Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι τι κέρδος υπολογίζεις να έχεις και αν θα αξίζει ο χρόνος που θα αφιερώνεις.

Χοντρικά πληρώνεις ΕΦΚΑ 27% * των καθαρών κερδών /12 (καταβολή ανα μήνα , στην αρχή θα πληρώνεις τα 160€/μήνα)

Μετά έχει εφορία (καθαρά κέρδη -ΕΦΚΑ) * 22% + προκαταβολή φόρου

Μετά τα 5 χρόνια θα πληρώνεις και 650 τέλος επιτηδεύματος.

Χοντρικά στα 5000€ κέρδος θα σου μένουν λιγότερα από τα μισά

Ας δηλώνει 2000 και θα του μένουν 4.000 απλό, όλοι κλέβουν ας κλέψει κ αυτός. Μόνο εμείς οι μισθωτοί δεν μπορούμε να κλέψουμε.
Δημοσ.

Ανέφερα πως έχει η κατάσταση για απολύτως νόμιμα, από εκεί και πέρα ο καθένας λειτουργεί όπως θέλει και πέρνει και τα αντίστοιχα ρίσκα

Ας δηλώνει 2000 και θα του μένουν 4.000 απλό, όλοι κλέβουν ας κλέψει κ αυτός. Μόνο εμείς οι μισθωτοί δεν μπορούμε να κλέψουμε.

Δημοσ.

Έτσι δεν χρειάζεται να ανοίξει καθόλου, ειδικά αν έχει κι άλλη δουλειά κι έχει ασφάλεια από κει..

Δημοσ.

Έτσι δεν χρειάζεται να ανοίξει καθόλου, ειδικά αν έχει κι άλλη δουλειά κι έχει ασφάλεια από κει..

Εγω ετσι εκανα πριν 20 χρονια ....μια χαρα μεροκαματο εβγαζα , τωρα αυτος αν θελει να εχει ασφαλεια ας δηλωνει τα μισα , τουλαχιστον ετσι θα πει οτι βγαζει κατι αλλιως θα του τα  φαει το κρατος .

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ετσι εκανα πριν 20 χρονια ....μια χαρα μεροκαματο εβγαζα , τωρα αυτος αν θελει να εχει ασφαλεια ας δηλωνει τα μισα , τουλαχιστον ετσι θα πει οτι βγαζει κατι αλλιως θα του τα  φαει το κρατος .

Αν έχει και δεύτερη δουλειά όπως έγραψε ούτε για την ασφάλεια δεν χρειάζεται!

Επίσης δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να έχεις κάνει έναρξη κανονικά και να μη κόβεις αποδείξεις ή να μην έχεις κάνει καθόλου; Εννοώ από άποψη προστίμων κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχει και δεύτερη δουλειά όπως έγραψε ούτε για την ασφάλεια δεν χρειάζεται!

νταξει εγω στην περιπτωση αυτη ολα μαυρα θα τα εκανα -οπως και εκανα απο τα 20 εως τα 25 με εναν φιλο.

Δημοσ.

νταξει εγω στην περιπτωση αυτη ολα μαυρα θα τα εκανα -οπως και εκανα απο τα 20 εως τα 25 με εναν φιλο.

Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! :P :D :D

Δημοσ.

Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! :P :D :D

δεν νομιζω, εδω φτασαμε γιατι το κρατος στην ουσια σου κλεβει το κερδος, ανοιξε μαγαζι και θα καταλαβεις.

Δημοσ.

δεν νομιζω, εδω φτασαμε γιατι το κρατος στην ουσια σου κλεβει το κερδος, ανοιξε μαγαζι και θα καταλαβεις.

Πλάκα κάνω, έχω εμπειρία...:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...