zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Για άλλη μια φορά ζητάω τη βοήθειά σας Εδώ και χρόνια θέλω να πάρω ένα κινητό με πενάκι, μου φαίνεται πολύ χρήσιμο και πολύ ιδιαίτερο. Πιο εύκολο στο σερφάρισμα, ακρίβεια, επιλογή κειμένου, χειρόγραφες σημειώσεις (αυτό ειδικά το βρίσκω πολύ χρήσιμο) κλπ. Δυστυχώς άλλη εναλλακτική πέρα από samsung δεν υπάρχει οπότε σκέφτομαι αν αξίζει τώρα η αγορά ενός note 3 ή 4 (αν αξίζει η διαγορά στην τιμή) και ποιου μοντέλου γιατί έχω ψιλομπερδευτεί...(neo, edge, dual, διαφορετικοί επεξεργαστές κλπ). Μεταχειρισμένο κατά πάσα πιθανότητα αφού καινούργιο μόνο μια έκδοση του 4 έχω δει. Το 5 δεν με ενδιαφέρει λόγω μη αποσπώμενης μπαταρίας και μη υποδοχής για κάρτα μνήμης. Τα ακόμα πιο καινούργια επίσης δεν με ενδιαφέρουν λόγω κόστους. Η χρήση που το θέλω είναι κυρίως σερφάρισμα, σημειώσεις, μερικές φωτογραφίες και βασικές εφαρμογές. Απλά πράγματα δηλαδή. Τι λέτε;
plpapadopoulos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι το 3. Δε ξέρω πόσο το δίνουν μεταχειρισμένο για να σου πώ αν αξίζει ή όχι, αυτό που έχω το λατρεύω και το έχω κι εγώ για δεύτερο και με έχει καταβολέψει. Φαντάζομαι αν το δίνουν όχι πάνω από κάνα 150άρι, είναι καλά λόγω της πένας. Αλλιώς βρίσκεις καλό κινέζικο να πάρεις και κατά πάσα πιθανότητα και πιό δυνατό. 1
ziaba Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 μόνο ένα να πω να προσέχεις γιατί παίζουν πολλά note ανακατασκευής από κινέζους ... ψάξε για αγορασμένο καινούριο με απόδειξή .... και αν είναι ελληνικό ακόμα καλύτερά 1
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Zio έχω συνάδελφο ψείρας εντελώς, θες να σε φέρω σε επαφή; ίσως το δώσει μου είχε πει. Στην πένα είναι με πολλές θήκες κουτί κλπ. 1
Pseudonumo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγαινε στο 4, κρίμα είναι να πας σε Lollipop...Έχει και OIS στην κάμερα και γενικώς καλύτερη συσκευή και πιο όμορφο 1
kataramenos32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ενα καλοδιατηρημενο note 4 θα σε καλυψει μια χαρα για τη χρηση που θελεις 1
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ζιο αν ειναι να παρεις καποιο, παρε το 4. Θεωρω πως ειναι αρκετα πληρης συσκευη σε θεμα h/w και με μια μπαταρια που ισως χρειαστει να του βαλεις θα εισαι οκ. Και το 3 ειναι καλο, απλως προσωπικα πιστευω πως το 4 ειναι αρκετα καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη με βαση αυτα που θελεις. 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Νομίζω ότι πάω προς το 4 αφού αν με βολέψει όσο φαντάζομαι δεν θα αλλάξω σύντομα κινητό (μπορεί κατά το 2020 να πάρω το note 8! ).
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγα σε note 4 τελικά και το περιμένω, για να δούμε 3
AlienTechGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγα σε note 4 τελικά και το περιμένω, για να δούμε Καλορίζικο zio. Είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς! 1
tarirs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλος έχει το iphone se 32gb και σκέφτεται ανταλλαγη με ΝΟΤΕ 4 αξίζει παιδιά τόσο ετών κινητό;
VonLoutsos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλος έχει το iphone se 32gb και σκέφτεται ανταλλαγη με ΝΟΤΕ 4 αξίζει παιδιά τόσο ετών κινητό; Υπάρχουν τόσες Rom για αυτά τα κινητά εκει έξω που ακόμα και με το Note II είσαι σε καλό επίπεδο.... Αλλά και σκέτο να το αφήσει, δεν θα έχει κάποιο θέμα, ούτε θα ψήνει τον εγκέφαλό του... 2
tarirs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοείς ότι αξίζει να το ανταλλάξει..... Επειδή σκέφτεται και την μεταπωλητική αξία για αργοτερα
VonLoutsos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοείς ότι αξίζει να το ανταλλάξει..... Επειδή σκέφτεται και την μεταπωλητική αξία για αργοτερα Μεταπωλητική αξία δεν ξέρω τι θα έχει, ίσως μεγαλυτερη με το iphone αλλά τα Note ήταν άλλη κατηγορία συσκευής. Και αν το συγκρίνεις και με το SE θα δει διαφορά, ειδικά στην οθόνη. Πλεον και με τα μεγέθη που πάιζουν είναι κάτι υπερδυνατό με μόνη διαφοροποίηση σχεδόν το πενάκι. Το πρόβλημα είναι πως μετά το Note το χάος, μετά το Note το τίποτα....
ziaba Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοείς ότι αξίζει να το ανταλλάξει..... Επειδή σκέφτεται και την μεταπωλητική αξία για αργοτερα Όχι δεν αξίζει το note 4 είναι δεινόσαυρος μπροστά στο 32αρι se που ναι έκδοση του 2017
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα