο ειναι οτι δεν ειναι μονιμο. Μετα απο λιγο φευγει,αφου αλλαξει η "οθονη" που βλεπεις και να αφησει αυτην πλεον το ghost της. Στις amoled της Samsung, θα το δεις πιο δυσκολα,αλλα ειναι μονιμο άρα απ'ότι καταλαβαίνω αυτό είναι κατα κάποιο τρόπο φυσιολογικό για τις ips οθονες;
saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδέχεται όμως να μην έχει την σωστή οθόνη (panels), ότι σε μερικά κινητά υπάρχουν 2-3 κωδική . Άλλοι βάζουν καλή και άλλη όχι και τόσο. Και αυτό μου το είπαν πρόσφατα που εδωσα το le max 2 γιατί με ρώτησαν πια οθόνη φοράει και εγώ δεν ήξερα να απαντήσω. Μόνο αυτή που ψάχνονται τα ξέρουν .
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσιολογικο.... Μπορεις να το πεις και ετσι αφου ΔΕΝ το καλυπτουν οι εγγυησεις... Ενδέχεται όμως να μην έχει την σωστή οθόνη (panels), ότι σε μερικά κινητά υπάρχουν 2-3 κωδική . Άλλοι βάζουν καλή και άλλη όχι και τόσο. Και αυτό μου το είπαν πρόσφατα που εδωσα το le max 2 γιατί με ρώτησαν πια οθόνη φοράει και εγώ δεν ήξερα να απαντήσω. Μόνο αυτή που ψάχνονται τα ξέρουν . Υπαρχουν 2-3 κωδικοι γιατι το εργοστασιο προμηθευεται οθονες απο πολλους κατασκευαστες....Samsung lg sharp κτλ. Επισης,οταν λες "αλλοι βαζουν σωστη και αλλοι οχι",τι ακριβως εννοεις;;;;. Δεν ειναι ενας ο κατασκευαστης(le eco) ;
ziaba Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Σίγουρα είναι το note 4 μήπως είναι το note pro?
vasilisness Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 σίγουρα είναι το note 4. Σίγουρα είναι το note 4 μήπως είναι το note pro? εχεις παρατηρησει το ιδιο σε note pro ή έχεις ακούσει/διαβάσει για το ίδιο θεμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα