Zerg13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Βαλτε τα κατω δεν συμφερει να πας σε στικακι για 9 μηνες, ακομα και για 8. 30 ευρω εχει ο μηνας με στικακι, και αν σας φτασει. Βαλτε απο την αλλη το τελος συνδεσης και το τελος διακοπης, και παλι σας συμφερει, κανα 30 αρι ευρω συνολικα να βγαινει παραπανω η συνδεση στο εννιαμηνο. Εγώ που ήθελα για εννιά μήνες, έβαλα forthnet για 12 μήνες (180€), το έκανα προπληρωμή που βγαίνει 15€/μήνα και στους εννιά έκανα διακοπή. Με το υπόλοιπο των προπληρωμένων μηνών (12-9=3 μήνες) πλήρωσα το πρόστιμο διακοπής και μου γύρισαν πίσω και 9€.Αν δεν κανεις προπληρωμη ποσο ειναι 21,5 ευρω το μηνα; Παντως καλη η ιδεα σου.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχω γραμμή οπότε θα δώσω συνολικά 260 ευρώ. Το πρόστιμο διακοπής είναι 120 ευρώ,εσένα τι λεφτά σου επέστρεψαν δεν κατάλαβα. Η wind έχει ετήσιο συμβόλαιο με στικάκι με 30 gb(που τα θεωρώ αρκετά για ένα άτομο που δεν παίζει ονλάιν παιχνίδια) με 25 ευρώ τον μήνα.
Zerg13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα σου ερθει καμια 400-500 ευρω. δεν παιζουμε με αυτα. μακρια απο συμβολαιο και ογκοχρεωση. εκτος αν εχει επιλογη με αυτοματο κλειδωμα στα 30gb. https://www.getaline.gr/aitisi-online 17€ το μήνα cyta, 120 ευρω νομίζω το πρόστιμο διακοπης. απεριόριστο internet με καλώδιο.
kostasbm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 καλα που μενεις ??? αποκλειεται στα βουνα οπως εγω που δεν εχουμε ουτε dsl γραμμη ποσο μακρυα ειναι τα ελευθερα wifi ?? h η δεν υπαρχει τιποτα σε ακτινα 4 χιλ
Billator Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 καλα που μενεις ??? αποκλειεται στα βουνα οπως εγω που δεν εχουμε ουτε dsl γραμμη ποσο μακρυα ειναι τα ελευθερα wifi ?? h η δεν υπαρχει τιποτα σε ακτινα 4 χιλ Δεν υπάρχει ενεργη γραμμή οποτε πληρώνει τέλη σύνδεσης. Αυτό συμβαίνει κ στο κεντρο της Αθήνας και στο χωριό στο βουνο. Μην μπερδεύεσαι... Όποιος θέλει για δουλειά το internet το να βασιστεί σε free wifi είναι το μεγαλύτερο λάθος. Θα ερθει η στιγμή που θα το χρειάζεται κ θα σέρνεται τόσο πολύ το δίκτυο που δεν θα μπορεί να κανει τπτ. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρω ότι υπάρχει σελίδα που ελέγχεις πόσα έχεις καταναλώσει.Χρησιμοποιώ πολύ youtube. Τι όγκο δεδομένων έχει να δεις πχ ένα βίντεο 10 λεπτών; Επίσης το στικάκι μπορώ να το πάρω μαζί μου σε περίπτωση που αλλάξω σπίτι πχ.Ενώ με το σταθερό για μεταφορά θα πρέπει να δώσω 50 ευρώ. Το θέμα μου είναι ότι θέλω ίντερνετ για 9 μήνες οπότε δε μπορώ να μπλέξω με διετή συμβόλαια.
stelios18120 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι αναλογα και σε τι αναλυση θα τα βλεπεις.
Billator Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην υψηλή ας πούμε Τότε ξεχνας το στικάκι. Θα τα τελειώσεις στην πρώτη βδομάδα τα 30Gb. Εκτός κ αν βλέπεις μόνο 10-20 λεπτά video την ημέρα θα σε βγάλει έτσι όλον τον μήνα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε φοιτητική προσφορά cosmote (έχω φοιτητικό πάσο) με 19 ευρώ το μήνα: ίντερνετ μέχρι 21mbps, 12μηνο συμβόλαιο και μηδενικά τέλη σύνδεσης. Με 25 ευρώ το μήνα ταχύτητα μέχρι 24. Επίσης στην κοσμοτέ με είπαν ότι τα τέλη σύνδεσης είναι 30 ευρώ σε αυτούς και όχι 70 όπως στις άλλες εταιρείες. Επίσης τέλη διακοπής στη wind είναι 90 ευρώ, στη forthnet 120..γενικά η κάθε εταιρεία τα δικά της.
Billator Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Τα τέλη σύνδεσης και τα τέλη ενεργοποίησης γραμμής είναι διαφορετικά. Τα δεύτερα δεν τα γλιτώνεις πρόσεξε το αυτό. Περίπου 50€ να υπολογιζεις
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αλήθεια; Αφού επέμενα και τον ρωτούσα πέρα από τα 19 ευρώ το μήνα θα πληρώσω και κάτι άλλο και επέμενε πως όχι. Άρα πόσο είναι τα τέλη σύνδεσης και πόσο τα τέλη ενεργοποίησης; 20 και 50 αντίστοιχα;
Billator Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τα τέλη σύνδεσης εξαρτάται από το πακέτο που διαλέγεις. Σαν φοιτητής λογικά σχεδόν παντού τώρα θα σου είναι δωρεάν. Η ταρίφα για τα τέλη ενεργοποίησης γραμμής νομίζω είναι ίδια σε όλους μιας και το πληρώνουν στον ΟΤΕ κ αν θυμάμαι καλά 50 ευρώ περίπου. Δεν ξέρω αν πλέον υπάρχει κάποιο πακέτο φοιτητικό που να προσφέρει και τα τέλη ενεργοποίησης δωρεάν, ψάξε στις πληροφορίες των προγραμμάτων αυτά τα γράφουν πάντα αναλυτικά.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Έκανα συμβόλαιο to Σάββατο για 30gb simplefi και αντί για 25 ευρώ είχε προσφορά για 20 ευρώ. Έτσι είπε η υπάλληλος της wind. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/mobile-broadband-control-30gb/ Σήμερα θυμήθηκα να τους πω να στείλουν και το συμβόλαιο σε μειλ και τι βλέπω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα