Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω χασει την ταυτοτητα μου και θελω να βγαλω καινουργια. Για την διαδικασια επανεκδοσης διαβασα στο ιντερνετ πως θα γινει. Αυτο που δεν διαβασα ειναι σε ποσες μερες θα την εχω στα χερια μου απο την στιγμη που θα παω στο α.τ.. Καμια ιδεα;

Δημοσ.

εκείνη την στιγμή νομίζω στην βγάζει αλλά και να μην γίνει έτσι(πχ σε μεγάλο αστικό κέντρο)  δεν νομίζω να θέλει πάνω απο 3 εργάσιμες η διαδικασία.

Δημοσ.

Βγαίνει την ίδια στιγμή όταν πρόκειται για αρχική έκδοση ή αλλαγή για κάποιο άλλο λόγο παραδίνοντας την παλιά.

Επειδή εσύ την έχεις χάσει πρέπει πρώτα να δηλωθεί η απώλειά της να γίνουν αναζητήσεις και πιθανώς χρειάζεται να περάσουν κάποιες μέρες για την έκδοση της καινούργιας.

Δημοσ.

και μετα πρεπει να τρεχεις σε δημοσιες υπηρεσιες, τραπεζες κλπ

εκανα και γω υπομονη για τις καινουργιες, αλλα απ'ο,τι διαβαζω πανε για το '19 και αν..

• Like 1
Δημοσ.

και μετα πρεπει να τρεχεις σε δημοσιες υπηρεσιες, τραπεζες κλπ

εκανα και γω υπομονη για τις καινουργιες, αλλα απ'ο,τι διαβαζω πανε για το '19 και αν..

Χρειάζεται να πάει άμεσα; Σε τράπεζα πχ νομίζω ότι μπορεί να πάει όταν χρειαστεί και να κάνει επιτόπου την επικαιροποίηση. Για δημόσιες υπηρεσίες δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάζεται να πάει άμεσα; Σε τράπεζα πχ νομίζω ότι μπορεί να πάει όταν χρειαστεί και να κάνει επιτόπου την επικαιροποίηση. Για δημόσιες υπηρεσίες δεν ξέρω.

για την εφορια ξερω οτι ειναι 10 μερες, για τα υπολοιπα δε ξερω..

εδω γραφει οτι πλεον το taxis ενημερωνεται "υπηρεσιακα", τωρα αν στη πραξη αυτο οντως δουλευει θα δειξει..

παροχοι, δεη κλπ απ'ο,τι ειδα ειναι ευκολη υποθεση, για το ΙΚΑ ομως θα πρεπει να στηθεις απο αξημερωτα στην ουρα..

• Like 1
Δημοσ.

εβγαλα νεα ταυτοτητα πριν 3 μηνες. Εκδιδεται αμεσως με παραβολο 1 ευρω εαν θυμαμαι καλα και εμενα μαλιστα μου ζητησαν να ερθει να καταθεσει καποιος οτι οντως προκειται για το ατομο μου, γιατι λεει το προβλεπει η νεα διαδικασια. Κουβαλησα την αδερφη μου και μαλιστα υπεγραψε και αυτη οτι οντως ειμαι αυτος που λεω......

Δημοσ.

Το ηλεκτρονικο παραβολο ειναι 9 ευρω και δινεις και ενα 50λεπτο για χαρτοσημο ελας. Την παιρνεις αμεσως αφου γραψεις σε μια υπευθυνη δηλωση παρουσια του αστυνομικου πως την εχασες κλπ. Θελει και εναν μαρτυρα , μη φοβηθεις απλα καποιος με την ταυτοτητα του :P (εγω πηγα για την αδερφη μου δλδ)

Στην εφορια πηγαινε στο τμημα μητρωου της ΔΟΥ που ανηκεις και συμπληρωσε το εγγραφο μ1 , στη Δ πειραια εχει πανω στη πορτα κολλημενο ενα παραδειγμα πως να το συμπληρωσεις. Μπορεις να το κατεβασεις απ το ιντερνετ βεβαια το εγγραφο αν δενε χεις χρονο. Ο αριθμος ταυτοτητας αλλαξε αμεσως, μολις πηγα σπιτι μπηκα στο ταξις και το ειδα, την ιδια μερα. Μετα για τραπεζες απλα πας σε ενα γραφειο δεν πας στο ταμειο. Στο ικα παλι πας στο τμημα μητρωου του ΙΚΑ ,αλλαζει και εκει αμεσως. Στο κινητο πας στο αντιστοιχο καταστημα. Στη ΔΕΗ γινεται και online αλλα κολλαει πολυ το συστημα τους , ομως αν εχεις χρονο να περιμενεις στην ουρα ,αλλαζει αυθημερον κι αυτο. Στην ΕΥΔΑΠ κλαφτα , πας να το κανεις online και θελει τη μανα και τον πατερα του , βλακειες . Χρονο να εχεις για το τρεξιμο :P ( α και 2 φωτογραφιες ασπρομαυρες για ταυτοτητα )

Δημοσ.

Για Εφορία άμεσα, μόλις δηλώσει την απώλεια και πάρει βεβαίωση απώλειας, καταθέτοντας και φωτοτυπία της καινούργιας.

Τώρα για την Τράπεζα και εκεί  πρέπει να το κάνει με την πρώτη ευκαιρία γιατί κάποια στιγμή μπορεί κάτι να χρειαστεί

άμεσα και η Τράπεζα να ζητάει πρώτα ακύρωση παλιάς και κατάθεσης κ.λ.π.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...