Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και περίπου 2 χρόνια έχουμε ενημερώσει το insomnia ότι το παρακάτω post που δημοσιεύουν και αναφέρεται σε ένα site που δεν υπάρχει πλέον μας προκαλεί μεγάλη ζημιά λόγω συνωνυμίας! Εμείς λειτουργούμε το 1eshop.gr και όχι το 1e-shop.gr που αναφέρεται με αρνητικά σχόλια στο post:

http://www.insomnia.gr/topic/514638-μακρυα-απο-το-1e-shop/

To insomnia έχει αρνηθεί να αποσύρει αυτό το δημοσίευμα, που δεν έχει έτσι κι αλλιώς καμία αξία, γιατί είναι από το 2014 και για μια επιχείρηση που δεν υπάρχει πλέον! Επίσης το έχουν κλειδώσει και δεν μπορούμε να προσθέσουμε μια διευκρίνηση ότι δεν αναφέρεται στο δικό μας site, το 1eshop.gr.

Ως αποτέλεσμα έχουμε καθημερινά τηλέφωνα όλα αυτά τα χρόνια και πρέπει να εξηγούμε ότι δεν είμαστε εμείς και φυσικά έχουμε άδικα και όλη την σχετική δυσφήμιση.

Ρωτάω άλλη μια φορά λοιπόν, γιατί το insomnia αρνείτε να αποσύρει αυτό το άχρηστο και επιζήμιο post που εντελώς άδικα έχει συνδεθεί με την επιχειρησή μας από τις μηχανες αναζήτησης?

Περιμένω επιτέλους μια άμεση απάντηση και λύση σε αυτό το θέμα που μας διασύρει άδικα 4 χρόνια τώρα!

Ευχαριστώ

1eshop.gr

Δημοσ.

Εγώ πάντως είδα τώρα το thread και δεν διάβασα κάπου για το 1eshop.gr αλλά 1e-shop. 

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ. είναι πως αυτοί που σε παίρνουν τηλέφωνο, είναι τυφλοί και θέλουν γυαλιά.

Το λέει καθαρά στον τίτλο του thread. 1-(ΠΑΥΛΑ)eshop. 

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να θες να κάνεις διαφήμιση στην εταιρία σου και γιαυτό να άνοιξες το thread. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το επιχειρούν εδώ μέσα. 

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε ασε το παραμυθακι σου

Κανεις δεν βλεπει ενα θεμα του 2014

Καλη η διαφημιση αλλα αλλου αυτα.

Για γράψε στο google 1eshop (που είναι το κατάστημα που λειτουργεί o TS) και πες μου τι βγάζει σαν δεύτερο αποτέλεσμα.

Δεν τον υπερασπίζομαι απαραίτητα αλλά έχει βάση αυτό που λέει περί δυσφήμισης.

Κατά την γνώμη μου όμως, δεν είναι υποχρεωμένο το insomnia να σβήσει νήμα. Θα μπορούσε να προσθέσει ένα ποστ στο νήμα που να λέει ότι δεν είναι το ίδιο με το 1eshop προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή ακόμα και να το διαγράψει όμως δεν είναι υποχρεωμένο.

• Like 6
Δημοσ.

To ενα ειναι 

www.1eshop.gr/Χονδρική είδη δώρων, τουριστικά, μπιζού, παιχνίδια, οικιακά, εργαλεία, διακόσμηση, φτηνά είδη όλα 1 Ευρώ. Ρούχα στοκ, προσφορών, με το κιλό.

το αλλο 1-eshop με τα κινητα εχει κλεισει ? οποτε μεσω του φοβερου google  search φανταζομαι την τρωει το πρωτο  

Δημοσ.

Για γράψε στο google 1eshop (που είναι το κατάστημα που λειτουργεί o TS) και πες μου τι βγάζει σαν δεύτερο αποτέλεσμα.

Δεν τον υπερασπίζομαι απαραίτητα αλλά έχει βάση αυτό που λέει περί δυσφήμισης.

Κατά την γνώμη μου όμως, δεν είναι υποχρεωμένο το insomnia να σβήσει νήμα. Θα μπορούσε να προσθέσει ένα ποστ στο νήμα που να λέει ότι δεν είναι το ίδιο με το 1eshop προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή ακόμα και να το διαγράψει όμως δεν είναι υποχρεωμένο.

Γ να μην εχει διαγραφει το θεμα καποιος λογως υπαρχει.

Δεν νομιζω να εχουν προηγουμενα μαζι τους.

Δημοσ.

Γ να μην εχει διαγραφει το θεμα καποιος λογως υπαρχει.

Δεν νομιζω να εχουν προηγουμενα μαζι τους.

Χαίρω πολύ. 

Δημοσ.

Τα παράπονα σας στη google και όχι στο Insomnia όπως σας έχουμε απαντήσει και επισήμως. Μπορούμε αν θέλετε να προσθέσουμε κάποια δική σας ενημέρωση όμως σε καμία περίπτωση μη ζητάτε τα ρέστα.

To θέμα θα διαγραφή εντός της ημέρας

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...