diakoman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, εχω ένα element στον visual composer, συγκεκριμένα μια φόρμα , που θελω να την πάρω και να την αντιγράψω μέσα σε μια αλλη σελίδα του wordpress. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω την ίδια φόρμα ακριβώς, θέλω κάποια κομμάτια της και το ιδιο το θέμα δεν μου έχει τις επιλογές για να μειώσω τα πεδία και να κρατήσω αυτά που θέλω . -Προσπάθησα να τα κρύψω με css, μιας και δεν ειναι υποχρεωτικά, αλλα δεν δουλεύει σωστά και αφήνει μεγάλα κενά τα οποία φεύγουν μόνο μεσα από τον κώδικα. ο κώδικας είναι αυτός εδώ Υπαρχει τρόπος να πάρω την φόρμα και να την κάνω embed με php php snippet plugin μέσα σε μια σελίδα; Τι αλλαγές πρεπει να κάνω γιατι δεν έχω καμία απολύτως ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση/καθοδήγηση
dominotrix Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι δεν χρησιμοποιεις ενα plugin οπως το Contact Form 7 για να φτιαξεις οσες φορμες θελεις; Λόγω ασφαλείας, το Visual Composer δεν επιτρεπει την εισαγωγη PHP μεσα σε οποιοδηποτε element. Απλα εγκατεστησε το CF7, φτιαξε 2 διαφορετικες φορμες και μετα μπες σε καθε μια σελιδα και μεσα απο το VC βρες το CF7 element και προσθεσε το στη σελιδα.
diakoman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι δεν χρησιμοποιεις ενα plugin οπως το Contact Form 7 για να φτιαξεις οσες φορμες θελεις; Λόγω ασφαλείας, το Visual Composer δεν επιτρεπει την εισαγωγη PHP μεσα σε οποιοδηποτε element. Απλα εγκατεστησε το CF7, φτιαξε 2 διαφορετικες φορμες και μετα μπες σε καθε μια σελιδα και μεσα απο το VC βρες το CF7 element και προσθεσε το στη σελιδα. Γιατι η συγκεκριμένη φόρμα κάνει input σε πίνακα βάσης του θέματος που θελω να χρησιμοποιήσω και αλλού. Η αρχική φόρμα είναι καταχώρηση σκάφους συγκεκριμένα η οποία πάνω στον πίνακα που κάνει input είναι στημένο όλο το θέμα, δεν μπορώ να το παρακάμψω δυστυχώς. Για αλλες φόρμες που δεν με ενδιαφέρει αυτό, χρησιμοποιώ CF7 και ακόμα καλύτερα Ez Forms. Επίσης δεν θελω να κανω μεσα σε Element του composer το embed της php. Υπάρχει αλλο plugin γι αυτο .
dominotrix Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεις να δωσεις ενα λινκ με τη συγκεκριμενη σελιδα; Και ποια πεδια θελεις να κρυψεις;
diakoman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεις να δωσεις ενα λινκ με τη συγκεκριμενη σελιδα; Και ποια πεδια θελεις να κρυψεις; Τελικά το πιο έξυπνο και χωρις πολύ χάσιμο χρόνου που μπορούσα να κάνω είναι να βάλω id στα div που ήθελα να κρύψω μιας και είχα πρόσβαση στα php, και στην άλλη φορμα απλα να τα κρύψω τελειως. Οταν το έκανα αρχικά αυτό και εξαφάνιζα ένα .tade_klash φευγαν ολα μαζί , οπότε τωρα ειμαι οκ ! Υ.Γ. μήπως ξέρουμε πως περνάμε shortcode μέσα σε αρχεία php? έχω το [shortcode] από ένα άλλο plugin και θέλω να το βάλω μέσα στο forma.php για παράδειγμα
dominotrix Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 <?php do_shortcode() ?> Ετσι τρεχεις shortcodes μεσω php, καντο ενα google να δεις τι παραμετρους περνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα