xristosp59 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά σορρυ που το έβαλα στα gadgets άλλα δεν βρήκα κάτι πιο κοντά Έχει κάνεις σας καμιά από αυτές τις "gaming" καρέκλες που έχει το homemarkt στα 90-120€; Σκέφτομαι να πάρω μια άλλα δεν ξέρω αν αξίζει μιας και είναι τόσο "φτηνές" (σε σχέση με άλλες βεβαία πχ akracing) Έχει μήπως κάνεις κάποια άλλη πρόταση που αξίζει περισσότερο από skroutz;
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πεταμενα λεφτα αυτες οι gaming καρεκλες. Παρε μια καλης ποιοτητας και αναπαυτικη και εισαι οκ. 1
xristosp59 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πεταμενα λεφτα αυτες οι gaming καρεκλες. Παρε μια καλης ποιοτητας και αναπαυτικη και εισαι οκ. όπως?
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 όπως? Περιμενε λιγο και θα δεις απαντησεις σε αυτο τον τομεα Θα σ κανουν καλες προτασεις σε αυτη την τιμη π θελεις
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Περιμενε λιγο και θα δεις απαντησεις σε αυτο τον τομεα Θα σ κανουν καλες προτασεις σε αυτη την τιμη π θελεις Βάζω στοίχημα ότι θα προταθεί πρώτη η markus των ikea! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2017 από zio10 2
xristosp59 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Βάζω στοίχημα ότι θα προταθεί πρώτη η markus των ikea! ναι μια αναζητηση που εκανα ολοι για αυτην λενε αλλα εγω δεν πολυ θελω με πανι :3 1
FountinhoOP Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά σορρυ που το έβαλα στα gadgets άλλα δεν βρήκα κάτι πιο κοντά Έχει κάνεις σας καμιά από αυτές τις "gaming" καρέκλες που έχει το homemarkt στα 90-120€; Σκέφτομαι να πάρω μια άλλα δεν ξέρω αν αξίζει μιας και είναι τόσο "φτηνές" (σε σχέση με άλλες βεβαία πχ akracing) Έχει μήπως κάνεις κάποια άλλη πρόταση που αξίζει περισσότερο από skroutz; Καλησπέρα φίλε Χρήστο, έχω τη συγκεκριμένη καρέκλα : https://www.skroutz.gr/s/10844362/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-Gaming-Speed-HM1062-01.html Αγορασμένη απο το κατάστημα που αναφέρεις. Θα το πώ όσο πιο απλά γίνεται...μακριά!! Το κάθισμα είναι απίστευτα σκληρό, σαν σκέτο ξύλο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάτσεις πολύ ώρα, δηλαδή σήκωμα ανα 45 λεπτά τουλάχιστον! Επίσης εγώ δεν ξέρω αν μου έτυχε ή αν είναι γενικά έτσι, τα χερούλια κουνιούνται περα δώθε και θέλουν βίδωμα κάθε φορά πριν κάτσεις (πες αυτο φτιαχνεται με άλλες βίδες και ροδέλες, αλλά γιατί να πρέπει να μπω σε αυτό το κόπο απο τη στιγμή που πληρώνω κάτι καινούριο?). Τέλος δεν αναπνέει το σώμα σου απο πουθενά οπότε καταλαβαίνεις για πόσο ιδρώτα μιλάμε ειδικά το καλοκαίρι ακόμα και με κλιματισμο.. μία απο τις ελάχιστες αγορές μου που μετάνιωσα! Θα την αλλάξω στη πρώτη ευκαιρία! Ελπίζω να βοήθησα 1
xristosp59 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα φίλε Χρήστο, έχω τη συγκεκριμένη καρέκλα : https://www.skroutz.gr/s/10844362/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-Gaming-Speed-HM1062-01.html Αγορασμένη απο το κατάστημα που αναφέρεις. Θα το πώ όσο πιο απλά γίνεται...μακριά!! Το κάθισμα είναι απίστευτα σκληρό, σαν σκέτο ξύλο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάτσεις πολύ ώρα, δηλαδή σήκωμα ανα 45 λεπτά τουλάχιστον! Επίσης εγώ δεν ξέρω αν μου έτυχε ή αν είναι γενικά έτσι, τα χερούλια κουνιούνται περα δώθε και θέλουν βίδωμα κάθε φορά πριν κάτσεις (πες αυτο φτιαχνεται με άλλες βίδες και ροδέλες, αλλά γιατί να πρέπει να μπω σε αυτό το κόπο απο τη στιγμή που πληρώνω κάτι καινούριο?). Τέλος δεν αναπνέει το σώμα σου απο πουθενά οπότε καταλαβαίνεις για πόσο ιδρώτα μιλάμε ειδικά το καλοκαίρι ακόμα και με κλιματισμο.. μία απο τις ελάχιστες αγορές μου που μετάνιωσα! Θα την αλλάξω στη πρώτη ευκαιρία! Ελπίζω να βοήθησα αχα, νομιζα οτι αυτου το ειδους οι καρεκλες ειναι σχετικα ψιλοσχεδιασμενες να ειναι λιγο σκληρες αλλα μαλλον δεν ισχυει οκ εγινε ευχαριστω θα το εχω υποψη :3 με ποια σκεφτοσουν να την αλλαξεις?
