Anorymous Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εδω και χρονια ειχα ενα προφιλ στο τουιτερ που αφορουσε ενα τεχνολογικο μπλοκ, πλεον το εχω αφησει το μπλοκ αλλα στο προφιλ΄του τουιτερ ειμαι πιο ενεργος και κανω τουιτ για χαβαλε και ασχετα με την τεχνολογια που εχουν αρκετη απηχηση. Σκέφτομαι λοιπον να μην κανω νεο προφιλ και χασω τους followers να αλλαξω ονομα γινετε κατι τετοιο ?
mary Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι γινεται. Πας επανω δεξια Προφιλ-> στα δεξια επεξεργασια προφιλ και αλλαζεις το ονομα Για το username, παλι επανω δεξια->ρυθμισεις και απορρητο->(στα αριστερα) λογαριασμος -> ονομα χρηστη. 2
Anorymous Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι γινεται. Πας επανω δεξια Προφιλ-> στα δεξια επεξεργασια προφιλ και αλλαζεις το ονομα Για το username, παλι επανω δεξια->ρυθμισεις και απορρητο->(στα αριστερα) λογαριασμος -> ονομα χρηστη. να σε ρωτησω αλλαζει ολο δηλαδη πχ αν εχω ονομα insomnia.gr @ insomnia αλλαζουν και τα δυο μπορω δηλαδη να το κανω insomnia.com @ insomnia2
mary Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 να σε ρωτησω αλλαζει ολο δηλαδη πχ αν εχω ονομα insomnia.gr @ insomnia αλλαζουν και τα δυο μπορω δηλαδη να το κανω insomnia.com @ insomnia2 Αλλαζουν και τα 2. Και το Μητσος και το απο κατω @mitsos Αλλά το καθενα αλλάζει απο αλλού. Τσεκαρε οτι σου εγραψα και θα καταλαβεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα