Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτα απο ολα ειναι η διατροφη σου και μετα το γυμναστηριο.εγω ειμαι πολυ και υπερ των συμπληρωματων διατροφης.

(εφοσον προσεχεις την διατροφη).

Πέρα απ' αυτά για την κοπέλα που έγραψε το μήνυμα, σου προτείνω να το αλλάξεις σε pole dancing. Αν δεν έχει όρεξη να ασχοληθείς μόνη σου με γυμναστική και να μάθεις απ' το νετ σωστά προγράμματα δεν θα δεις σωστά αποτελέσματα από τα σκουπίδια που θα σου δώσουν οι γυμναστές. Αν βέβαια έχεις λεφτά για καλό πέρσοναλ(οι περισσότεροι δεν είναι και οι μόνοι καλοί που ξέρω είναι πολύ πιο ακριβοί) τότε είναι πολύ καλή επιλογή επίσης. Το pole dancing είναι γυμναστική δύναμης και θα σε βοηθήσει όχι μόνο να φτιάξεις σώμα, αλλά και να χάσεις πιο γρήγορα κιλά λίπους από cardio ή ομαδικά, ζούμπες κλπ.

υπαρχουν και trx και callisthenics αν θελει κατι διαφορετικο και να παιξει με βαρος σωματος
Δημοσ.

Εχεις κανει callisthetics και το λες; Ειναι παρα πολυ δυσκολο, πρεπει να βρεις καποιον να σου μαθει και δεδομενου οτι δεν εισαι σοβαρος αθλητης δεν κερδιζεις τιποτα. Στο γυμναστηριο φτιαχνεις καλυτερο σωμα γρηγοροτερα και ασφαλεστερα, ποσο μαλλον για γυναικες που με καλλισθενικη θα αναπτυξουν πολυ περισσοτερο το πανω σωμα απ' οτι ειναι το αισθητικα σωστο για τις γυναικες.

Το trx δεν ειναι προπονηση δυναμης ειναι hiit/cardio καλη επιλογη για δευτερευουσα γυμναστικη, αλλα ουτε σωμα φτιαχνεις ουτε ολα τα οφελη της σωματικης ασκησης παιρνεις, ουτε ειναι απαραιτητο. Το ιδιο ισχυει και για τη γιογκα που ειναι προπονηση ευελιξιας/ισορροπιας κλπ.

Δημοσ.

μπορεις να κανεις και πραγματα σπιτι αλλα καποιες φορες λες αστο για αυριο αστο για αυριο και δεν γινεται ποτε.οποτε καλυτερα μια συνδρομη σε ενα γυμναστηριο.σου φτιαχνει το κεφι το γυμναστηριο απο οτι να εισαι σπιτι.β.η ζυγαρια παντα ειναι ενα νουμερο.το παν ειναι πως δειχνεις.μπορει 2 ατομα να ειναι 1.80 και 75 κιλα ο ενας να ειναι 75 σαβουρο κιλα και ο αλλος 75 κιλα μυς.οποτε ειναι σχετικα τα κιλα παντα.πηγαινε με αυτο που βλεπεις κιολας.καλο θα ειναι να το ξεκινησεις συντομα.δροσιζει ο καιρος οποτε ειναι μια χαρα.

υπαρχουν φτηνα και ακριβα γυμναστηρια καλως η κακως οποτε αλλαζουν και πολλα πραγματα.προσπαθησε επισης να δυναμωσεις μεση ραχιαιους κτλ.βοηθαει πολλες φορες.και αν υπαρχουν περιττα κιλα ολοι θα σου πουν να τα χασεις.επισης το γυμναστηριο βοηθαει στο να καις παραπανω θερμιδες.αν τρως τα παντα ειναι λογικο οτι δεν θα χασ

εις ποτε κιλα.δηλαδη μονο με γυμναστηριο δεν σημαινει οτι θα χασεις κιλα αν δεν προσεχεις τι τρως

Ειναι ωραία φάση στο σπίτι αλλα έχεις πράγματα και δουλειές τριγύρω και δεν μαζεύεσαι με τίποτα για γυμναστική... Επισης ειναι ψιλό άνω κάτω ακόμη κ ας έχω μετακομίσει πόσους μήνες οποτε δεν ειναι ο ιδανικός χώρος για γυμναστική αλλα δεν σ αφήνει να συγκεντρωθείς σε αυτό που κανεις κιόλας. Και απο αυτή την άποψη είμαι υπέρ του γυμναστηρίου. Εξάλλου τα βαράκια κλπ που έχω σπίτι ειναι υποδεέστερα αυτών ενός γυμναστηρίου.

Δημοσ.

Ειναι ωραία φάση στο σπίτι αλλα έχεις πράγματα και δουλειές τριγύρω και δεν μαζεύεσαι με τίποτα για γυμναστική... Επισης ειναι ψιλό άνω κάτω ακόμη κ ας έχω μετακομίσει πόσους μήνες οποτε δεν ειναι ο ιδανικός χώρος για γυμναστική αλλα δεν σ αφήνει να συγκεντρωθείς σε αυτό που κανεις κιόλας. Και απο αυτή την άποψη είμαι υπέρ του γυμναστηρίου. Εξάλλου τα βαράκια κλπ που έχω σπίτι ειναι υποδεέστερα αυτών ενός γυμναστηρίου.

στο σπιτι μπορει να εχεις καποια καλα οπως την ησυχια σου κτλ αλλα συνηθως δεν εχει τον εξοπλισμο που θες και επειδη εισαι σπιτι ολο λες αστο και αστο.το εχω δει και εγω σε μενα.εχω καποια οργανα γυμναστικης στο υπογειο αλλα παλι δεν μπορω να το ευχαριστηθω οσο το να παω gym.και αν ειναι να παρεις αρκετο εξοπλισμο δεν συμφερει οικονομικα οποτε πληρωσε τα στο gym

Δημοσ.

Εχεις κανει callisthetics και το λες; Ειναι παρα πολυ δυσκολο, πρεπει να βρεις καποιον να σου μαθει και δεδομενου οτι δεν εισαι σοβαρος αθλητης δεν κερδιζεις τιποτα. Στο γυμναστηριο φτιαχνεις καλυτερο σωμα γρηγοροτερα και ασφαλεστερα, ποσο μαλλον για γυναικες που με καλλισθενικη θα αναπτυξουν πολυ περισσοτερο το πανω σωμα απ' οτι ειναι το αισθητικα σωστο για τις γυναικες.

Το trx δεν ειναι προπονηση δυναμης ειναι hiit/cardio καλη επιλογη για δευτερευουσα γυμναστικη, αλλα ουτε σωμα φτιαχνεις ουτε ολα τα οφελη της σωματικης ασκησης παιρνεις, ουτε ειναι απαραιτητο. Το ιδιο ισχυει και για τη γιογκα που ειναι προπονηση ευελιξιας/ισορροπιας κλπ.

το trx ξεκιναει απο απλα επιπεδα και μπορει να φτασει σε αρκετα δυσκολα επιπεδα.ναι παιζεις με το βαρος του σωματος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο.β.το callisthenics δεν το εγραψα σαν ευκολο ή οτι δεν πρεπει να μαθει απο καποιον το εγραψα σαν εναλλακτικη αμα δεν της αρεσει το gym και μπορει να μην θελει ουτε Pole dancing που ειπες.

Το ιδιο ισχυει και για το Trx.Σε ολα χρειαζεσαι μια πρωτη βοηθεια.Επισης επειδη το σωμα ειναι και διατροφη και γυμναστικη ακομα και με trx μπορει να δει καποιος διαφορες στο σωμα του .Και με callisthenics θα δει διαφορες στο σωμα αν προσεχει και την διατροφη. το ποση διαφορα θελει να δει αυτο ειναι αλλη ιστορια και η καθε γυμναστικη μπορει να σου δωσει καποια συν και καποια πλην.

επισης και για το γυμναστηριο ακομα και ατομα που εχουν παει που εκαναν ενα τυπικο προγραμμα χωρις να το ψαξουν ειδαν αλλαγες.

απλα το τι θεωρει καποιος αλλαγες ειναι σχετικο.για καποιον και το 10 τις 100 ειναι αλλαγη.για καποιον αλλον η αλλαγη μπορει να θεωρειται 50 τις 100.εξαρτατε τους στοχους του καθενος.πχ οταν ξεκινησα το γυμναστηριο ειδα αλλαγες στο σωμα μου και ας ετρωγα οτι σκουπιδι υπηρχε.και ηταν λογικο να δω αλλαγες αφου απο το τιποτα ξεκινησα γυμναστικη με βαρη.

Δημοσ.

Οι ασκήσεις callisthetics δεν είναι δύσκολες για όλους , αν δεν είσαι υπέρβαρος δεν έχεις θέμα να ξεκινήσεις. Αυτό που λες ισχύει σε όλα τα είδη άσκησης , αν δεν μάθεις να τις κάνεις σωστά μπορούν να γίνουν απο άχρηστες μέχρι κ επικίνδυνες και μπορώ να σκεφτώ αρκετούς τρόπους τραυματισμού κάποιου που ξεκινάει κ κάνει ότι νάνε μέσα σε ένα γυμναστήριο. 

Γυμναστήριο δεν σημαίνει όργανα , αυτό το κάνεις στην αρχή για 1-2 μήνες max , μετά πρέπει να ασχοληθείς και με ελεύθερα βάρη/ασκήσεις αν θες να έχεις πραγματική εξέλιξη.  

Οπότε δεν είναι ασφαλέστερο γενικά για όλους. Γρηγορότερο επίσης δεν είναι , πχ περίπτωση πιτσιρικά που έκανε σπίτι του callisthetics με ανύπαρκτο εξοπλισμό αλλα ενδιαφέρθηκε να μάθει απο βιντεάκια κλπ , έμαθε τι πρέπει να τρώει και σε 1 χρόνο ήταν κομμάτια ,βάρος κάτω απ το ύψος του αλλα όχι μπακαλιάρος , πραγματικό low bf. Έτοιμος για όγκο με λίγα λόγια.

Άλλη περίπτωση πάλι ίδια ηλικία 1 χρόνο γυμναστήριο κάθε μέρα εκτός Κυριακής και ήταν ίδιος, πραγματικά μηδενική εξέλιξη απο την πρώτη μέρα. Και δεν είναι ο μόνος, έχω δεκάδες περιπτώσεις στο μυαλό μου τα τελευταία χρόνια. 

Τέλος μου φαίνεται παράλογο αυτό που λες για το "αισθητικά σωστό", χωρίς να θέλω να σε προσβάλω έχεις την παραμικρή σχέση με τη γυμναστική ? και εγώ κάτι τέτοια έλεγα πριν ασχοληθώ , δεν το λέω για κακό.

Αρχικά δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός αθλητής σωματοδόμησης (γυναίκα η άντρας) που προσπαθεί να πετύχει ένα σώμα για να αρέσει στους άλλους , σοβαρός άνθρωπος γενικότερα :-D , έπειτα αυτό που λες δεν είναι εφικτό και να θέλει κάποια , τι ειναι οι μυς και ιδικά στις γυναίκες για να βάλει παραπάνω απο τα γυναικεία φυσικά όρια?, στραγάλια? εδώ άντρες και δεν μπορούν να βάλουν λίγα κιλάκια μυς να μοιάζουν με άντρες ,  οι γυναίκες? που το ορμονικό τους προφιλ δεν υποστηρίζει σε καμία περίπτωση κατι τέτοιο? 

σοβαρά βάρη να κάνει η άλλη αν δεν ρίξει φάρμακο να φτάσει τις ορμόνες της στα επίπεδα του άντρα,  σαν άντρας δεν γίνεται. που να χτυπάει τον κώλο της κάτω. 

οπότε κορίτσια γυμναστείτε ελεύθερα και μη φοβάστε B)

• Like 1
Δημοσ.

Το trx δεν ειναι προπονηση δυναμης ειναι hiit/cardio καλη επιλογη για δευτερευουσα γυμναστικη, αλλα ουτε σωμα φτιαχνεις ουτε ολα τα οφελη της σωματικης ασκησης παιρνεις, ουτε ειναι απαραιτητο. .

Έχει επίπεδα το trx. Άντε βγάλε τα παρακάτω push ups και ας κάνεις 120 κιλά πάγκο.

Μην λέμε ότι θέλουμε άμα δεν ξέρουμε...

post-68421-0-16693200-1506605623_thumb.png

Δημοσ.

Οι ασκήσεις callisthetics δεν είναι δύσκολες για όλους , αν δεν είσαι υπέρβαρος δεν έχεις θέμα να ξεκινήσεις. Αυτό που λες ισχύει σε όλα τα είδη άσκησης , αν δεν μάθεις να τις κάνεις σωστά μπορούν να γίνουν απο άχρηστες μέχρι κ επικίνδυνες και μπορώ να σκεφτώ αρκετούς τρόπους τραυματισμού κάποιου που ξεκινάει κ κάνει ότι νάνε μέσα σε ένα γυμναστήριο. 

Ξαναδιάβασε τα μηνύματα μου. Δεν είπα πως οι ασκήσεις των callisthenics είναι δύσκολες, αλλά πως η γυμναστική callishenics είναι δύσκολη. Οποιοσδήποτε όσο χαζός κι αν είναι μπορεί να καταλάβει πως όσο πιο πολλά κιλά ζυγίζεις τόσο πιο δύσκολα θα μετακινείς το σώμα σου. Όταν λέμε callisthenics δεν εννούμε κάνε 10 push ups και 10 pull ups, αλλά να εφαρμόσεις σοβαρό πρόγραμμα με σαφές progression, overload managemnt κοκ, ανάλογα με ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

Μια προπόνηση callisthenics είναι δυσκολότερο από bodybuilding. Να βρεις σωστό πρόγραμμα και προπόνητη callisthenics είναι επίσης δύσκολη υπόθεση και να τα μάθεις μόνος σου ακόμα πιο δύσκολο και επικύνδινο καθώς δεν θα κάνεις για πάντα τα ίδια και τα ίδια, αλλά θα μπεις σε παραλλαγές των ασκήσεων. Εκτός αν όταν λέμε callisthenics εννοούμε κάνε λίγα πουσ απς σπίτι σου "entry level" τα οποία ούτε φυσική κατάσταση χτίζουν ούτε σώμα επομένως δεν μπορούν να συγκριθούν με bodybuilding ή strength training εξ' ορισμού.

Όλα αυτά όμως δε σε νοιάζουν όπως βλέπουμε στην αμέσως επόμενη παράγραφο, που αποτελεί το highlight:

Γυμναστήριο δεν σημαίνει όργανα , αυτό το κάνεις στην αρχή για 1-2 μήνες max , μετά πρέπει να ασχοληθείς και με ελεύθερα βάρη/ασκήσεις αν θες να έχεις πραγματική εξέλιξη.   

Θα σε παρακαλούσα πραγματικά να μου εξηγήσεις αυτά σου τα λόγια. Θέλω να μου πεις που το είπα. Spoiler: Δεν το πα πουθενά, μάλιστα αν διαβάσεις το πρώτο μήνυμα μου θα διαπυστώσεις πως χαρακτήρισα τα δημόσια γυμναστήρια ασόβαρα επειδή δεν διαθέτουν μπάρες. Ας το αφήσουμε όμως αυτό, ξαναδιαβασε το μήνυμα που παρέθεσες.Που ακριβώς αναφέρω τα όργανα γυμναστικής και πως σχετίζεται αυτό με οποιονδήποτε τρόπο; 

Με άλλα λόγια το πήρες προσωπικά και προσπαθείς να το αρνηθείς,όπως δηλώνεις και άμεσα παρακάτω.

Οπότε δεν είναι ασφαλέστερο γενικά για όλους. Γρηγορότερο επίσης δεν είναι , πχ περίπτωση πιτσιρικά που έκανε σπίτι του callisthetics με ανύπαρκτο εξοπλισμό αλλα ενδιαφέρθηκε να μάθει απο βιντεάκια κλπ , έμαθε τι πρέπει να τρώει και σε 1 χρόνο ήταν κομμάτια ,βάρος κάτω απ το ύψος του αλλα όχι μπακαλιάρος , πραγματικό low bf. Έτοιμος για όγκο με λίγα λόγια.

Άλλη περίπτωση πάλι ίδια ηλικία 1 χρόνο γυμναστήριο κάθε μέρα εκτός Κυριακής και ήταν ίδιος, πραγματικά μηδενική εξέλιξη απο την πρώτη μέρα. Και δεν είναι ο μόνος, έχω δεκάδες περιπτώσεις στο μυαλό μου τα τελευταία χρόνια. 

Δεν ξέρω αν είναι τρολ ή όχι, αλλά αυτές οι περιπτώσεις που άκουσες δεν μπορούν να γενικευτούν και ούτε να επικυρωθούν καν. Και γω ξέρω ένα παιδί που έγινε ντούκι απ' το πινγκ πονγκ, ενώ με την άρση βαρών έγινε αδύναμος λαπάς.

Αν, βέβαια, θέλουμε να κοιτάξουμε την επιστημονική και εμπειρική πλευρά, το γυμναστήριο είναι ο καλύτερος τρόπος και να πάρεις όγκο και να φτιάξεις αισθητικό σώμα. Γι' αυτό άλλωστε όλοι οι αθλητές κάνουν deadlifts και όχι σχινάκι για να πάρουν μυικό όγκο, συμπεραλαμβανομένων πολλών αθλητών καλλισθενικής.

Τέλος μου φαίνεται παράλογο αυτό που λες για το "αισθητικά σωστό", χωρίς να θέλω να σε προσβάλω έχεις την παραμικρή σχέση με τη γυμναστική ? και εγώ κάτι τέτοια έλεγα πριν ασχοληθώ , δεν το λέω για κακό.

Αρχικά δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός αθλητής σωματοδόμησης (γυναίκα η άντρας) που προσπαθεί να πετύχει ένα σώμα για να αρέσει στους άλλους , σοβαρός άνθρωπος γενικότερα  :-D , έπειτα αυτό που λες δεν είναι εφικτό και να θέλει κάποια , τι ειναι οι μυς και ιδικά στις γυναίκες για να βάλει παραπάνω απο τα γυναικεία φυσικά όρια?, στραγάλια? εδώ άντρες και δεν μπορούν να βάλουν λίγα κιλάκια μυς να μοιάζουν με άντρες ,  οι γυναίκες? που το ορμονικό τους προφιλ δεν υποστηρίζει σε καμία περίπτωση κατι τέτοιο? 

σοβαρά βάρη να κάνει η άλλη αν δεν ρίξει φάρμακο να φτάσει τις ορμόνες της στα επίπεδα του άντρα,  σαν άντρας δεν γίνεται. που να χτυπάει τον κώλο της κάτω. 

Εδώ μπορεί να έχεις δίκιο. Και γω χρησιμοποιούσα τον όρο αισθητικό σώμα πριν αρχίσω να γυμνάζομαι. Μετά έμαθα τη διαφορά που έχουν οι Source.png Πηγή: φουσκωτοί με έναν αισητικό(Source.png Πηγή: aesthetic). Αλήθεια, αφού είσαι σοβαρός "αθλητής "σωματοδόμησης"" μπορείς να εντοπίσεις τις τεχνικές διαφορές των 2 σωματότυπων και να εξηγήσεις γιατί δεν πρέπει να νοιάζεται κανείς;

Οι γυναίκες, σχεδόν όλες, θέλουν ένα αισθητικό σώμα με έμφαση(όχι απόλυτη) στα πόδια και τους γοφούς αντί για τους αντρικούς μυες όπως είναι ο λαιμός, οι ώμοι και οι τραπεζοειδής. Θες φωτογραφίες και γι' αυτά; Επίσης, αν δδε με πιστεύεις και νομίζεις ότι οι κοπέλες θέλουν οτιδήποτε άλλο καλά θα κάνεις να μιλήσεις με κάνα γυμναστή ή πέρσοναλ άντρα ή γυναικά ή ακόμα να διαβάσεις ένα βιβλίο εξελικτικής βιολογίας ή οτιδήποτε ανάλογο.

Δημοσ.

Ωχ πλακώσανε οι πάπυροι αναλύσεις και οι πηγές , Παναγία μου ο εφιάλτης συνεχίζεται.

Οκ φίλε μου διαφωνούμε τότε, ενήλικοι είμαστε δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. καλό σου βράδυ :)

• Like 3
Δημοσ.

Ωχ πλακώσανε οι πάπυροι αναλύσεις και οι πηγές , Παναγία μου ο εφιάλτης συνεχίζεται.

Οκ φίλε μου διαφωνούμε τότε, ενήλικοι είμαστε δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. καλό σου βράδυ :)

τρολακι ειναι ρε μην ασχολεισαι .Διπλοaccount

• Like 3
Δημοσ.

Διαφωνούμε σε τι; Εσύ το πήρες προσωπικά και επιτέθηκες, όχι εγώ. Εξήγησα το πως αναλυτικά. Επίσης (επ)εξήγησα τη θέση μου. Δεν είμαι διπλός.

Δημοσ.

Για το fitness elite που σου είπα όταν λες μπάρες έχει 5 18κιλες και μερικές μικρότερες έχει και αρκετές αλουμινίου δεν έχει κάποια έλλειψη σε όργανα νομίζω έχει ότι χρειάζεται και Ρακ επίσης ο 150€ ο χρόνος μια επίσκεψη θα σε πείσει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...