FountinhoOP Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 αχα, νομιζα οτι αυτου το ειδους οι καρεκλες ειναι σχετικα ψιλοσχεδιασμενες να ειναι λιγο σκληρες αλλα μαλλον δεν ισχυει οκ εγινε ευχαριστω θα το εχω υποψη :3 με ποια σκεφτοσουν να την αλλαξεις? Σίγουρα καποια που να αναπνέει το σώμα τουλάχιστον γιατί ο ιδρώτας δεν πάλευεται..Θα παω σε 2-3 μαγαζιά και δοκιμάζοντας να δω τι μου κανει, ειναι μακροπρόθεσμο σχέδιο ακομα αυτο
hellojim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στα 90 ευρω πηρα πριν απο 4 μερες απο το ικεα αυτη: http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/millberget-peristrefomeni-karekla-58258/90339412/ Πολυ καλη για τα λεφτα της, και η ποιοτητα της ειναι αρκετα καλη επισης! Η markus εχει 10 χρονια εγγυηση, αυτο τα λεει ολα, αλλα εχει και 180 ευρω (2πλασια λεφτα απο την millberget) οποτε ειναι εξω απο το Budget του ts. Pro δεν γινεσαι με τις bucket καρεκλες. Και dx racer να παρεις παλι bronze θα εισαι. Κοιτα να παρεις μια ποιοτικη καρεκλα. Οι bucket του 100αρικου ειναι για τα σκουπιδια. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2017 από hellojim
xristosp59 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Στα 90 ευρω πηρα πριν απο 4 μερες απο το ικεα αυτη: http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/millberget-peristrefomeni-karekla-58258/90339412/ Πολυ καλη για τα λεφτα της, και η ποιοτητα της ειναι αρκετα καλη επισης! Η markus εχει 10 χρονια εγγυηση, αυτο τα λεει ολα, αλλα εχει και 180 ευρω (2πλασια λεφτα απο την millberget) οποτε ειναι εξω απο το Budget του ts. Pro δεν γινεσαι με τις bucket καρεκλες. Και dx racer να παρεις παλι bronze θα εισαι. Κοιτα να παρεις μια ποιοτικη καρεκλα. Οι bucket του 100αρικου ειναι για τα σκουπιδια. XD οχι δεν ηθελα να παρω γιαυτο :3 απλα τις εβρισκα καπως πιο βολικες επειδη ξαπλωνουν, εχουν τα μαξιλαρακια κλπ (αν και θα μου πεις βαζεις δικα σου αλλα νταξ :3)
hellojim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) XD οχι δεν ηθελα να παρω γιαυτο :3 απλα τις εβρισκα καπως πιο βολικες επειδη ξαπλωνουν, εχουν τα μαξιλαρακια κλπ (αν και θα μου πεις βαζεις δικα σου αλλα νταξ :3) Εχω παιξει απειρες φορες σε akracing των 350 ευρω και ειναι αψογες. Αλλα αυτες δεν εχουν καμια σχεση με τις OEM των 100 ευρω... Η καρεκλα που πηρα απο το ikea ειναι απιστευτα καλη για τα λεφτα της, απλα δεν ανακλιση! Εχει ρυθμιση υψους και ειναι και περιστρεφομενη. Η ποιοτητα της ειναι πολυ καλη! Αν μπορεις να πας να την δεις στο ικεα και να καθισεις αξιζει. Βασικα επειδη το εψαχνα κανα 2 μηνες μεχρι να παρω καρεκλα, αυτη ηταν η καλυτερη που βρηκα κατω των 100 ευρω. Φαντασου οτι αρεσε και στην μανα μου και πηρε κ αυτη μια. Στην προτεινω ανεπιφυλακτα! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2017 από hellojim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα